Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Наказания на потребители давали отрицателен вот

Featured Replies

Искам да помоля Калин или да върне забраната, която бях наложил, или да ми свали правата на модератор, ако е на мнение, че съм злоупотребил с тях :rolleyes:

Това няма да реши проблема.

Аз също съм на мнение, че или трябва да се премахне рейтинговата система или да се обосноваваме за нея / съжалявам, че се потретвам /

• Отговори 127
  • Прегледи 17,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• прелюбодееца
    прелюбодееца

искам да те целуна

• Колегата iovi изобщо не се е заблудил. И ако някой си беше направил труда да попита какъв е случая, можеше и да разбере. Въпросният потребител даде 3 минуса на друг потребител, който си е направил тру

• Това изказване изглежда като платен репортаж.

Има няколко факта - системата я има, тя не е перфектна и ще остане такава, каквато е. Но аз като човек, който е писал в миналото в техническите раздели упътвания, статии и ревюта, не мога и няма да се примеря с това поведение. Не ме интересува в празни приказки, секс или религии кой на кого и за какво е дал минус или плюс, но това не бива да се допуска в техническите раздели, където имаме нужда от ценни и знаещи потребители. И после същите тези разбирачи се оплакват, че "падало нивото", "компетентните спирали да пишат" и т.н. Нека се замислят защо това се случва...

Едно време, когато имаше "обосноваване" - какво ?

Резултатът беше същият.

Не помните ли ?

Системата си е за забавление.

За техническите раздели обаче Iovi е напълно прав - минус на пост там директно води от отлив на четящи.Това е същото , като да наречеш някой лекар, че е направил грешка, независимо дали има или няма таква.След това никой няма да отиде при него.

Всъщност с минуса на пост с ревю или статия се получава нещо като клевета, независимо от подбудите.

Но не съм убеден, че тежеста на наказанието отговаря на тежеста на провинението.Аз обаче съм си мека Мария....

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Има няколко факта - системата я има, тя не е перфектна и ще остане такава, каквато е. Но аз като човек, който е писал в миналото в техническите раздели упътвания, статии и ревюта, не мога и няма да се примеря с това поведение. Не ме интересува в празни приказки, секс или религии кой на кого и за какво е дал минус или плюс, но това не бива да се допуска в техническите раздели, където имаме нужда от ценни и знаещи потребители. И после същите тези разбирачи се оплакват, че "падало нивото", "компетентните спирали да пишат" и т.н. Нека се замислят защо това се случва...

С това лично аз съм напълно съгласен с колегата и го подкрепям с две ръце!

...се получава нещо като клевета, независимо от подбудите.

Това се получи и в кулинарния раздел, в който на една жена, направила си труда да дава рецепти и бяха наблъскани минуси, без никакво основание. :)

Това може да се случи и при книгите и при филмите, музиката и новините, ако щете - колкото и маловажни раздели да ви се струват.

Аз не съм адвокат на badsector, но преди да бъде наказан, питан ли е той, защо слага тези минуси ? Обосновал ли се е пред някого, защо го е направил ? Ами ако има собствено логично обяснение ? / което пък се равнява на собствено мнение / :rolleyes:

Това се получи и в кулинарния раздел, в който на една жена, направила си труда да дава рецепти и бяха наблъскани минуси, без никакво основание. :clap:

Това може да се случи и при книгите и при филмите, музиката и новините, ако щете - колкото и маловажни раздели да ви се струват.

...

Е, и ?

Какво от това, че някой си дал минусчета ?

Имахме един птребител със 23 акаунта, който минаваше върху постове на друг потребител и целенасочено му ръсеше минуси от всеки един акаунт. ( Всъщност точно по този начин го разбрахме кой е, независимо от прокситата, които използваше).

Като видите неоснователни минуси-дайте пък вие по един плюс отгоре.

Е, и ?

Какво от това, че някой си дал минусчета ?

Имахме един птребител със 23 акаунта, който минаваше върху постове на друг потребител и целенасочено му ръсеше минуси от всеки един акаунт. ( Всъщност точно по този начин го разбрахме кой е, независимо от прокситата, които използваше).

Като видите неоснователни минуси-дайте пък вие по един плюс отгоре.Ако искате - направете си по 21 акаунта и слагайте плюсове над подобни постове.

Това трябва да е въпрос към Iovi.

Според мен още не сме дорасли за подобна система на оценяване и тя неминуемо се опорочава, както почти всяко нещо в България... Смятам, че е безсмислена, дори повече - вредна за форума. Много конфликти ще бъдат избегнати, ако тази система се премахне.

Защо само към Iovi ?

Темата е отворена от друг потребител. Всеки тук си казва собственото си мнение (не си мисли, че се изказвам като модератор).Към всички се обръщам.

защото са зелени :clap:

Червени са и приличат на пътен знак СТОП

:clap:

Според мен още не сме дорасли за подобна система на оценяване и тя неминуемо се опорочава, както почти всяко нещо в България...

Смятам, че е безсмислена, дори повече - вредна за форума. Много конфликти ще бъдат избегнати, ако тази система се премахне.

Все едно като комунизма, а ?

