Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 12

Featured Replies

Едно "кейлогерче", на което никоя от инсталираните ми АВ защити (NOD32-в реално време, Comodo, Avira Free, MBAM- скенери на повикване) НЕ реагираха!

http://www.skatafka.com/download.php?file=3d4b06270527fe5ad223066d02185d7b
Вирус тотал дава: 7/ 43 Явно доста са мълчащите!

Единствено Земана защити репутацията си:

Публикувано изображение

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 89,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тест на чистите антивируси! NOD32 vs AVIRA Free vs COMODO И трите програми бяха обновени с последни дефиниции! Файловете, които не се засичаха НЕ са стартирани....задачата беше за тест на антивиру

• Така, линка е готов...едвам го качих. Не исках да го разцепвам на части за да не се повреди някой файл. Паролата е infected. Нарочно прикачвам линка...и Ви моля да не го поствате в темата. Поста

• Тъй като имам желание да тествам Ashampoo Anti-Malware + Mamutu (на РМ), ще помоля някой да даде архив с прясни зарази. (+Virut) Ето нещо от мене: hxxp://www65.zippyshare.com/v/79474823/

Публикувани изображения

Едно "кейлогерче", на което никоя от инсталираните ми АВ защити (NOD32-в реално време, Comodo, Avira Free, MBAM- скенери на повикване) НЕ реагираха!

Бре,А р х и т е к т е,ти с две антивирусни ли си бре.

Пратен на NOD32, AVG, Avast, Kaspersky.

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

• Автор

http://www.kumaser.com/help2.htm

P.s. Програмчето е без инсталацията,даваш exit и излизаш без да остава и следа от нея!

Даже си я настроих по мой вкус! :clap:

Публикувано изображение

Вирус тотал дава: 7/ 43

Hello,

protection.exe

No malicious code was found in this file.

Best Regards, Kaspersky Lab

Три антивируса - необходимо е да добавиш още един - Hitman Pro :clap:

BitDefender Trojan.Generic.KD.136062

F-Secure Trojan.Generic.KD.136062

GData Trojan.Generic.KD.136062

пп. после се чуди що компа ти е като охлюв :(

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Бре,А р х и т е к т е,ти с две антивирусни ли си бре.

С 3 съм,...НО САМО една в реално време- НОД-а! Другите са само за скенер на повикване!

пп. после се чуди що компа ти е като охлюв :yanim:

Напротив! Откакто качих още 2 Гиги РАМ (сега съм с 3 Гиги), компа ми, макар и не първа младост, е като звяр...не усещам никакъв проблем със забавяне!
  • Автор

С 3 съм,...НО САМО една в реално време- НОД-а! Другите са само за скенер на повикване!

:yanim:

Защо си мислиш,че антивирусните програми се ограничават само до скенера в реално време,други функции не изпълняват ли?!

За off-line защита не си ли чувал?

Та исках да вметна само,че конфликта по този начин не е изключен и от там и тромавата работа на машината!

Напротив! Откакто качих още 2 Гиги РАМ (сега съм с 3 Гиги), компа ми, макар и не първа младост, е като звяр...не усещам никакъв проблем със забавяне!

Супер...значи можеш да си позволиш още 3 ! :wors:

Не е ли по-лесно да използваш онлайн скенери или stand-alone инструменти не изискващи инсталиране за допълнително сканиране ?

А и при наличие на Zemana и Comodo май стават излишни, но ти си знаеш. Важното е да ти е гот. :yanim:

:yanim:

Защо си мислиш,че антивирусните програми се ограничават само до скенера в реално време,други функции не изпълняват ли?!

За off-line защита не си ли чувал?

Та исках да вметна само,че конфликта по този начин не е изключен и от там и тромавата работа на машината!

Комодо знаеш, че може да се изключи.

Гарда на Авирата изобщо не е инсталиран...инсталирах само скенера. Процеса, който инициализира Авирата в трея също е спрян. В таск менеджера няма процес на Авира. Оставен е само процеса за ъпдейт. Практически Авирата работи в същият режим, както МВАМ!

Всички АВ програми са включени взаимно във всички възможни изключения, въпреки, че практически само НОД-а е активен.

