Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Харесай Kaldata.com и спечели iPhone 3GS

Featured Replies

Харесвам kaldata.com

• Отговори 60
  • Прегледи 19,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Никой свободомислещ човек, не би използвал Facebook или др. мрежи, за публично оповестяване на личния си живот !

• Заглавие от утрешна статия : "Facebook блокира, Mark Zuckerberg дава на всеки един фен на kaldata.com безплатен iРhone, само и само да не влиза в сайта му " но пък паяка му си е тук и е активен

• Абе все си мислех, че имаме много фенове ама чак пък толкова, че да бутнем сървърите на facebook не съм очаквал

Харесвам kaldata.com

Бре ще си счупите пръстите само и само да вземеде ВИП, интересно ми е ако Кал беше накарал който иска да вземе ВИП да напише в поста си "Аз съм долен п*д*л" дали щеше да има толкова желаещи :)

Редактирано от ludfen (преглед на промените)

Мисля за редно да се публикуват имената на спечелилите и не смятам, че като кажете кои от харесалите страницата във фейсбук са спечелили разпространявате лична информация, тък като тя е публично достъпна. От друга страна, смятам за нередно да се премълчават имената на спечелилите, защото и аз много лесно мога да кажа, че съм раздал 10 ферарите, но всъщност да не съм. Никой не се похвали в страницата на фейсбук, нито тук, което ми изглежда повече от съмнително, от всичките тези хора да няма един който да каже благодаря за наградата. За да имат доверие хората във калдата.бг и в услугите, които предлага, трябва да има прозрачност, а такава липсва в сегашната томбола, колкото и добронамерено и почтенно да си вършат работата организатори. На едни там раздадохме едни неща....кои са тия не се знае. Дано да съм останал разбран.

• Автор
  • Администратор

Здравейте, Не е наш проблем ще хората, които са спечелили наградите си не са написали някъде за да видите вие че те са спечелили нещо. Те половината на които писахме че са спечелили вип абонамент дори не счетоха за необходимо на нас да ни отговорят и да си изпратят потребителското име за да им подарим едногодишния абонамент. За това и ги раздадохме тук непотърсените абонаменти, както можете да видите по-горе в темата (а не бяхме длъжни). Пак казвам имена ние няма да публикуваме защото нямаме разрешение от собствениците им, в много от профилите им има публична информация и не искаме после да ни обвиняват пък защо сме разгласили имената им. А то не, че и публикуването на имената е някакво доказателство. Доказателството са фактурите за закупените награди и приемо-предавателните протоколи, ако някой държи може да заповяда в офиса и да ги разгледа. Участието в томболата беше на доброволен принцип и не е обвързано с покупка или друго действие от което да имаме комерсиална цел за да изкараме пари и да не ги раздадем после. Поради тази причина не виждам какъв е смисъла да лъжем някой с нещо. Затварям темата за да прераства и излишни спорове и да развали приятното усещане от играта което искахме да споделим с вас. Ако някой има някакви претенции да заповяда в нашия офис. Контактите ги има в дъното на сайта. Поздрави.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.