Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Икони Windows 7 ::: Help ::::

Featured Replies

Здравеите.. ами моя проблем е че по Скайп ми изпратиха една снимка обаче беше с разширение .lnk и нямах нужната програма за да отворя фаила и ми излязоха различни програми :eek: избрах 1-вата от тея който ми излязаха и всички икони (без Skype Launcher) които бяха .ехе ми станаха с иконата на програмата на която бях цъкнала :mad: и.. сега не мога да го оправя.. :( ПОМОЩ !! :rolleyes:

Сигурно са ти пратили прекия път, а не самата снимка .

Същото нещо си мисля и аз, освен това сигурно е сложена отметката да се отварят винаги с еди-коя си програма.

Ще си затворя очите за неграмотното писане.

• Автор

Изтеглете следния файл. Запазете го на вашия десктоп и след това го разархивирайте.

Стартирайте файла.

Публикувано изображение

След това рестартирайте компютъра.

Не стана http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif все пак Благодаря! Забравих да кажа.. операционната ми система е Уиндолс 7 :eek:

Същото нещо си мисля и аз, освен това сигурно е сложена отметката да се отварят винаги с еди-коя си програма.

Ще си затворя очите за неграмотното писане.

За жалост не погледнах че не съм махнала отметката :mad: Така става като не внимавам :rolleyes:

Пробвайте решението (подобно на даденото от колегата asdfag по-нагоре), но с друг фикс.

Изтеглете следния файл. Запазете го на вашия десктоп и след това го разархивирайте. Стартирайте файла. Рестартирайте компютъра.

• Автор

Пробвайте решението (подобно на даденото от колегата asdfag по-нагоре), но с друг фикс.

Изтеглете следния файл. Запазете го на вашия десктоп и след това го разархивирайте. Стартирайте файла. Рестартирайте компютъра.

МНОГО Благодаря !! Стана! Страхотни сте :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.