Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Циганин или ром ? Новини свързани с интеграцията и още нещо

Featured Replies

преди 8 минути, M.Николов написа:

Видяла жабата, че подковат коня....

Ситуацията в западните държави няма нищо общо с циганите....

• Отговори 2k
  • Прегледи 217,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 2 минути, Proshark написа:

Ситуацията в западните държави няма нищо общо с циганите....

така е
https://www.dnevnik.bg/sviat/2019/06/06/3921770_ultraortodoksalnite_evrei_moje_da_suzdadat_problemi_za/

и коментар

Цитат

Ортодоксалните еврей са наистина голям проблем. Не работят, изцяло са на държавна издръжка, имат по 10 деца, бетер нашите цигани. Нормалните евреи много ги мразят. Казват, че са по-отвратителни и от арабите.

току-що, M.Николов написа:

Дръндю, да вземем да ви направим една държава и да ви я подарим после, а?

Николов, айде без глупости...моля!

А вие само да се нанесете на готово?

имаш нещо да си връщаш на мен?
ами така си кажи

преди 2 минути, дръндю написа:

Чакай бе човек...къде отиде в трета глуха...

току-що, Proshark написа:

Чакай бе човек...къде отиде в трета глуха...

вече съм в десета глуха, а и голяма част от циганите, които са различни етноси, но ги обединява едно...живеят в гето

преди 5 минути, дръндю написа:

имаш нещо да си връщаш на мен?
ами така си кажи

Ха, сега пък съм имал нещо да ти връщам.Един вид лично.Колко бързо сменяш частното с общото.:)

преди 2 минути, дръндю написа:

но ги обединява едно...живеят в гето

Живеят в гето защото така ги устройва!

Ако не ги устройваше щяха да си вдигнат задниците да се хванат на работа и да си вземат квартира!

преди 1 минута, M.Николов написа:

Ха, сега пък съм имал нещо да ти връщам.Един вид лично.Колко бързо сменяш частното с общото.:)

значи, това да се правиш на глупак не ти отива...ама никак

преди 4 минути, дръндю написа:

вече съм в десета глуха, а и голяма част от циганите, които са различни етноси, но ги обединява едно...живеят в гето

Ти защо не живееш в гето?

преди 7 минути, M.Николов написа:

Ако не ги устройваше щяха да си вдигнат задниците да се хванат на работа и да си вземат квартира!

Абсолютно, но държавата ги стимулира в друга посока 30г. 

преди 3 минути, дръндю написа:

Няма да споря,ама в Ямбол живееха в блок...изгориха дограмата,изкъртиха панелите на терасите....и накрая го събориха...Ма то не е само там...Казанлък..санираха блока,изчистиха боклуците пред него..след месец...пак същото...Та ако цитирам В.Стефанов... „имам една коза за разплод, пробвах и аз, пробва и брата, ма козата си сака пръч”.....

Ето, когато им поставиш директно въпроса и бягат.

Неудобно им е да си признаят, че голяма част от този етнос не правят нищо за да си променят живота.

преди 16 минути, M.Николов написа:

Ти защо не живееш в гето?

както казах, циганите са различни етноси, които ги обединява това, че живеят в гета
аз съм от етнос, който около 50% не живеят в гета, а тези, които живеят в гетата страдат от зулумите на проценти, които са от контингента 
това са хора, които са безнаказани и обслужват нечии интереси

преди 4 минути, Proshark написа:

Няма да споря,ама в Ямбол живееха в блок...изгориха дограмата,изкъртиха панелите на терасите....и накрая го събориха...Ма то не е само там...Казанлък..санираха блока,изчистиха боклуците пред него..след месец...пак същото...Та ако цитирам В.Стефанов... „имам една коза за разплод, пробвах и аз, пробва и брата, ма козата си сака пръч”.....

не само там
и тук им направиха блок за чудо и приказ
отивам да видя един приятел, а той беше бесен, че някакъв серсемин си качил коня на втория етаж
ами има ги и такива, които унищожават, защото не го смятат за свое...както подразбрах

преди 13 минути, FusE написа:

тамън от толкуз време са без работата, която комунистите им бяха дали

преди 14 минути, FusE написа:

Точно така, грешна политика! Докато държавата им дава инструменти в ръцете и ги учи как да оперират с тях, кой ще е луд да се размърда. 

И какво ни донесе тая политика? Нищо положително и градивно. Да не говорим колко им напомпаха самочувствието, нагли, нахални и безпардонни.

преди 4 минути, дръндю написа:

Те комунистите само на тях им бяха дали работа, щото.

преди 2 минути, EMSIDI написа:

Точно така, грешна политика! Докато държавата им дава инструменти в ръцете и ги учи как да оперират с тях, кой ще е луд да се размърда. 

И какво ни донесе тая политика? Нищо положително и градивно. Да не говорим колко им напомпаха самочувствието, нагли, нахални и безпардонни.

Те комунистите само на тях им бяха дали работа, щото.

но пък демократите, само на тях я отнеха...имам предвид необразовините, които работеха в леярни....тъй де, вършеха черната работа

преди 10 минути, дръндю написа:

не само там
и тук им направиха блок за чудо и приказ
отивам да видя един приятел, а той беше бесен, че някакъв серсемин си качил коня на втория етаж
ами има ги и такива, които унищожават, защото не го смятат за свое...както подразбрах

Ето виждаш ли?И все някой нещо трябва да ви направи.И дори да ви направи вие дори не можете да го съхраните.

Това какво ти говори, че трябва да си промените начина на мислене първо.

Дрънди добре знаеш, че преди 89г задължително беше да работиш, а етноса не беше от значение, проблема на държавата е в това, че след 89г ги остави да решават сами това и те както и други не от малцинствата избраха да се издържат от социални помощи и майчинство, за избори също получават по нещо, организациите също, няма стимул да работи, а и да учи също. Сега въпреки всичко, ако циганин поиска работа общината няма да му откаже, но проблема е на друго място. 

И дори да ви направи вие дори не можете да го съхраните

в грешка си
сам каза, че тези със зулумите трябва да ги вкарват в затвора
аз не разбирам, защо ги допускат да живеят при другите, като ги знаят много добре
явно някой има интерес от това
представи си стачка и десетина провокатори, които правят зулуми и стачката се разбива на пух и прах
нещо такова има, но не знам чии са интересите от това положение
сравнението не е много подходящо, но описва ситуацията в която изпада мнозинството

но пък демократите, само на тях я отнеха...имам предвид необразовините, които работеха в леярни....тъй де, вършеха черната работа

Значи не знам защо си мислиш, че само на тях е отнета. В толкова сектори имаше трансформация, че засегнатите са доста, и не само необразовани.

А и сега колко образовани вършат черната работа, ма не мрънкат и не чакат на помощи и подаяния?  

аз не разбирам, защо ги допускат да живеят при другите, като ги знаят много добре
явно някой има интерес от това

Пак в други търсиш решението, решението трябва да дойде от вас, вие трябва да ги изолирате подобни елементи.Вие трябва да ги предавате на полицията, а не да ги криете.Това е начина да си заслужите по-добър живот.

вие трябва да ги изолирате подобни елементи

как?
"ний ги хващаме, вий ги пущате" - думи на бат Бойко

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.