Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 12

Featured Replies

Panda Cloud просто ме отчая и при сканиране и при чистене ... Не можа да неутрализира сама всички засечени заплахи а да гледам в лога и да ги трия аз просто не ми се занимаваше ...

Та моето заключение е в полза на Авира .

Хем е лека, хем най бързо сканира ,хем има висока детекция !

Аваст при преместването на засечените заплахи в карантината крашна ...

Kaspersky товареше процесора до към 95 процента .

Comodo имат да наваксват от към детекция .

Ми това е в общи линии моето заключение до тук .

Интересно ми е как ще се представи F-Secure и ще го тествам и него :)

MSE ще го сложа и него но най вероятно утре да дам резултати за него !

Ако ти се занимава Пробвай F-Secure Аntivirus и G Data Antivirus.Няма смисъл от цял пакет.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 89,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тест на чистите антивируси! NOD32 vs AVIRA Free vs COMODO И трите програми бяха обновени с последни дефиниции! Файловете, които не се засичаха НЕ са стартирани....задачата беше за тест на антивиру

• Така, линка е готов...едвам го качих. Не исках да го разцепвам на части за да не се повреди някой файл. Паролата е infected. Нарочно прикачвам линка...и Ви моля да не го поствате в темата. Поста

• Тъй като имам желание да тествам Ashampoo Anti-Malware + Mamutu (на РМ), ще помоля някой да даде архив с прясни зарази. (+Virut) Ето нещо от мене: hxxp://www65.zippyshare.com/v/79474823/

Публикувани изображения

След ъпдейт на дефинициите, OSS гепи още 7 бройки.Ще изпратя и останалите.:)

Ако ти се занимава Пробвай F-Secure Аntivirus и G Data Antivirus.Няма смисъл от цял пакет.

Сега тъкмо ъпдейтвам F-Secure :)

Какви бяха резултатите на Аваст?

Сега тъкмо ъпдейтвам F-Secure :)

Ок ,тогава чакаме резултатите.Между другото ,F Secure най-леко сканира от всички!

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

F-Secure сканира за 13 минути и остави 1133 файла и хваща още в папката 43 ...Които не знам защо не ги чисти ... Та като извадим и тези файлове остават 1090 файла ! И понеже е първенец в тестовете ето ви и шот за доказателство Ще пробвам и G DATA !

ESET се задъха и успя да почисти около 600 файла и се задъха и пак пробвах второ сканиране като му дадох стриктно почистване но уви не мога да дам резултати от тази антивирусна ...

Разочарова ме ESET NOD32 Antivirus:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Какви бяха резултатите на Аваст?

??

F-Secure сканира за 13 минути и остави 1133 файла и хваща още в папката 43 ...Които не знам защо не ги чисти ...

Та като извадим и тези файлове остават 1090 файла !

И понеже е първенец в тестовете ето ви и шот за доказателство

Ще пробвам и G DATA !

При F-secure при ръчно сканиране има един много важен момент, който виждам при теб не е забелязан. Трябва да се махне отметката от "Scan only known file types", защото така сканира само файлове, които програмата счита за такива, които е възможно да съдържат вируси. Не сканира всички файлове. Между другото това е "тайната на много бързото сканиране" според мен. Примерно сканирах една папка с много снимки и даде, че не е сканирали нито един файл! Ако не ти е вече досадно, може да махнеш тази отметка и да сканираш наново да видим дали ще има разлика. Не твърдя, че ще има, но такава е философията на сканиране на компанията по подразбиране.

При F-secure при ръчно сканиране има един много важен момент, който виждам при теб не е забелязан. Трябва да се махне отметката от "Scan only known file types", защото така сканира само файлове, които програмата счита за такива, които е възможно да съдържат вируси. Не сканира всички файлове. Между другото това е "тайната на много бързото сканиране" според мен. Примерно сканирах една папка с много снимки и даде, че не е сканирали нито един файл! Ако не ти е вече досадно, може да махнеш тази отметка и да сканираш наново да видим дали ще има разлика. Не твърдя, че ще има, но такава е философията на сканиране на компанията по подразбиране.

Мен не ме мързи, но тествам по подразбиране всички програми :)

Мен не ме мързи, но тествам по подразбиране всички програми :)

Разбирам, съжалявам, че не погледнах преди да пиша.

G DATA остави 534 файла ...

Разбирам, съжалявам, че не погледнах преди да пиша.

Глупости за какво се извиняваш ... Сега ще я тествам и по този начин ...

Тествам Immunet 3 плюс Clam AV в момента и като свърша ще ретествам F-Secure .

Редактирано от Гост (преглед на промените)

G DATA остави 534 файла ...

Глупости за какво се извиняваш ... Сега ще я тествам и по този начин ...

Тествам Immunet 3 плюс Clam AV в момента и като свърша ще ретествам F-Secure .

Браво за усърдието което полагаш.Значи за сега Авирка се справи най-добре....както винаги!

Immunet 3 плюс Clam AV остави 822 файла ...

F-Secure с тези настройки остави 760 файла :) Ама е като бабичка

F-Secure с тези настройки остави 760 файла ;)

Ама е като бабичка

Ами да, както и казах, несканираенто на всички файлове е тайната на голямата бързина. Иначе Авира спокойно си я отвява и то при сканиране на всички файлове, архиви и при евристика на макс.

След 1 час и 52 минути сканиране MSE остави около 4500 файла ;)

Сорка, ако някой файлове се повтарят с файловете от предишните архиви...това са само тези пропуснати от MBAM (пратени). Avira засече около 94 парчета => другите са пратени, но повечето от тях са оценени от лабораторията като FPS или Clean...значи Avira е отсяла плявата и е засякла само реалните заплахи. Все пак от лабораторията ще добавят 3-4 файла в следващия ъпдейт...все е нещо. :lol6:

URL.txt

Публикувано изображение Публикувано изображение

Сорка, ако някой файлове се повтарят с файловете от предишните архиви...това са само тези пропуснати от MBAM (пратени).

Avira засече около 94 парчета => другите са пратени, но повечето от тях са оценени от лабораторията като FPS или Clean...значи Avira е отсяла плявата и е засякла само реалните заплахи. Все пак от лабораторията ще добавят 3-4 файла в следващия ъпдейт...все е нещо. :cheerleading2:

Това е от F-secure. Иначе реално - погледнах коко са файловете след като ги разархивирах и бяха 113, след сканиране и чистене останаха 50. Значи реално е засякла 63.

post-208373-0-68516100-1297851314_thumb.

Сорка, ако някой файлове се повтарят с файловете от предишните архиви...това са само тези пропуснати от MBAM (пратени).

Avira засече около 94 парчета => другите са пратени, но повечето от тях са оценени от лабораторията като FPS или Clean...значи Avira е отсяла плявата и е засякла само реалните заплахи. Все пак от лабораторията ще добавят 3-4 файла в следващия ъпдейт...все е нещо. :P

34 останаха

Публикувано изображение

Редактирано от comodo (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.