Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Наказания на потребители давали отрицателен вот

Featured Replies

Не мога да се сдържа. Някак си ама хич не мога да се съглася, че е даже четвърт полуидея за нещо, дори наподобяващо нормално поведение, да си регистрираш няколко акаунта, само за да можеш да раздаваш минуси, плюсове и други аритметични знаци. И това започва да става масово! Да седиш по цял ден и да дебнеш някого да напише нещо, за да му натресеш + или - на поредния пост, пък после да обясняваш, че тук даже и детска градина не било, или да говориш за някакво съзнание... Не, тук няма да се съглася с колегата и ще повторя това, което казвам от години - не сме дорасли. Не само не сме, ами ставаме все по-недорасли. И системата, докато причинява конфликти, не може да служи за забавление, освен ако на някого не му доставя удоволствие да гледа как останалите се дракат за глупости. Някога идеята й май беше да си кажеш мнението за конкретния пост на конкретния човек. После стана израз на общи симпатии и антипатии, докато се стигна до сегашното положение. Доста време я нямаше и поне тя не служеше за чесане на крастата на някого, а сега пак... Даже много време се задържа спокойно. Ма ако го питам тоя, дето щъка и търси постове на някого, за да го "награди", ми се струва, че логично обяснение на въпроса "Що, бе, джанъм?" няма да чуя.

• Отговори 127
  • Прегледи 17,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• прелюбодееца
    прелюбодееца

искам да те целуна

• Колегата iovi изобщо не се е заблудил. И ако някой си беше направил труда да попита какъв е случая, можеше и да разбере. Въпросният потребител даде 3 минуса на друг потребител, който си е направил тру

• Това изказване изглежда като платен репортаж.

Винаги има положителен ефект от такива теми.

Най-малкото е за това - всеки един от нас да "свери часовника си", да коригира хода на мислите и поведението си, и така заедно да продължим напред.

В това спор няма :ph34r:

За съвестните да, но все пак магарета има винаги, и те са мнозинството, и те все своето ще си знаят, пролича си и тука ... ( под магарета не визирам теб и аватара ти ) :)

Някога идеята й май беше да си кажеш мнението за конкретния пост на конкретния човек. После стана израз на общи симпатии и антипатии, докато се стигна до сегашното положение. Доста време я нямаше и поне тя не служеше за чесане на крастата на някого, а сега пак... Даже много време се задържа спокойно.

Ма ако го питам тоя, дето щъка и търси постове на някого, за да го "награди", ми се струва, че логично обяснение на въпроса "Що, бе, джанъм?" няма да чуя.

Беше,Ванката,беше -

сега си цъкаме без обяснения -

Петканка изяла лазаня плюсче

Драганка ходила на майната си минузче

та тъй

тъй като повечето ми постове не са в отдели като Общи приказки , а технически раздели за мен е важно как ще го оценят и когато някой ми наблъска минуси за нещата които са полезни се чуствам измамен ! Другото което мразя е Multiusers ! Ако все пак имаше някакъв контрол относно акаунти и ип адресите от които се пише едва ли ще има толкова любители на минуси.Да си сменяш ип-то все пак изисква малко познания и време.Така , че не всеки любител на "-" би е се справил с проксита и т.н. :) Малко повече кконтрол върху акаунтите и ип-та би се отразил много добре на тази рейтинг система и много зле би се отразил на multiusers любителите :)

лявата ми е особено чувствителна и мека. искаш ли да я пробваш?

получих отговор де

а ти как може да ме прекъсваш в сюблимния момент бе?

искам тоя пич някой да го накаже, ВЕДНАГА!!! хаха

айде махайте я тая тема ако искате. ама не, няма да я махнете. ясно защо. видя се, че нищо не става. всеки драпа в някаква посока. аз исках Ханибал да ми отговори, ама той в такива спорове не влиза. чудно що ли? хехе иначе ме кефи тоя пич, дал плюс на администратора да му се мазни, после се явява iovi и обяснява, че няма грешка и т.н. и той му лепнал и на него един плюс. а са де. ама няма начин, той иска с всички да е добре. е не става братчето ми, не става. веднъж поне вземи собствена позиция. дай и на мене сега един, че тоя отгоре ми прекъсна целувката. сецна ме. прехапах се, момче.

айде, махайте я тая тема. няма смисъл. разбрах и видях някои неща. не говоря за отговора разбира се. друго ми стана ясно. карай.

Ханибал , тоест аз у ти дава същият отговор като Йови ! И има един въпрос пък той към теб , що за странна птица си ти ? Във всичките ти 71 поста във форума/ до този момент в който пиша съобщението / лъха негативизъм ... с какво ти си допринесъл за съществуването , развитието и успеха му , ще да ми търсиш сметка ? Ти си олицетворението на думата хейтър ... че и ... хайде да не почвам .

Ха сега ти ми отговори на въпроса , г-н отворен ?

