Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Циганин или ром ? Новини свързани с интеграцията и още нещо

Featured Replies

преди 50 минути, Без умствен капацитет написа:

10 %

кое е повече 100 лв или 10 лв

Така де, ама право на глас имат около 5 милиона, от тях гласуват по-малко от половината, гласовете са разхвърляни из един куп партии, от 750 000 циганина половината да са гласуващи  са си фактор и още как

• Отговори 2k
  • Прегледи 217,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, DarkEdge написа:

Абе, и там си имат и араби, и турци гласоподаватели, ама що тъй е по-различно, а?

Защото манталитета им е различен от нашия.

Открай време в България изборите се купуват.

Бай Ганьо прави избори

Те с фалшиви ТЕЛК не са само циганите, повече от половината таксиметрови шофьори са инвалиди, това е друга тема и на всички е ясно къде и в какво е проблема.

на 23.10.2018 г. в 0:14, M.Николов написа:

преди 2 часа, DarkEdge написа:

Докато политици и съд не си застанат на мястото. Май трябва да върнат боя с пръчка на публично място като наказателна мярка. Те кво праят? Наближи зимата - разбий витрина на магазин и влиза на държавна издръжка.
Какво ли ще се случи в Германия с някого, който е посегнал на полицай? Жална му майка...

в Германия ли?
ето част от един коментар на един сигън
изваден от линка на Николов

Цитат

АЛО ДЕПУТАТЧЕТА слезте на земята живеем 21 век 90 процента от ромите врче излязоха от страната и видяха как живеят западните страни и че там няма интеграция а има ЗАКОНИ И ПРАВИЛА КАКТО ЗА ДЕПУТАТИТЕ ТАКА И ЗА ГРАЖДАНИТЕ има и работа за която плащат много добре И тогава господа става ЧУДО хасанчо учи в англииско училище Вие господа депутати сте най големият срам за моята родина БЪЛГАРИЯ вие трябва дасе интегрирате вижте какви са стандартите в европа и тогава ще има не интеграция а оправия на целият БЪЛГАРСКИ народ

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

ама нали се сещаш че ако си епилепсия си слабоумен - а с счупен крак не;)

Няма ТЕЛК за счупен крак  :D

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

но има за полиневропатит

Възможно е, не съм запознат, даже не знаех какво е полиневропатия като заболяване.

преди 9 минути, .дръндю. написа:

Цитат

АЛО ДЕПУТАТЧЕТА слезте на земята живеем 21 век 90 процента от ромите врче излязоха от страната и видяха как живеят западните страни и че там няма интеграция а има ЗАКОНИ И ПРАВИЛА КАКТО ЗА ДЕПУТАТИТЕ ТАКА И ЗА ГРАЖДАНИТЕ има и работа за която плащат много добре И тогава господа става ЧУДО хасанчо учи в англииско училище Вие господа депутати сте най големият срам за моята родина БЪЛГАРИЯ вие трябва дасе интегрирате вижте какви са стандартите в европа и тогава ще има не интеграция а оправия на целият БЪЛГАРСКИ народ

Такива сигани се се срещат много, много рядко, за жалост.

току-що, Мойра написа:

Такива сигани се се срещат много, много рядко, за жалост.

и по форумите сме рядкост, по простата причина, че крием етническата си принадлежност заради омразата

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

засяга долните крайници

https://bg.wikipedia.org/wiki/Периферна_невропатия

Да, мерси прочетох аз това.

преди 6 минути, .дръндю. написа:

и по форумите сме рядкост, по простата причина, че крием етническата си принадлежност заради омразата

Да ти кажа в някой случай омразата е заслужена, аз лично имам познати цигани и дори съм учил с такива, вярно по друго време е било, но искам да кажа че когато човека си е читав това към кой етнос принадлежи не е фактор, разбира се че има хора които реагират животински първосигнално, но на всякъде ги има не само у нас.

преди 13 минути, .дръндю. написа:

Рядко съм срещала хора, които мразят сиганите само поради факта, че са такива.

Повечето приемаме сиганите като равни, стига да са работливи, почтени, а още по-добре и ако са образовани, но за жалост, в България такива се срещат все по-рядко.

преди 3 минути, Мойра написа:

Рядко съм срещала хора, които мразят сиганите само поради факта, че са такива.

