Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Наказания на потребители давали отрицателен вот

Featured Replies

• Автор

Ханибал , тоест аз у ти дава същият отговор като Йови ! И има един въпрос пък той към теб , що за странна птица си ти ? Във всичките ти 71 поста във форума/ до този момент в който пиша съобщението / лъха негативизъм ... с какво ти си допринесъл за съществуването , развитието и успеха му , ще да ми търсиш сметка ? Ти си олицетворението на думата хейтър ... че и ... хайде да не почвам .

Ха сега ти ми отговори на въпроса , г-н отворен ?

много ясно че ханибал, демек ти ще даде същият отговор като iovi. това изобщо не ме учудва. сефте. нямаше да е лошо поне веднъж да вземеше своя собствена позиция. да я изразиш и да застанеш зад думите си. но ти си знаеш най-добре.поне веднъж да не се "пързаляш" на този или онзи. така и не разбра че не печелиш нищо от това. двама човека от модераторите изказват коренно различни позиции а ти даваш плюсове и на двамата. хем искаш с единия, хем с другия. това не ми е много ясно. не ми го разяснявай моля ти се. хаха

аз съм странна птица. негативен но откровен. такъв, който има позиция, гледа, чете и пише когато има какво да пише. застава твърдо зад принципите си и пише това, което мисли без да приглася на този или онзи. аз съм допринесъл с това, че съм тук. това малко ли е. на всеки основният принос за форума му започва с това, че се регистрира. от там на сетне, всеки (е не точно всеки) е себе си. аз казвам ДА и заставам зад това ДА, казвам НЕ и заставам зад това НЕ. но заставам зад моето НЕ и моето ДА, не зад нечие друго. развитието и успеха на форума е нещо условно, което не е в ръцете нито на мен, нито на теб, нито на който и да било конкретно и персонално. не можеш да определиш процентно кой колко е допринесъл за този форум след създаването му. за това въпроса ти е абсолютно безсмислен и смея да твърдя глупав по начина по който е зададен. не ти търся никаква ама никаква сметка. искам просто да науча твоето, но ТВОЕТО мнение. не това на колегата ти, което/когото ти подкрепяш.

и да, по добре не почвай че няма да свършиш... никъде.

ха сега де, отговорих ти. хаха

• Отговори 127
  • Прегледи 17,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• прелюбодееца
    прелюбодееца

искам да те целуна

• Колегата iovi изобщо не се е заблудил. И ако някой си беше направил труда да попита какъв е случая, можеше и да разбере. Въпросният потребител даде 3 минуса на друг потребител, който си е направил тру

• Това изказване изглежда като платен репортаж.

прелюбодееца, не харесвам празните ти приказки, НО ще ти отговора ! Това ще е последното ми писание в тази " глупава " за мен тема ! Заставам зад Йови и позицията му че не могат , хайде да не употребявам изрази , потребители да " серат " на труда на хората , а ти го правиш постоянно с негативизма си и разпалването на интриги ! Заставам и зад Калин защото не можем да спрем хорската злоба и ненавист ! Защото вместо да си помагаме с нещо тук , ние като българи почваме пак с негативизма !

Сега станали ти ясно " мъжки " ... и не искам целувка !

прелюбодеецо , предлагам ти като автор на темата , да я приключиш ! И така да завърши една лоша страница във форума ! Агнето е сито , вълка е цял ... или обратното беше ! Яли , пили и са веселили ... три дни и три нощя !

Успехи !

прелюбодеецо , предлагам ти като автор на темата , да я приключиш ! И така да завърши една лоша страница във форума ! Агнето е сито , вълка е цял ... или обратното беше ! Яли , пили и са веселили ... три дни и три нощя !

Успехи !

Сал овчаря липсва :)

Лоша страница във форума ?!? Защо да е лоша ?

Лоша страница във форума ?!? Защо да е лоша ?

Кен , последните две страници са само офтопик ... и не виждам какво допринеса за форума ! Само интриги и допълнително напрежение , което не е нужно на никой !

Със здраве !

Кен , последните две страници са само офтопик ... и не виждам какво допринеса за форума ! Само интриги и допълнително напрежение , което не е нужно на никой !

Със здраве !

Последните две да, но не и първите, Митак. Темата е поучителна мисля... поне за някой. :)

Със здраве !