тъй като повечето ми постове не са в отдели като Общи приказки , а технически раздели за мен е важно как ще го оценят и когато някой ми наблъска минуси за нещата които са полезни се чуствам измамен ! Другото което мразя е Multiusers ! Ако все пак имаше някакъв контрол относно акаунти и ип адресите от които се пише едва ли ще има толкова любители на минуси.Да си сменяш ип-то все пак изисква малко познания и време.Така , че не всеки любител на "-" би е се справил с проксита и т.н. :) Малко повече кконтрол върху акаунтите и ип-та би се отразил много добре на тази рейтинг система и много зле би се отразил на multiusers любителите :)

Контрол по ИП адрес е малко трудно осъществим, има големи мрежи където всички потребители са с НАТ адреси, дефакто се крият зад едно или няколко "реални" ИПта. Какво правим ако примерно ИСП на няколко потребители на форума е "Херос Вн" и те решат независимо един от друг да цъкнат на някой минусче... По-скоро за ограничаване на клонираните може да се забрани на потребители с по-малко от Х поста да използват системата за оценяване. Така ще трябва мераклиите за клонинги не просто да си рег-нат един профил, а и да си "развиват" малко геройчето :blink: Ако го правят с безсмислени постове в "кухи" теми така или иначе ще си изпросят бан...

N--- предложения от мен решението от В А С модераторите 1.най просто премахване на ситемата за рейтинг--репутация 2. показване директно без кликване на хората-- никовете които са дали - или + като оценка 3.ограничение на гласовете пример:5- 5+ 4.даване на оценка само на статията ,а не на кометарите за нея Винаги ще има + и - добро и зло, две страни на една монета.

... По-скоро за ограничаване на клонираните може да се забрани на потребители с по-малко от Х поста да използват системата за оценяване. Така ще трябва мераклиите за клонинги не просто да си рег-нат един профил, а и да си "развиват" малко геройчето :) Ако го правят с безсмислени постове в "кухи" теми така или иначе ще си изпросят бан...

С това съм съгласен, плюс това да се махне рейтинг системата от празни приказки и забава.

По-скоро за ограничаване на клонираните може да се забрани на потребители с по-малко от Х поста да използват системата за оценяване. Така ще трябва мераклиите за клонинги не просто да си рег-нат един профил, а и да си "развиват" малко геройчето :) Ако го правят с безсмислени постове в "кухи" теми така или иначе ще си изпросят бан...

Ами ти така ще орежеш потенциалните благодарни потребители-аматьори, и колегите от техническите раздели, за които е важно как ще ги оценят, какво ще правят ?

С това съм съгласен, плюс това да се махне рейтинг системата от празни приказки и забава.

Защо ? С какво ти пречи системата там ?

И? Това ли е идеята на системата? Оправдаващ ли тези, които са напляскали минусите на жената, направила си труда да пише рецептите? Трябва ли това да продължава?

Не смятам, че на мен трябва да задаваш въпроса "Това ли е идеята на системата ?" Мисля, че бях достатъчно ясно по този въпрос. Не оправдавам абсолютно никой, който слага безцелни минуси така, както самата аз нямам оправдание за това.

Отдавна съм открила "противоотровата" срещу малките червени знаци и правя точно това, което посъветва Доктора, някъде по напред в темата - минавам и ги заличавам. Така се получи и в конкретния случай с конкретната жена и раздел. И така ще продължи, повярвай ми...

Защото, аз поне смятам, че глупостта на хората трябва да се наказва не със забрани и ограничения, а просто като навреш собствената им глупост, пред очите и носовете им. Ило поне това е моят начин.Публикувано изображение

Надявам се, този път да си ме разбрал правилно ?!Публикувано изображение

Ами ти така ще орежеш потенциалните благодарни потребители-аматьори, и колегите от техническите раздели, за които е важно как ще ги оценят, какво ще правят ?

Мисля, че ще го преживеем :)

Защо ? С какво ти пречи системата там ?

На мен лично не ми пречи, но съм виждал подведвеждащи мнения от потребители с висок рейтинг в техническите теми.

Също така рейтинга е само положителен или отрицателен в профила, по-добре да се вижда като процентно съотношение от плюсовете и минусите дадени на потребителя(ще бъде по-точно)!

Здравейте, и аз съм съгласен системата за рейтинг да се промени или да се премахне. Примерно може да се сложи падащо меню под + и -, което да съдържа няколко обосновки за слагането им. Поздрави!

ПП: androns, този айпи адрес от подписа ти твой ли е? Питам, защото в момента ползвам абсолютно същия!

Здравейте, и аз съм съгласен системата за рейтинг да се промени или да се премахне. Примерно може да се сложи падащо меню под + и -, което да съдържа няколко обосновки за слагането им. Поздрави!

ПП: androns, този айпи адрес от подписа ти твой ли е? Питам, защото в момента ползвам абсолютно същия!

Не, в подписа всеки вижда своя ИП адрес!

