Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Езикът на тялото

Featured Replies

...Представяш някакви фотоси и ги тълкуваш както ти отърва...

Белго говори с езика на снимките ;)

• Отговори 73
  • Прегледи 13,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Но Белж, имам приятели, които са професионални фотографи. Знам как и какви снимки правят. Снимки, които едва ли ще можеш да започнеш да снимаш в този живот... Тъй че тия работи с харизмата не на мен.

Тия работи с харизмата ти явно не ги разбираш, защото ти не разбираш нищо от женска психика ( когато става въпрос за отношенията им с мъже).

Ето ди доказателство, ти й пишеш на 18 годишната влюбена следното:

Този, който е писал горе е форумната врачка.

Хич, да му нямаш вяра. В 99% от случаите греши във всичко, а в 1% греши почти във всичко.

Пък тя ти отговаря ето така:

Ахахаха, това много ме израдва

Но , признавам, съветите са добри.

Благодаря му за ДЪЪЪЛГИЯ коментар ^^  :D

А сега де !?

Що така, след като е ясно като бял ден, че тя може да напише че не е вярно че момчето е под чуждо влияние, вместо това тя реагира дружелюбно и е възприемчива към внушенията ми, а ?

Еми братче, щото тази магия на майсторския подход ти не я можеш и поради това не я разбираш. Като не разбираш нищо от женско мислене, ти не можеш да си дадеш сметка колко много аз разбирам от жени. Съответно ти не им разбираш и езикът им на тялото. Кво да ти правя сега, добро другарче си, ама познанията ти са ограничени. А твоите учители няма как да те научат да разбираш от женско влюбване, щото те си копат на тяхната духовна нива и тези неща не ги вълнуват.

За да разбираш правилно езикът на тялото си трябва да си много наблюдателен, прозорлив и с проницателен поглед.

Също както когато четеш един текст, трябва да можеш да четеш и между редовете ( все едно че има нещо написано там), за да си сигурен че разбираш правилно намеците, така и при наблюдавенето на някаква случка си трябва шесто чувство и много житейски опит, за да видиш всичко което се случва.

Хайде един психо тест, специално за начинаещи новобранци като теб:

Публикувано изображение

Задачката ти е да обясниш с думи прости какво се случва на снимката, все едно че си там на място да си съставиш някакво мнение за участващите герои в сцената.

Ти си наред, покажи колко си способен да разчиташ езикът на тялото.

п.п.

и всички други четящи могат са се пробват, да направят преразказ по картинка, със свои думи.

С картинката няма да се занимавам, драги Белж. Нямам намерение да те убеждавам в нищо. Щом казваш, че разбираш от женска пихология, психология изобщо, както и от езика на тялото, тъй да бъде. Щом се притесняваш да ни покажеш твой фотопортрет, за да ни убедиш в харизмата си - тъй да бъде. Няма да те притискам повече. Явно си имаш сериозна причина.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Инак, за 18 г безнадежно влюбена нещата са ясни. Значи естествено, че ще хареса твоите съвети, защото и казваш това, което иска да чуе, т.е. как да "свали" обекта на желанието си и и даваш надежда. Тя и затова е започнала темата, за да получи подобни съвети. Само че в случая, както го е описала, те най-вероятно ще са напълно безполезни, защото е очевидно, че момчето, което тя идеализира, няма интерес към нея. Явно е, поне за мен, че тя тълкува знаците и поведението му съвсем погрешно, т.е. според това, което и се иска да е, а не според това, което е. Затова и съветът ми да не се занимава повече с него е разумен, макар да не и допада. Твоите съвети, които се свеждат до това как да се предложи по-добре най-много да и дадат някакви напразни надежди. Ще изгуби още кой знае колко време да се опитва да го впечатли и накрая ще се разочарова още повече.

и всички други четящи могат са се пробват, да направят преразказ по картинка, със свои думи.

Предполагам тая хубавата мацка излиза от сградата ,където се е приготвяла за ,,представлението,,си...Ония пичове са хапват и коментират какво ще има на въпросното преставление и как ще мине ,,забавата,, какво ще видят и т.н.т. А това другото якото маце с цигарата е на някой от пичовете и завиждайки се обръща и си мисли ,,Мама му стара що и аз не съм така хубава,че моя да ми обърне внимание вместо да ходи да гледа и да си плакне очите по такива,, ...Така поне аз я виждам ,,ситуацията,,през погледа на Белго чрез снимката му :)

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

Гледай още кой какво прави !!!

Е толкоз виждам сега-дан съм врачка кат теб бе Белго ;) Интерпретации могат да се опишат много ,но аз така я виждам :) Е аде да добавя,че мацката си е забила погледа в земята щото се е притеснила от харизматичната ти личност ;) ....

