Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Едно предложение

Featured Replies

Знам ли... може би трябва да се казва "Бързи и лесни въпроси" а не "важни, на живот и смърт".В един форум има такава тема и си върши чудесна работа.Примерно сега ми се върти въпроса "дали може да се настрои уина да показва размера на файловете в папките в МБ а не в КБ?" Това е елементарен въпрос ,но трябва да пусна тема за него .Както и да е ,просто си давам предложението,хората зад сайта си знаят какво е най-добре.

haidukpikaso ,миличка,никой тук не говори за СПЕШНИ неща ,а за лесни въпроси ,на които много хора знаят отговорите, и почти всеки може да отговори.Защото има много хора в форума които почти нищо не разбират и се пускат теми за глупости общо взето.

То въпросите може и да са лесни, но отговорите трудни...за тези към които са насочени, в случай че сами не са успели да им намерят отговор(на лесните въпроси)...Впрочем за бързи отговори на реално лесни въпроси от явно тъпи участници, в разни шоупрограми се предлагат солидни суми...:cool:

... лично аз бих се радвал да видим (предложение!) нещо подобно на "шапките" в ru-board.com с уточнението че запитвания получили отговр в шапката и/или FAQ/ЧЗВ ще бъдат игнорирани

- ще си спестя превода - повечето говорите свободно руски

офф: изпреварихте ме

Това е много разумно предложение, моля, обърнете му внимание!

Това е много разумно предложение, моля, обърнете му внимание!

Ще поставя и това като идея и си мисля че ще се приеме стига да не иска голяма промяна в кода на форума

И защо трябва да има някаква си специална тема-това не ми е ясно.

Когато нещо търся винаги най-напред чета в съответния раздел,темите и т.н.

Не ползват изобщо търсачката пък,пускат теми без да си направят труда да проверят аджеба това тука има ли го

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Сайта е направен функционално-

това,че някой го мързи да натисне един-два бутона и да напише какво търси...

• Автор

И защо трябва да има някаква си специална тема-това не ми е ясно.

Когато нещо търся винаги най-напред чета в съответния раздел,темите и т.н.

Не ползват изобщо търсачката пък,пускат теми без да си направят труда да проверят аджеба това тука има ли го

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Сайта е направен функционално-

това,че някой го мързи да натисне един-два бутона и да напише какво търси...

Ти пак се изказа неподготвена.Нито темата е спецялна,нито някой е казал ,че сайта не е функционален .Виж, намери си друго занимание,изплети нещо ,че ми омръзна да ти разяснявам непрекъснато.

Идеята е добра, но обща тема в хардуер?! Ще трябва да се назначи щатен чистач там. - хората обичат да отговарят на стари постове. Най-често отваря тема от 5+ страници за първи път и с цитат отговаря на първия пост, който е да кажем 6+ месеца на възраст вече. - хората обичат повече от един човек да им даде един и същ отговор. Така се чувстват по-сигурни. Представете си как става това в една тема в която се пускат по 5+ различни питанки дневно. - както вече споменахте тук, кой въпрос изисква прост и кой сложен отговор е изключително въпрос на гледна точка. "Абе пичове я кажете набързо как да си пусна проца на 8 гигахерца, казаха ми че лесно ставало ", "Имам проблем с компа, дали е захранването, чух че в сряда гърмели по-често". Простички въпроси, нали? Според мен крайният резултат ще бъде да вземем топлата вода от бойлера/сегашното положение/, да я прекараме през един хладилник/това което се предлага/ и да я стоплим отново/неминуемото отделяне на постове в нови теми и търсене кой на кого и къде отговаря/. Не казвам че бойлера е перфектен, но върши добра работа. За да има такава тема и да не се получи това от предното изречение трябва екипа да наложи драконови мерки над темата и да бие яко с мотиката, което обезсмисля темата, най-малкото никой няма да смее да пише в нея.

• Автор

Точно напротив,би била полезна за форума ,като "обира " тъпите въпроси и остава място за по-сложни и смислени.А и няма да има нужда да има чистене ,защото темата е една и всеки пита в нея ,а не пуска безразборно теми навсякъде и да трябва да се чисят после.На когото отговорили-отговорили,то ще е нещо като чат.Дори и пак да се пита същото ,какъв е проблема в действителност? Най много някой който има същите въпроси да ги види в този момент и да си свърши работа.И след няколко опита като видиш ,че не ти отговарят можеш да си пуснеш темичка,нали?

.А и няма да има нужда да има чистене ,защото темата е една и всеки пита в нея ,а не пуска безразборно теми навсякъде и да трябва да се чисят после.[...],какъв е проблема в действителност? [...]

хубаво пожелание

като за социалистическа утопия

дали ще пускат теми навсякъде или ще пускат нови постове и всичко това ще се рине със спам-багера е все тая - потребителя (поне в българското форумно пространство) няма да се научи как и къде да пита

Съжалявам, но в момента хардуерния тим не приема необходимостта от подобна обща тема. Но ще дискутираме варианта с вложката, която лично на мен ми се струва добра

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.