Лично аз бях наказан с бан за един месец от Kokomil!Понесох си наказанието,беше заслужено,но продължавам да го уважавам!Не го мразя и не сам му слагал минуси!Мисля,че модераторите са тези които най имат право да дават мнения и оценки и сам сигурен,че са безпристрастни!Съдник може да им бъде администратора!Badsector може като мъж да понесе наказанието а не да хленчи!В техническите раздели са особено компетентни модераторите иначе нямаше да бъдат такива!Лапета даващи минуси от фенщина или просто от инат,че не съвпада мнението с тяхното,заяждане и така не се харесва на никого!

Лично аз бях наказан с бан за един месец от Kokomil!Понесох си наказанието,беше заслужено,но продължавам да го уважавам!Не го мразя и не сам му слагал минуси!Мисля,че модераторите са тези които най имат право да дават мнения и оценки и сам сигурен,че са безпристрастни!Съдник може да им бъде администратора!Badsector може като мъж да понесе наказанието а не да хленчи!В техническите раздели са особено компетентни модераторите иначе нямаше да бъдат такива!Лапета даващи минуси от фенщина или просто от инат,че не съвпада мнението с тяхното,заяждане и така не се харесва на никого!

Alex&Ramesses! Много е тъпо! Всяко твое изречение да завършва с удивителен знак! Изглежда, че само се караш на хората! И само затова заслужаваш минуси! Които аз обаче пропускам да ти цъкам! Само защото смятам оценяването за безсмислено!

Човек, приятно ли ти е да четеш постове, написани по този начин? Представи си на нас какво ни е ...

Често ми цъкаш минуси,спокойно.

Никога заради удивителните. Представям си какво си написал, за да ти дам минус ...

Редактирано от Mr. McPherson (преглед на промените)

Alex&Ramesses! Много е тъпо! Всяко твое изречение да завършва с удивителен знак! Изглежда, че само се караш на хората! И само затова заслужаваш минуси! Които аз обаче пропускам да ти цъкам! Само защото смятам оценяването за безсмислено!

Човек, приятно ли ти е да четеш постове, написани по този начин? Представи си на нас какво ни е ...

Често ми цъкаш минуси,спокойно.Карането май беше с главни букви.

Това изказване изглежда като платен репортаж.

Подкрепям iovi и не оправдавам Kal на когото сам дал минус.Няма никакъв платен репортаж.

Никога заради удивителните. Представям си какво си написал, за да ти дам минус ...

Аз 100 пъти му правя забележки за тези чести удивителни знаци, така и не се научи..

Често ми цъкаш минуси,спокойно.Карането май беше с главни букви.

Подкрепям iovi и не оправдавам Kal на когото сам дал минус.Няма никакъв платен репортаж.

Аз 100 пъти му правя забележки за тези чести удивителни знаци, така и не се научи..

Tук стана мазало с тези "!" И кой на кого прави забележки ?!

Tук стана мазало с тези "!" И кой на кого прави забележки ?!

Аз на него, но той си обича удивителните... :)

Аз на него, но той си обича удивителните... :)

няма значение - кой аз , кой него ?! а някой е разбрал да каже :)

няма значение - кой аз , кой него ?! а някой е разбрал да каже :)

Аз - приятелката му, как кой... Не пишем за първи път Илиев :) Този акаунт ни е общ!

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

няма значение - кой аз , кой него ?! а някой е разбрал да каже ;)

Акаунта е на двама човека не си ли обърнал внимание?Начина на писане и изразяване разделите в които пишат......

Alex и Ramesses.

Интереси:

Alex: музика, рисуване, мода, интернет, спортни танци и много др.

Ramesses: компютри и баскетбол

Пак я обърнахте темата на празни приказки. Чета постовете и понякога цъкам минус или плюс като рядко обръщам внимание на кого е въпросния пост.Е има и потребители които заслужават специално внимание всеки техен пост е бисер.

Къде изчезна прасковката ? Беше толкова забавна с темите си и изказванията "Хакера ми забрани USB портовете" леле колко съм се смял... :)

Редактирано от Петьо Стоянов (преглед на промените)

Не, в подписа всеки вижда своя ИП адрес!

А ти питал ли си всеки потребител по отделно дали иска персоналната му информация да бъде споделяна с притежателите на 2ip.ru? Защото в момента ти това правиш, докладваш ми IP-то, вида и версията на операционната система, както и браузъра който ползвам! Това не е просто безобидна шега - това е грубо нарушаване на личното пространство, на всеки един от нас!

Акаунта е на двама човека не си ли обърнал внимание?Начина на писане и изразяване разделите в които пишат......

Alex и Ramesses.

Интереси:

Alex: музика, рисуване, мода, интернет, спортни танци и много др.

Ramesses: компютри и баскетбол

Пак я обърнахте темата на празни приказки. Чета постовете и понякога цъкам минус или плюс като рядко обръщам внимание на кого е въпросния пост.Е има и потребители които заслужават специално внимание всеки техен пост е бисер.

Къде изчезна прасковката ? Беше толкова забавна с темите си и изказванията "Хакера ми забрани USB портовете" леле колко съм се смял... ;)

знам бе пешо :yanim: тази тема няма нищо общо с това къде пишат :hush:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.