Предполагам тая хубавата мацка излиза от сградата ,където се е приготвяла за ,,представлението,,си...Ония пичове са хапват и коментират какво ще има на въпросното преставление и как ще мине ,,забавата,, какво ще видят и т.н.т. А това другото якото маце с цигарата е на някой от пичовете и завиждайки се обръща и си мисли ,,Мама му стара що и аз не съм така хубава,че моя да ми обърне внимание вместо да ходи да гледа и да си плакне очите по такива,, ...Така поне аз я виждам ,,ситуацията,,през погледа на Белго чрез снимката му :)

Да, но въпросът е, че това е само една от възможните интерпретации, валидността на която няма как да се провери, защото няма как да разговаряме с хората на снимката. Освен това снимката отразява само едно моментно състояние, един "замразен миг" и няма как да видим какво се случва в следващия момент. Езикът на тялото, затова се нарича "език", защото не се състои само от отделни жестове, пози или мимики, а подобно на вербалния език, съдържа фрази, които следва да се разглеждат в контекста на цялата ситуация... Имам една приятелка, която работи към ООН по програми срещу трафика на хора, но любителски се занимава с такива неща като езика на тялото. Наскоро пусна на страницата си във ФБ анализ на езика на тялото на лидерите от Г-20 от срещата им онзи ден в Санкт Петербург. Ако ви е интересно ще дам линк, но е на английски и нямам време да превеждам за тези, които не знаят езика.

...Да, но въпросът е, че това е само една от възможните интерпретации...

Ами така е -написах го и в следващия ми пост!Ма нека всеки се интерпретира както иска-някой може и за Червената шапчица да разкаже :)

Ами така е -написах го и в следвашия ми пост!Ма нека всеки се интерпретира както иска-някой може и за Червената шапцица да разкаже :)

Да, видях, че сме писали едно и също едновремено. Инак, ето това, за което писах горе от блога на Ивет ТУК. Значи от това се вижда, че за да е правилна интерпретацията трябва да има познаване и на контекста на ситуацията, както и на участниците в нея, защото хората не са гълъби напр. Имам предвид, че като видим един мъжки гълъб да се върти, да се наперушинва и да издава разни звуци, то посланието е ясно. С хората не е толкова просто.

Ма не е много честно,щото там се ,,разказва,, чрез клипчета,а Белго само снимки предлага.Очаквам и клип...От Белго...

Точно. Мисля да открием една дарителска сметка за закупуване на камера на Белж, ако си няма такава. :D

Той си има хубав апарат бре-с него ша направи клип! Ма да ти кажа Белго наистина е харизматична личност,Навсякъде където поства след него има фурор.Това не е ли харизматика? Не знам бае ли,врачува ли, какво ли ,ма отдето мине после много весело става!Аз та принавам Белго-ей го и тук го казвам пред всички...И кат напрайш клипче моля да е с някоя пищна мадама,че да видиш какви коментари ша и направим после ;)

Той си има хубав апарат бре-с него ша направи клип! Ма да ти кажа Белго наистина е харизматична личност,Навсякъде където поства след него има фурор.Това не е ли харизматика? Не знам бае ли,врачува ли, какво ли ,ма отдето мине после много весело става!Аз та принавам Белго-ей го и тук го казвам пред всички...И кат напрайш клипче моля да е с някоя пищна мадама,че да видиш какви коментари ша и направим после ;)

Белж е уникат. И аз съм му го признавал. Няма равен.

Белж е уникат. И аз съм. му го признавал. Няма равен.

Така си е :)  

ПП. Белго виж как подстрекавам хората да си  признават,че те харесват ;) Да почерпиш :)

Така си е :)  

ПП. Белго виж как подстрекавам хората да си  признават,че те харесват ;) Да почерпиш :)

Той е стиснат, май. Ще почерпи само, ако има файда. Пък не знам дали в случая ще оцени признанието ми по този начин.

Белж, ще почерпиш ли, братле?

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Колеги много моля не ме пререждайте!Ако някой заслужава черпене първи ще съм аз.Аз отдавна съм признал пред широката аудитория ,че той е моя единствен идол завинаги.

Е толкоз виждам сега-дан съм врачка кат теб бе Белго ;) Интерпретации могат да се опишат много ,но аз така я виждам :) Е аде да добавя,че мацката си е забила погледа в земята щото се е притеснила от харизматичната ти личност ;) ....

Еми оная пернатата ( с перата ) те е заслепила и не виждаш къде са му стъпили обувките на оня с зеленото и що са му толкова плътно дънките до дупето в червено. Човека в зелено показва на другия дето си плюска там сандвича, какво му се е приискало да й прави на пернатата. С езика на тялото му го показва бе, баш по темата е. 