Как може да знаеш, от какво се нуждае някой ?

Ако на теб не харесва, не означава, че на никой не харесва. Нали така ?

Като са офтопик защо им нащракахте с колегите си плюсове ?

Нали тези неща не означаваха нищо ? Или не е точно така ? Офтопиците не бяха ли нежелани ?

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Последните две да, но не и първите, Митак. Темата е поучителна мисля... поне за някой. :)

Лина , в началото ДА , НО сега се превръща в сплитни и нагнетяване на напрежение което не нужно . Вече служи и за ненужно избиване на комплекси ! Така мисля че отговарям и на Кен ! Това е лично мнение , с което не карам никой да се съгласява !

Както вях казал на прелюбодееца в преден пост , това бе участието ми в темата ! Ще преглеждам ама няма да коментирам , за мен е изчерпана !

Лека и приятна вечер на всички !

П.П. / послоден / С плюс Кен , се съгласявам с писаното от потребител ! Било той колега или не ! А минуси не давам ... трябва много тъпо нещо да е написал някой за да заслужи моят отрицателен вот !

Успехи !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Лина , в началото ДА , НО сега се превръща в сплитни и нагнетяване на напрежение което не нужно . Вече служи и за ненужно избиване на комплекси ! Така мисля че отговарям и на Кен ! Това е лично мнение , с което не карам никой да се съгласява !

Както вях казал на прелюбодееца в преден пост , това бе участието ми в темата ! Ще преглеждам ама няма да коментирам , за мен е изчерпана !

Лека и приятна вечер на всички !

П.П. / послоден / С плюс Кен , се съгласявам с писаното от потребител ! Било той колега или не ! А минуси не давам ... трябва много тъпо нещо да е написал някой за да заслужи моят отрицателен вот !

Успехи !

Ясно. Избивали сте комплекси.

• Автор

Успехи !

да бе, минуси даваш само като обиидят твой колега нали?

BMW да докладва веданга. хахахаха

ще приканя iovi да те накаже. блякс.

да бе, минуси даваш само като обиидят твой колега нали?

BMW да докладва веданга. хахахаха

ще приканя iovi да те накаже. блякс.

Хубаво е човек да знае кога да престане с някои неща. И относно целувките - падам си по цици, ако някой ден се сдобиеш с такива, може да ми се обадиш!

След като получих съгласие от Hanibal_Lektar че мога да публикувам личните ни съобщения ето ги и тях:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Според мен никой не може да променя репутацията на даден потребител за това че човека е решил да изкаже мнение против приятелите му,още повече ако това е модератор.

Абе я оставете само плюсовете в тая тъпа система за "рейтинг". Така ще сте рахат, всички. Българинът обича негативизма и като пляска минуси, сигурно и оргазъм получава.

Редактирано от momolord (преглед на промените)