Бил хубава система, ама не сме дорасли за нея :clap:

Напротив - дорасли сме си.

просто трябва да се научим да отсяваме важните от не чак толкова важните неща.

Напротив - дорасли сме си.

просто трябва да се научим да отсяваме важните от не чак толкова важните неща.

Като гледам за толкова години колко скандали и простотии имаше заради тези пусти плюсчета и минусчета, явно нищо не сме научили...

Като видите неоснователни минуси-дайте пък вие по един плюс отгоре.

И смяташ, че не е направено ли ?

Иначе, нещата отиват на към това, да накажем целия форум...

Обикновено, на база на писменото обяснение, което си дал, ти налагат и съответното наказание.

Червени са и приличат на пътен знак СТОП

:P

нали не си шофьорка ? :clap:

Публикувано изображение

“Забранено е влизането на пътни превозни средства"В1, ако не се лъжа

И смяташ, че не е направено ли ?

Иначе, нещата отиват на към това, да накажем целия форум...

Обикновено, на база на писменото обяснение, което си дал, ти налагат и съответното наказание.

Е, може и да не ти се наложи наказание :)

Като гледам за толкова години колко скандали и простотии имаше заради тези пусти плюсчета и минусчета, явно нищо не сме научили...

То и преди 1989 година, по време на комунизма имаше недоволни, сега отново има, нали се сещаш ? :clap:

Защо само към Iovi ?

Темата е отворена от друг потребител. Всеки тук си казва собственото си мнение (не си мисли, че се изказвам като модератор).Към всички се обръщам.

Той потребителя, не може да налага наказания за минусчета.

Въпреки мненията кой не е дорасъл и кой се връзва, от както съм тука оставам с впечатлението че "репутацията"си е от голямо значение именно за екипа - най лесното - отиваш поглеждаш някоя "служебна" тема с дейното участие на модераторите и виждаш как един друг се правят Зелени а който ги критикува е Червен...Кой от тях има обосновка или няма не ми се занимава да обсъждам - ама че е детинско и малко лицемерно понеже на тях "им дреме на ... за репутацията"... Просто си допишете правилата - за да сте и вие по правилата - и няма да има спор.

За техническите раздели обаче Iovi е напълно прав - минус на пост там директно води от отлив на четящи.Това е същото , като да наречеш някой лекар, че е направил грешка, независимо дали има или няма таква.След това никой няма да отиде при него.

Всъщност с минуса на пост с ревю или статия се получава нещо като клевета, независимо от подбудите.

Но не съм убеден, че тежеста на наказанието отговаря на тежеста на провинението.Аз обаче съм си мека Мария....

Може би тежестта на наказанието не отговаря на тежестта на провинението, но това провинение е станало масова практика и ежедневно повтарящо се явление. Само преди няколко месеца изгубихме точно по тази причина Profruit - един от ценните потребители, компетентен по множество въпроси. Какво направихме по случая? Баннахме 15 клонинга, които му даваха минусите, но обиденият Profruit и до ден днешен не пише. Той е може би най-известният случай, кой знае колко още са си отишли без да кажат защо са го направили. Поради тази причина съм на мнение, че трябва един път да гръмнем по мухата с танка, за да чуят и останалите мухи, че така не става...

Това се получи и в кулинарния раздел, в който на една жена, направила си труда да дава рецепти и бяха наблъскани минуси, без никакво основание. :P

Аз не съм адвокат на badsector, но преди да бъде наказан, питан ли е той, защо слага тези минуси ? Обосновал ли се е пред някого, защо го е направил ? Ами ако има собствено логично обяснение ? / което пък се равнява на собствено мнение / :biggrin:

И? Това ли е идеята на системата? Оправдаващ ли тези, които са напляскали минусите на жената, направила си труда да пише рецептите? Трябва ли това да продължава? Калин е отменил наказанието на badsector, ако има желание, може да си сподели подбудите. Каквото и да каже, доказването на истината трябва да става с аргументи и факти, а не с раздаване на безсмислени минуси. Какво щеше да направи, ако системата я нямаше?

Йови отговори на въпросите и обясни няколко пъти вече (не само тук) какво го е накарало да наложи наказанието. Не мисля, че съм допуснал грешка с това, че съм подходил с по-твърда ръка, от колкот някои колеги биха го направили.

Йови отговори на въпросите и обясни няколко пъти вече (не само тук) какво го е накарало да наложи наказанието. Не мисля, че съм допуснал грешка с това, че съм подходил с по-твърда ръка, от колкот някои колеги биха го направили.

Репликата не беше към теб.

Екстрата сие много хубава.Лошо , че има много хора които са настроени отрицателно.Ако всички сме настроени положително и гласуваш за всичко което харесваш , а другото просто го подминаваш - всичко е ок.Има го друго - някои го намират това тук като поле за изява и искат да са положителният герой ;) какъвто никога не са били :cool:

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

Neinx , а ти кой си ? Явно си запознат с оценяването ... я кажи кой от всички наказани с нова регистрация си ! Един дето и " дъщерите му " реваха за него ... :cool: ?

Аз предлагам да се направи една анкета, така ще се реши до някъде спора дали системата за репутация се харесва!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.