А госпожата с червения панталон е с доминантен характер, малко мъжкарана. Какво й минава пък на нея през акъла докато оценява задника на бразилката, само тя си знае.

Леле това ако го бях снимал на видео, щях да ви обера точките.

Еми оная пернатата ( с перата ) те е заслепила и не виждаш къде са му стъпили обувките на оня с зеленото и що са му толкова плътно дънките до дупето в червено. Човека в зелено показва на другия дето си плюска там сандвича, какво му се е приискало да й прави на пернатата. С езика на тялото му го показва бе, баш по темата е. 

А госпожата с червения панталон е с доминантен характер, малко мъжкарана. Какво й минава пък на нея през акъла докато оценява задника на бразилката, само тя си знае.

Леле това ако го бях снимал на видео, щях да ви обера точките.

Абе на оня обувките ша му гледам аз :D Гледам с езика :P !Другия път да напрайш клипче на една такава перната-па после глей ко става-ша напишем роман у някоя друга тема.Например...Клиповете на наш Белго ;)

С картинката няма да се занимавам, драги Белж. Нямам намерение да те убеждавам в нищо. Щом казваш, че разбираш от женска пихология, психология изобщо, както и от езика на тялото, тъй да бъде. Щом се притесняваш да ни покажеш твой фотопортрет, за да ни убедиш в харизмата си - тъй да бъде. Няма да те притискам повече. Явно си имаш сериозна причина.

Причината ми е много основателна. Харизматичната ми природа е от божествено естество, а както вече знаеш не ви е дадено на вас простосмъртните да познаете божественото директно. Божествената ми харизма ви се разкрива посредством проявленията й, т.н. чрез реакциите на свидетелите които са я изпитали отблизо. Щото не е дадено всекиму да е свидетел на богоявления, нали се сещаш. Бог сам избира кого да снима и после на вас простосмъртните ви показва по някоя снимчица, да си оплакнете оченцето.

Абе той алах си знае работата, трябва да питаш оня мюсюлманския поп да ти ги обясни тия положения, що така е неописуем алах. Може и полуеврейката нещо да ти подскаже, та оттук оттам да събереш по парченце истина и да ти просветне що не ти показвам моя снимка. Божа работа бе, иди го разбери.

Харизматичната ми природа е от божествено естество, а както вече знаеш не ви е дадено на вас простосмъртните да познаете божественото директно...

:wors:  :ph34r:

Знам си аз човека. Пак се измъкна от черпенето. Свидлив си като Богът, който те е дарил с божествената ти харизма. :tongue2:

Причината ми е много основателна. Харизматичната ми природа е от божествено естество, а както вече знаеш не ви е дадено на вас простосмъртните да познаете божественото директно. Божествената ми харизма ви се разкрива посредством проявленията й, т.н. чрез реакциите на свидетелите които са я изпитали отблизо. Щото не е дадено всекиму да е свидетел на богоявления, нали се сещаш. Бог сам избира кого да снима и после на вас простосмъртните ви показва по някоя снимчица, да си оплакнете оченцето.

Ха ха ха!

Вече сте двама "божествени" в тоя форум! Ей го единия...дето господ го бил също целунал. Ей му и подписа, подтвърждение за комплек...пърдон- "целувката"! :ph34r:

Публикувано изображение

Ха ха ха!

Вече сте двама "божествени" в тоя форум!

Аз съм атеист бе, за другия не знам какъв е.

------------  ------------ ------------ ---------------

Колеги какво мислите за езика на тялото по време на свалки, танци, докосвания, допирания и т.н. ?

Щото нали като го поканиш някое маце на танц, трябва да внимаваш как ще го държиш. Иначе няма да стане свалката. Приказките са едно, ама усещането от допира тяло до тяло си е друга работа, нали. При идеалния вариант, мацката е изцяло отдадена на играта и всичко върви като по мед и масло. Например така:

Публикувано изображение

Ама като ти се падне някоя дето се държи студено и дистанцирано, леле леле каква мъка е, направо ти иде да я настъпиш и да спирате, щото нищо не се получава.  

Колеги какво мислите за езика на тялото по време на свалки, танци, докосвания, допирания и т.н. ? 

Зависи какви танцьори са двамата, както и какво танцуват. Може да има "свалка" и без физически контакт (в края на клипа):

http://www.youtube.com/watch?v=2G-hkNe7ZEk

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Това, ако можеш да танцуваш. Ако не можеш, то танца ще изглежда по описания от теб начин - допиране, опипване и други такива.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.