Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за ATI HD5750 1G GDDR5

Featured Replies

Искам да попитам дали GTA 4 ще сече с тази видеокарта??

• Автор

Сега ще ти кажа Централен Процесор QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz Дънна Платка Gigabyte GA-MA74GM-S2H v4.0 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) DIMM4: Power Quotient 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-18 @ 400 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) Рамта е Малко смятам да сложа Още

Като и гледам изискванията не би трябвало да имаш проблеми с тази видеокарта!Ако сложиш повечко рам няма да сгрешиш.Искам да питам купил си я , смяташ да е купиш или обмисляш какво да вземеш за празниците?

• Автор

Смятам да Купя Само Видео Каратата и още 2 Гъбки рам. Иначе Тези Части Които съм ги описал в Момента съм си с Тях.

Определено ще сече на места според мен, макар да не съм пробвал с конфигурация като твоята. Искаш да ъпгрейдваш ли? ПП: писали сте превди мен. Обаче аз бих ти препоръчал друго. Забрави за тоя ъпгрейд, освен ако не е изгоден, тоест нещо на старо. Почакай малко и сменяй цялата платформа. Ще спестиш много пари. Преди 2 месеца правих тестове с тая игра и GTX460, 2 GB DDR2 и E6750. Резултатите бяха отчайващи. Видеокартата не дава и кадър отгоре след клок, процесорът влияе много, а паметта също - свалянето на таймингите дадоха още 2-3 FPS. Значи при клок на всички компоненти, успях от 48 да повиша кадрите над 60, но без ни най-малко видеокартата да оказва влияние. За мен решението е само едно - нова платформа. И понеже скоро ще има такива, по-добре е да се изчака.

Редактирано от WildHorse (преглед на промените)

Смятам да Купя Само Видео Каратата и още 2 Гъбки рам.

Иначе Тези Части Които съм ги описал в Момента съм си с Тях.

Ако имаш желание сподели с нас с какви пари разполагаш да ти дадем съвет за видеокарта и памет!И захранването какво е?
  • Автор

Еми то в Тази Конфигорация Само Дънната Платка е зле но Сега като си зема Видео Картата и още 2 ГБ рам мисля Че ще стане Пушка.

Определено ще сече на места според мен, макар да не съм пробвал с конфигурация като твоята. Искаш да ъпгрейдваш ли?

ПП: писали сте превди мен. Обаче аз бих ти препоръчал друго. Забрави за тоя ъпгрейд, освен ако не е изгоден, тоест нещо на старо. Почакай малко и сменяй цялата платформа. Ще спестиш много пари.

Защо реши така? 4-ядрен процесор на 2.8GHz е слаб за GTA4? 5750 нема да се справи или с 4 гигабайта рам няма да може да поеме всичката информация?

Може и да не е на абсолютния максимум, но определено ще може спокойно да си играе играта...

Но дявола (както обикновено) е прав... Сподели бюджета че може да има и по-добри предложения...

Еми то в Тази Конфигорация Само Дънната Платка е зле но Сега като си зема Видео Картата и още 2 ГБ рам мисля Че ще стане Пушка.

Лъжеш се.

Защо реши така? 4-ядрен процесор на 2.8GHz е слаб за GTA4? 5750 нема да се справи или с 4 гигабайта рам няма да може да поеме всичката информация?

Може и да не е на абсолютния максимум, но определено ще може спокойно да си играе играта...

Но дявола (както обикновено) е прав... Сподели бюджета че може да има и по-добри предложения...

Виж. Напатил съм се доста. Няма смисъл от ъпгрейди върху тая платформа. DDR2 отдавна е минало. МНого пари ще се спестят в бъдеще, ако се изчака някой друг месец и се смени платформата с нещо, което наистина ще е изгодно за момента.

• Автор

Ето това ми е захранването: http://www.multirama.bg/product/4142/zahranvane-gigabyte-550w-superb-550w-p-pfc.html То Конфигорацията ми е от 7 месеца някъде но не ми достигнаха Кинти за Видео Карта и Трябваше да посабера

Ето това ми е захранването: http://www.multirama.bg/product/4142/zahranvane-gigabyte-550w-superb-550w-p-pfc.html То Конфигорацията ми е от 7 месеца някъде но не ми достигнаха Кинти за Видео Карта и Трябваше да посабера

Това е друго. Трябваша наистина да почнеш с историята и бюджет. Тогава няма смисъл да чакаш. Ти си от обречените. Вземай тая карта и се надявай да си доволен. Миналата седмица продадох моята 8800GT за 100 лева и човека е много доволен. Ако намериш нещо на старо, май ще е по-доброто решение. Ни най-малко не ти завиждам за покупката.

Това е друго. Трябваша наистина да почнеш с историята и бюджет. Тогава няма смисъл да чакаш. Ти си от обречените. Вземай тая карта и се надявай да си доволен. Миналата седмица продадох моята 8800GT за 100 лева и човека е много доволен. Ако намериш нещо на старо, май ще е по-доброто решение. Ни най-малко не ти завиждам за покупката.

Абе готин е съвета за нова платформа , ама той човека едвам събрал пари за видеокарта , та сега да минава на ддр3 :bighat: ще поскрепи нещата с новото видео и 2гб памет още и според мен ще бъде доволен.Ето едно по-добро предложение на същата цена шо годе http://www.plesio.bg/svga-c-69977735/gts-450-sonic-pci-express-gddr5-1gb-p-284262.html

Абе готин е съвета за нова платформа , ама той човека едвам събрал пари за видеокарта , та сега да минава на ддр3 :bighat: ще поскрепи нещата с новото видео и 2гб памет още и според мен ще бъде доволен.Ето едно по-добро предложение на същата цена шо годе http://www.plesio.bg/svga-c-69977735/gts-450-sonic-pci-express-gddr5-1gb-p-284262.html

Да, казах в предния си пост, че трябваше да почне с историята и бюджета. Обаче за мен пак по-доброто решение си остава видео и RAM на старо. Няма смисъл да се дават над 300 лева за нещо, на което отдавна е минало времето. Нека си вземе една видеокарта за стотина лева, а рам ще му трябва, само ако иска да играе игрите с Win 7, което лично аз не препоръчвам, понеже нито ще може да играе игри с DX11, нито игрите му с DX9 ще вървят по-добре. Тая карта е достатъчно слаба за DX11 ефекти.

Преди 2 месеца правих тестове с тая игра и GTX460, 2 GB DDR2 и E6750. Значи при клок на всички компоненти, успях от 48 да повиша кадрите над 60,

Тия кадри на каква резолюция и филтрации?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.