разбира се че рядко ще видиш такива хора, та ти не си от това малцинство

преди 1 минута, .дръндю. написа:

разбира се че рядко ще видиш такива хора, та ти не си от това малцинство

Тези, които срещам по улиците са предимно от типа на описаните в криминалните хроники, с изключение на тези, които работят в чистотата.

преди 1 минута, Мойра написа:

Тези, които срещам по улиците са предимно от типа на описаните в криминалните хроники

по улиците срещам много образовани цигани, освен посочените от теб, но аз ги познавам а ти не
само един пример:
кажи ми, по какво ще познаеш, че един лекар е циганин или програмист, инженер, монтьор, техник...
трябва да са много мургави и пак не е сигурно, че ще ги разпознаеш, защото има много мургави от българския етнос

преди 5 минути, .дръндю. написа:

по улиците срещам много образовани цигани, освен посочените от теб, но аз ги познавам а ти не
само един пример:
кажи ми, по какво ще познаеш, че един лекар е циганин или програмист, инженер, монтьор, техник...
трябва да са много мургави и пак не е сигурно, че ще ги разпознаеш, защото има много мургави от българския етнос

Образованият и интелигентен човек се усеща най-вече по излъчването, а се вижда по поведението.

А в определянето на етноса, почти никога не греша.

преди 4 часа, .дръндю. написа:

в Германия ли?

Е, за къде става дума? Да не е за Марс? Ама не е в България.
И го кажи не само на депутатите, ами и на Дон Цеци...

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 12 часа, Мойра написа:

Образованият и интелигентен човек се усеща най-вече по излъчването, а се вижда по поведението.

А в определянето на етноса, почти никога не греша.

https://spisanie8.bg/рубрики/история/3970-известните-цигани.html

Цитат

Dimitrov Master

Мъжки,вземи си сложи снимка на профила,за да се вижда какво нещо си ти и не мишкувай анонимно,пък тогава се отдай на анализиране на циганите.И никога недей да си сигурен какъв точно е твоя ген,защото цигани по тези земи има от 11 век,така че не се знае дали някой мой дядо не ни е направил братовчеди ;)
Харесвам · Отговор · 2 · 19 седмици

:giggle1:

преди 14 часа, Без умствен капацитет написа:

а защо приеха тази малка поправка

при положение че половината маала са психично болни (ТЕЛК)

Така, с новите текстове изцяло се премахва институтът на "запрещението", под който според сегашните правила се поставят хората, които поради "слабоумие или душевна болест не могат да се грижат за своите работи".

ето ти решението на многото фалшиви ТЕЛК в циганските махали

ето и защо да не крадат - заедно с излежаващите присъда затворници

Това се нарича ограничаване на щетата...
До преди 15-20 години рядко ще видиш ром из болниците. Сега рядко ще видиш българин...

преди 3 минути, DarkEdge написа:

До преди 15-20 години рядко ще видиш ром из болниците. Сега рядко ще видиш българин...

в иванзивна кариология съм лежал два пъти
първия път 10 дена, а втория път на третия ден ме изписаха
един циганин не съм видял от болните, но ми беше интересно да видя две сиганета, студенти ...момиче и момче

преди 13 часа, .дръндю. написа:

Цитат

Дръндю, я пък аз да го попитам цитирания и как да стане по-богата тази държава, като вие отказвате да работите и да си плащате данъците, като 90% от вас с нищо не допринасят за държавата, а само чакат от нея да им осигури всичко?

преди 1 минута, M.Николов написа:

Дръндю, я пък аз да го попитам цитирания и как да стане по-богата тази държава, като вие отказвате да работите и да си плащате данъците, като 90% от вас с нищо не допринасят за държавата, а само чакат от нея да им осигури всичко?

аве, ти не разбираш ли, че си от другата страна на барикадата и нямаме еднакво мислене
ся да взема да ти се обяснявам, колко ми е било трудно да преодолея омразата ...това няма как да го разбереш

преди 2 минути, M.Николов написа:

Да, аз съм от страната на барикадата, която храни, образова и лекува 90% от вашия етнос!

И за благодарност получава кражби и убийства.

90% от гетата, които държавата създаде, нъкъде 56-58 година, като засели турски цигани привнесени от гърция, с някакъв див манталитет
и първосигнални реакции

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.