Редактирано от А р х и т е к т а (преглед на промените)

Не звучи като особено удачен начин за защита, ма ти си знаеш най-добре. Щом те кефи. Обикновено не самата сигурност, а чувството за нея ни успокоява. Независимо реална или не е тя. :yanim:

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Не звучи като особено удачен начин за защита, ма ти си знаеш най-добре. Щом те кефи.

Кое не ти е "удачно" пък на теб? Какво не ти е ясно? Има само един активен антивирус, и никога не съм имал два активни в реално време! Веднъж съвсем за малко бях включил Комодо в реално време (да видя к'во ше стане), и веднага системата забави яко. Така, че не виждам какво те притеснява? Харесва ми да имам няколко АВ програми за скенер....ей така- да си има! :yanim:

Кое не ти е "удачно" пък на теб? Какво не ти е ясно? Има само един активен антивирус, и никога не съм имал два активни в реално време! Веднъж съвсем за малко бях включил Комодо в реално време (да видя к'во ше стане), и веднага системата забави яко. Така, че не виждам какво те притеснява? Харесва ми да имам няколко АВ програми за скенер....ей така- да си има! :yanim:

Мисля, че ще ти е по-добре да се научиш да анализираш логове от DDS, OTL, RSIT за профилактични проверки и тогава хептен няма да имаш нужда от допълнителни ав програми за подсигуряване, разчитащи на дефиниции. Или поне на Autoruns + HijackThis. :wors:

Мисля, че ще ти е по-добре да се научиш да анализираш логове от DDS, OTL, RSIT за профилактични проверки и тогава хептен няма да имаш нужда от допълнителни ав програми за подсигуряване, разчитащи на дефиниции. Или поне на Autoruns + HijackThis. :wors:

От анализиращите тулчета ползвам ЕSETSysinspector...много ми допада, защото ддиректно "свети" в червено, това, което е нередно... :yanim:
  • Автор

Комодо знаеш, че може да се изключи.

Гарда на Авирата изобщо не е инсталиран...инсталирах само скенера. Процеса, който инициализира Авирата в трея също е спрян. В таск менеджера няма процес на Авира. Оставен е само процеса за ъпдейт. Практически Авирата работи в същият режим, както МВАМ!

Всички АВ програми са включени взаимно във всички възможни изключения, въпреки, че практически само НОД-а е активен.

OK.,ти си знаеш,я да видим сега какво засича тук твоя отбор!

http://dox.bg/files/dw?a=f9a5af84b3
Pass:123

VT-Result:0/ 43 (0.0%)

Direct download

onbevenede.com/dx.php?i=36eb1974-eb85-4f0d-aaab-612d5909d966&a=1096159799&f=0&x64=0&os=5.1

P.s. Да не забравиш да пуснеш и TDSSKiller-а :)

Добре, де, този setup.exe изглежда чист. Калкулатора на XP. И май не само изглежда... Какво му е мръсното?

Редактирано от Calando (преглед на промените)

Добре, де, този setup.exe изглежда чист. Калкулатора на XP. И май не само изглежда...

Какво му е мръсното?

Замисли се кой ще ти предлага приложение в интернет реплика на това, което може да извикаш с Run-> calc.exe вградено в в уиндоус. Добри хора, които на добра воля ти предлагат достъп до нещо с което разполагаш, само че през WWW, за което те са платили... ?

Хубаво е да имаш едно наум, когато ти предлагат "безплатен обяд". :cool: Интернет е джунгла и "Страх, лозе пази" поне за мен е правилният подход. А мисля, че няма да е лошо и за много други, които използват компа за бачкане...

Иначе и НОД си замълча тука...

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Добре, де, този setup.exe изглежда чист. Калкулатора на XP. И май не само изглежда...

Какво му е мръсното?

post-291451-0-62762700-1298257597_thumb.

Редактирано от 3GUSER / ASpace (преглед на промените)

• Автор

Какво му е мръсното?

Питай ги!

Михнев , това че даден файл е публикуван на страницата на сайт от типа на MDL , или който и е да било друг , не го прави непременно "мръсен".

NOD32 5891 2011.02.20 Win32/Spy.Zbot.ZR

:)
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.