Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

HDD WD 2.5" смяна на икона!

Featured Replies

Здравейте! Имам външен ХД, с захранване през ЮСБ! Искам да му сменя иконата от сумати време и не ще, и не ще да се смени! Работи под Windows 7 и файловата с-ма му е FAT! Пробвам да я сменя с Windows 7 Manager, ама пак не става! Моля, дайте някакви съвети, как да я сменя, защото ми писна да гледам тази икона:

Публикувано изображение

Благодаря !

Здравейте! Имам външен ХД, с захранване през ЮСБ! Искам да му сменя иконата от сумати време и не ще, и не ще да се смени! Работи под Windows 7 и файловата с-ма му е FAT! Пробвам да я сменя с Windows 7 Manager, ама пак не става! Моля, дайте някакви съвети, как да я сменя, защото ми писна да гледам тази икона:

Публикувано изображение

Благодаря !

Какво перчи тази иконка? Съвета ми е да не правиш нищо за да не съсипеш Хард диска.

Публикувано изображение

Благодаря !

на диска има един скрит файл който се казва: autorun.ini

като го изтриеш (или преместиш) ще постигнеш желаната от теб цел

• Автор

Пробва ли с Acronis

Пробвах с Акрониса, но няма или поне не виждам опция за смяна на икона! Ако си сигурен, че има такава опция, дай малко повече инфо къде се намира! Благодаря!

Намирам файл, който представлява това:

Публикувано изображение

За този ли говориш? Отворих го с Notepad и вътре пише:

[autorun]

open=wdsync.exe

ICON=AUTORUN\WDLOGO.ICO

Благодаря!

ICON=AUTORUN\WDLOGO.ICO

точно това е, даже сам виждаш откъде идва "нежеланата" икона
  • Автор

точно това е, даже сам виждаш откъде идва "нежеланата" икона

Копирах, сложих го на друг дял във вътрешния диск и го изтрих, но пак не ми дава! Върнах го, отворих и написах име на друга икона, ама пак не ще!

Сега се замислям, дали не може да смени, защото файловата с-ма е FAT 32! Има ли вероятност да е от това? Благодаря!

• 2 седмици по-късно...

Копирах, сложих го на друг дял във вътрешния диск и го изтрих, но пак не ми дава! Върнах го, отворих и написах име на друга икона, ама пак не ще!

Сега се замислям, дали не може да смени, защото файловата с-ма е FAT 32! Има ли вероятност да е от това? Благодаря!

извинявай, бях забравил за тази тема

имам почти същия диск (1000ГБ) и проблема ти трябва да се реши точно по споменатия от мен начин

забравих да спомена, че след като изтриеш файла трябва да изключиш и включиш диска

опитай, ще чакам за резултата

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

• Автор

Благодаря ти! Стана номера! Сложих си избраната икона, рестартирах и се получи! А да те питам, след като имаш "почти същия диск (1000ГБ)" и заредиш музика в Уинампа да свири, после като решиш да го разкачиш диска през Safety Remove Hardware, излиза ли ти съобщение, че диска се ползва все още? Ето това ми излиза:

Публикувано изображение

При теб излиза ли такова съобщение? Благодаря!

Преди да отговори питания, аз ще отговоря, че е съвсем нормално да се появи такова съобщение. С една дума съобщението гласи, че не може да се спре устройството, понеже някоя приложение или програма го ползва. В твоя случай Уинампа ти работи и затова излиза. Спри Уинампа и тогава го разкачай диска. Тогава не би трябвало да излиза това съобщение.

• Автор

Май не съм се изразил правилно! След като съм написал "после като решиш да го разкачиш диска през Safety Remove Hardware" имам предвид и като съм изключил Уинампа! Пробвал съм различни диспечерски програмки и нито една не се справила с този "проблем" така да го нарека!

Това, вече е друг въпрос. Явно Уйнамп остава някакъв отворен процес в диспечера на задачите. Кой е този процес и защо остава отворен не знам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.