Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да набутаме "Мултирама"

Featured Replies

Уляля! Гледах я рекламата. Не бих се нагърбил да се занимая с това. В мултирама може да не блестят с ум, но съм сигурен, че са се сетили, че могат да минат 4-5 човека занимаващи се с хардуер и така яко да ги изкъртят с тая далавера. Самата реклама звучи като "Ние имаме най-ниските цени". Дори да върнат некви кинти - ще са ужасно малко. Заради това препоръчвам да се начите към най-блиския магазин на скай, ресет, мост, джар и да си спестите един ден разправий и главоболия.

• Автор

Както днес се убедих сам рекламата е кьорфишек. Направих си списък с необходимите ми компоненти минах и през друг голям магазин който работи с Мост и помолих да ми дадат напечатана на хартия оферта за избраните компоненти. В мулти**** показах моя списък без цените правих се половин час на глупак задавах тъпи въпроси и накрая между другото попитах за рекламата и продавачката почна да ме убеждава че наистина ще ми върнат парите, аз извадих офертата от другия магазин и до там. Не отговаряло на условията на промоцията. Не ми се занимава повече с тях аз се убедих че не са коректни. Повече никога няма да стъпя в техен магазин.

Не ми се занимава повече с тях аз се убедих че не са коректни...

И аз не знам защо някои хора искат да бъдат разочаровани :salad: .

Магазина, ние на шега, наричаме Мултидрама...

• Автор

И аз не знам защо някои хора искат да бъдат разочаровани :tease: .

Цялата галимация не беше за мен. Някъде по нагоре бях обяснил.

Приятел колега със сто зора събра 700-800лв за компютър включително и монитор и попада на рекламата на мултинещо си.От там тръгна цялата работа ама ............. кяр няма.

Иначе в момента имат "супер" предложения с почти двойно по високи цени от други магазини.

Наистина с "Гаранция за цена" освен в кварталните магазинчета тип гараж никъде другаде май няма такива космически цени на хардуер.

п.п Досега освен едно захранване че бях на зор нищо друго не съм купувал от тях, не че съм нямал желание просто "ПС експертите" им ме отказват.

Всичко на всичко 4-5 пъти съм минавал през магазина и всеки път се изумявам колко са навътре с компютрите. :salad:

Редактирано от Петьо Стоянов (преглед на промените)

аз извадих офертата от другия магазин и до там.

Не отговаряло на условията на промоцията.

Интересно ми е с какво се обосноваха, че не отговаря на условията?! Просто за протокола ;)

Цялата галимация не беше за мен. Някъде по нагоре бях обяснил.

Отчасти те разбирам, а и не ми дължиш обяснение. Ако бяха симпатяги щяха да възнаградят усилието, че си се постарал да удовлетвориш всичките им условия.

Иначе в момента имат "супер" предложения с почти двойно по високи цени от други магазини.

Замисли се малко. В момента всички са се увълчили и от кризата няма да излязат скоро. Плексио и Мултидрама са гръцки фирми, където кризата е в пъти по-голяма. При това положение е напълно разбираемо да имат по-високи цени на външните представителства. А има и нещо друго - от продавачите в толкова голяма верига, почти нищо не зависи. Ако искаш разбиране и коректност, по-скоро търси малък магазин.

Наистина с "Гаранция за цена" освен в кварталните магазинчета тип гараж никъде другаде май няма такива космически цени на хардуер.

Като няма риба и ракът е риба. Това е предимството на скъпите магазини. Когато си на зор, при тях може да са останали части.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

• Автор

Интересно ми е с какво се обосноваха, че не отговаря на условията?! Просто за протокола :D

Нямаше логична обосновка не било брошура и край, така им било наредено.

Пък и паднах на едно симпатично девойче и ме досрамя да вдигам скандали.

И аз не знам защо някои хора искат да бъдат разочаровани :speak: .

а ние не на шега го наричаме МултиСрама :D

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.