• Автор

тъкмо си викам повече няма да пиша и то бисер след бисер. да се чудиш от къде да почнеш и на какво да отговаряш първо. единият иска да ми смуче зърната, другият не знам си какво... охххх, чакай сега да видя от къде да почна. хаха няма да разтягам много. поне ще се опитам. нали искахте да съм кратък, конкретен, но конструктивен. (това преди време разбира се) ама то каква конструкция искате, когато още в основата се клатите и на мен не ми е ясно, но пък не ми е и работа. тук (в темата) зейна някаква дупка. получи се някакво непредсказуемо недоразумение и някои неща блеснаха с особен цвят. no communication. въпреки това не мисля да ви правя разбор на мача. имате си треньор. Ханибал не харесвал празните ми приказки. още по лошо за теб мен, ако не виждаш нищо в думите ми. много лошо говори за теб ако наистина мислиш че думите ми са празни приказки. това, че не ти харесват и някак си не се припокриват с някакво общо мнение, че всеки трябва да си мълчи не значи че са празни. но от теб се очаква всичко. чие мнение е това? :) хем глупава, хем в кавички. аз това не го разбирам. глупава ли е или не е последно? някой да ми помогне. не мога човече, не мога. чета ти поста, препрочитам го иииии.... не мога. наистина просто не знам какво да ти напиша. стигнах до изречението с акането, негативизма ииии... абе как си ги навързал само ти си знаеш. iovi, калин, хора, българи, завист... мъкааааа. мисълта ти тече като... не знам как да ти огворя на нещата които твориш. ще спра. просто ще спра или ще ти пиша някакво лично или от къде да знам и аз какво да правя вече с теб. хаха. ти си уникален. медицински случай. рядко ми се случва да не знам какво точно да кажа. в случая е точно така. ти просто ме закопаваш с писанията си. дай да ти стисна ръката. дай бе, дай смело тази мъжка ръка. и какво? да приключваме темата, че е неудобна ли? защото хората изказват мнение ли? защо точно според теб тази тема трябва да се приключи когато нищо не стана ясно. защо писа в тази тема? защо бе човек? защо? пий си биричката и си чети. не се напъвай. пази кръвното. ох душичка. :( не винаги трябва да има нещо конструктивно написано в прав текст, за да го видиш. когато хората изказват мнението си то е същото. капиш? и последно да кажа и финиширам, надявам се. не че ти пука за репутацията, ама защо питаш като ти е треснат някой минус?! ако искаш да ти го докажа (че ти пука де), ще ти слагам всеки ден по колкото там минуса мога, та да видим колко дни ще издържиш без да ревнеш. да пробваме ли? а колегите ти ще вървят да ги оправят, както обикновено. хахаахаха и кое да ми стане ясно като поста ти е такова мазало че трябват отряд литератoри или може би гадатели за да разгадаят какво си се опитал да кажеш. темата е много поучителна. прочети я отново. вникни в нея. наблегни на личното мнение на всеки. веднъж за винаги изгради и изкажи собствено такова. п.с. не приемай поста ми лично. в слуачая адресата са всички. просто теб съм захапал

Редактирано от прелюбодееца (преглед на промените)

...

Прелюбодеец, няма да цитирам поста ти, защото съотношението между написаното и казаното в него е приблизително N към 1.

Не е обичайно мъж да говори толкова много, но да не казва почти нищо. Това е прието и допустимо само в дипломацията, в политиката и при жените.

Ако си усетил някъде негативното отношение на повече от един човек, е редно да потърсиш причината първо у себе си, а после у другите.

За втори път ти споменавам, че изречението в аватара ти е пълна заблуда. Ако не го осъзнаеш навреме, ще береш ядове. О, не, не тук във форума, а навсякъде в реалния живот, но там наистина ще те боли. Тогава и ще разбереш кой и колко те обича.

Казвам ти го, за да те предпазя, защото всички хора заслужават да получат малко доброта.

Ако не ме разбереш, някой в живота ти ще предпази другите от теб.

Този момент идва закономерно и неминуемо.

Статистика.

Мрачна.

• Автор

недей, ще ме разплачеш. много обичам като някой ми говори за реалния живот, а живее във форуми, сайтове, фейсбук и разни други такива. кой ще се познае в това изречение? не усещам никакъв негативизъм. напротив. всички ме обичат. знаеш ли колко е готино да можеш във връзката си да бъдеш и мъж и жена? Next.

недей, ще ме разплачеш.

...

Знаеш ли колко е готино да можеш във връзката си да бъдеш и мъж и жена?

...

Реалният живот наказва всички грешки, дори тези във форумите.

-------------

Не знам. Шизофренията се изследва предимно от психиатрите.

Споделящ оффтопик :Публикувано изображение

Чета Прелюбодееца ,въпреки че знам че са съвсем различни с Онуй ...Много ми напомня за негоПубликувано изображение

Споделящ оффтопик :Публикувано изображение

Чета Прелюбодееца ,въпреки че знам че са съвсем различни с Онуй ...Много ми напомня за негоПубликувано изображение

Има една народна мъдрост "Вълкът козината си мени, но нрава - никога"

Сега ви метнах на всеки по 2 минуса защото само спамите!

Редактирано от Webtut-Bg SupporT® (преглед на промените)

Сега ви метнах на всеки по 2 миннуса и ще ме баннете ли ве?

И сега по-добре ли се чувстваш? Гледайки ти нивото на предупреждение, има достатъчно причини да те банна! Няма да го направя сега, но ще забия още един пирон в ковчега ти за провокацията!

Сега ви метнах на всеки по 2 миннуса и ще ме баннете ли ве?

Гошко!

Ти няма ли да си седнеш на задника ВЕ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.