Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с иконките при Уиндоус 7

Featured Replies

Здравейте!Много елементарен въпрос,но явно не мога да се справя с него итърся Вашата помощ!С Уиндоус 7 Ултимате съм.Един приятел ми изпрати файл който да отворя!Файла не можеше да се отвори по стандарт,поради което го маркирах с десен бутон и избрах програма с която да го отворя.Обаче и това не стана,за съжаление обаче всичките ми иконки добиха друг вид и носеха емблемата на последната програма.Как да си върна старите настройки на иконките??

За кои иконки става въпрос?Ако е за .ехе файловете и шорткътите им,изтегли и стартирай тоя .reg файл http://search.data.bg/ready/05d3cd7ad8c585067ed224a445f0dadf/Default_EXE.reg След като го стартираш с двоен клик и ОК,и след това рестартираш,вече ще можеш да стартираш .ехе файловете,но ще трябва да си извадиш нови шорткъти от тях. А ето и софт за другите типове файлове http://search.data.bg/ready/dad44f2ca52a0cf469e52096faaca9e1/FileAssociationFixer.zip

• Автор

За кои иконки става въпрос?Ако е за .ехе файловете и шорткътите им,изтегли и стартирай тоя .reg файл http://search.data.bg/ready/05d3cd7ad8c585067ed224a445f0dadf/Default_EXE.reg

След като го стартираш с двоен клик и ОК,и след това рестартираш,вече ще можеш да стартираш .ехе файловете,но ще трябва да си извадиш нови шорткъти от тях.

А ето и софт за другите типове файлове http://search.data.bg/ready/dad44f2ca52a0cf469e52096faaca9e1/FileAssociationFixer.zip

Благодаря за програмите , но за съжаление и с тях не става. При първата програма ми показва някаква грешка , опитах и друг начин , но ми казва , че не е валиден дадения ключ. При втората програма пък нищо не се случва. Някакви други идеи или съвети да ми предложиш ?

Благодаря за програмите , но за съжаление и с тях не става. При първата програма ми показва някаква грешка , опитах и друг начин , но ми казва , че не е валиден дадения ключ. При втората програма пък нищо не се случва. Някакви други идеи или съвети да ми предложиш ?

Да не си активирал windows media control center? Ако е така просто върни системата назад и си изкарай нови Shortcuts.

• Автор

Проблема си остава.Шорткътите имат друга визия,за което прилагам и снимка/вляво долу трите /.Някой има ли идея как да върна старите шорткъти,като се има в предвид че не мога да използвам връщането на системата?Същите икони са и в старт менюто.Направих опит да възстановя иконките от Програмните файлове в диск С,където са си нормални,но не се получи,появяват се с нова модификация В старт менюто всички иконки например на принадлежностите са с еднакъв вид.Ако дейнсталирам Офис пакета и го инсталирам отново дали ще се получи?

post-27835-094793100 1287918209_thumb.jp

Нещо не си "в час".Първия линк не е програма,а е .reg файл,оправящ .ехе файловете,а втория линк е програмка,но явно и с нея не можеш да се оправиш...Виж си Касперския да не спира изпълнението на файла.

Редактирано от galin59 (преглед на промените)

• Автор

Всички програми в старта са така пращам снимка за да ги видите!

post-27835-072025600 1287923322_thumb.jp

• Автор

Пробвах да не е виновен Касперски,но не е!

Здравейте!Много елементарен въпрос,но явно не мога да се справя с него итърся Вашата помощ!С Уиндоус 7 Ултимате съм.Един приятел ми изпрати файл който да отворя!Файла не можеше да се отвори по стандарт,поради което го маркирах с десен бутон и избрах програма с която да го отворя.Обаче и това не стана,за съжаление обаче всичките ми иконки добиха друг вид и носеха емблемата на последната програма.Как да си върна старите настройки на иконките??

Здравейте boxsi11,

Поразходете се из резултатите на следното търсене в Google:

http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&biw=1332&bih=808&q=clear+icon+cache+windows+7&aq=0&aqi=g2&aql=&oq=clear+icon+ca&gs_rfai=&fp=50ee82c165891d08

Дано да е от полза.

Успех!

• Автор

Какво ли не се мъчих и не става.Интересното е,че както се препоръчва да отида в- C: \ Users \ собственик \ AppData \ Local папката и да изтриете скрит файл IconCache.db,аз този файл го нямам!Опитах да го взема от друг комп поставих го,в последствие пуснах програмата Rebuild Icon Cache, която възстановява старият кеш но не се получи.Просто не знам!Явно проблема не никак лесен

Какво ли не се мъчих и не става.Интересното е,че както се препоръчва да отида в- C: \ Users \ собственик \ AppData \ Local папката и да изтриете скрит файл IconCache.db,аз този файл го нямам!Опитах да го взема от друг комп поставих го,в последствие пуснах програмата Rebuild Icon Cache, която възстановява старият кеш но не се получи.Просто не знам!Явно проблема не никак лесен

Здравейте boxsi11,

Нямате или следната опция не е указана на ОС:

Здравейте boxsi11,

Нямате или следната опция не е указана на ОС:

Става въпрос за опцията „Покажи скритите файлове и папки“.

Става въпрос за опцията „Покажи скритите файлове и папки“.

По-скоро става въпрос за "Hide protected operating system files". Трябва да е без отметка, иначе не се показва примерно desktop.ini.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.