Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 12

Featured Replies

Абе кво става с тея клипове http://www.youtube.com/watch?v=QY4Wz1JI64M

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 86,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тест на чистите антивируси! NOD32 vs AVIRA Free vs COMODO И трите програми бяха обновени с последни дефиниции! Файловете, които не се засичаха НЕ са стартирани....задачата беше за тест на антивиру

• Така, линка е готов...едвам го качих. Не исках да го разцепвам на части за да не се повреди някой файл. Паролата е infected. Нарочно прикачвам линка...и Ви моля да не го поствате в темата. Поста

• Тъй като имам желание да тествам Ashampoo Anti-Malware + Mamutu (на РМ), ще помоля някой да даде архив с прясни зарази. (+Virut) Ето нещо от мене: hxxp://www65.zippyshare.com/v/79474823/

Публикувани изображения

Абе кво става с тея клипове

Абе какво стана с ЕСЕТ ми е чудно ?

Тоя зловреден код го отнесе като куцо пиле домат http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

• Автор
ха-ха по-перваза бягаш,другите ще станат да,Нодчето обаче спинка горкото.... направо го приспаха без да иска :)

Абе какво стана с ЕСЕТ ми е чудно ?

Спи сега,остави го ;)

Квото ще стане и с другите:

При стартиране на въпросния файл:

Публикувано изображение

Затова на Eset им трябват подобрения,колкото и да е добър антивирусът,една грешка и .....

Редактирано от Гост (преглед на промените)

При стартиране на въпросния файл:

Публикувано изображение

Затова на Eset им трябват подобрения,колкото и да е добър антивирусът,една грешка и .....

То всяка антивирусна има грешка..

Eset Smart Security B.Edition изчезна при стартирането...

Публикувано изображение

Ефектно изглежда приспивателя post-291661-0-12519400-1299094312_thumb.

Абе кво става с тея клипове

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=QY4Wz1JI64M

Въх :rolleyes: Де изчезна проактивният лидер?

Ефектно изглежда приспивателя

post-291661-0-12519400-1299094312_thumb.

Късно чадо,късно вече го приспаха :angry:

Ето една причина още да се радваме на Хипса във новата 5 версия :rolleyes:

• Автор

До колкото си спомням,рекорда тук в темата за най-бързо добавена дефиниция държи Kaspersky 5 мин. !

А най-бавно за сега е Avast! от миналата година още не е добавена!

До колкото си спомням,рекорда тук за най-бързо добавена дефиниция държи Kaspersky 5 мин. !

Зависи кога ще уцелиш момента да пускат дефиниция...

@nikssi, тук е. Жалко че Каспера стигна до мене, за да помирише някои неща. :blink:

Само очакваме да видим Авира премиум как се справя и всичко ще е ОK ! :blink:

Ето Ви снимки от Avira AntiVir Premium edition v10

http://dox.bg/files/dw?a=73c5eaaed3

AVIRA не засича tos.exe и Setup_WSSat.exe

tos.exe е чист според Jotti , MBAM и Hitman Pro . Нямам време в момента да го проверявам допълнително . Setup_WSSat.exe е NSIS инсталационен файл вероятно на adware , не знам дали от вътре каквото е ще бъде засечено - и за него нямам време сега.

• Автор

Зависи кога ще уцелиш момента да пускат дефиниция...

Зависи на колко водки са и ако е петък вечер просто забрави за бърза реакция!

ха-ха по-перваза бягаш,другите ще станат да,Нодчето обаче спинка горкото.... направо го приспаха без да иска :blink:

Аз мисля , че всички знаем слабите и силните места конкретно на ESET , затова смятам , че просто няма смисъл да пускате и сравнявате тестове , където участва ESET-ски продукт , докато не излезе RC версия поне 5-та версия , която ще има доста подобрения и би трябвало да се справя по-добре. В момента само си чешете езиците при условие , че е видно какво се случило , а kexul също не е нужно да казва на правото криво .

• Автор

Аз мисля , че всички знаем слабите и силните места конкретно на ESET , затова смятам , че просто няма смисъл да пускате и сравнявате тестове , където участва ESET-ски продукт , докато не излезе RC версия поне 5-та версия , която ще има доста подобрения и би трябвало да се справя по-добре.

Няма програма ,която да не може да украси като мартенско дърво на площад,но рядко се случва програма в защита да бъде съборена тотално от 200КБ файл!

Правете си кефа в темата,не се правете на експерти многознайковци!

.... а kexul също не е нужно да казва на правото криво .

@kexul прати файла за дефиниция,за което трябва да си/сме му благодарни и сравнително бързо го добавиха !

В момента само си чешете езиците при условие , че е видно какво се случило....

Знам че боли знам,преглътни го с чаша винце ,белкем мирясаш!

Аз мисля , че всички знаем слабите и силните места конкретно на ESET , затова смятам , че просто няма смисъл да пускате и сравнявате тестове , където участва ESET-ски продукт , докато не излезе RC версия поне 5-та версия , която ще има доста подобрения и би трябвало да се справя по-добре. В момента само си чешете езиците при условие , че е видно какво се случило , а kexul също не е нужно да казва на правото криво .

Откъде накъде не трябва да се пускат тестове за тези програми за сигурност? Прочее има друга тема: Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита и ще помоля участниците в настоящата тема да си пускат коментарите там, ако става дума за видео материал. През годините в този форум видяхме, че продуктите на ESET се справят изключително зле с архиви, с Rogue приложения и са на първо място по уязвимост в раздела за почистване. Ако имам закупена програма на ESET, която се дъни какво трябва да направя? Да изчакам Beta, RC или финал? Какво гарантира, че нестабилните и следващите стабилни версии ще се справят? Разбирам те напълно, надяваш се на чудо. Аз желая успех на ESET, все пак. Нямам нищо против чудесата...

Свалих видеото на NikiCom от youtube,ако не го е гледал някой може да го направи тук: http://vbox7.com/play:6c5484a6

Редактирано от DarkNet (преглед на промените)

Откъде накъде не трябва да се пускат тестове за тези програми за сигурност? Прочее има друга тема: Самостоятелни видео тестове (Solo video tests) на програми в защита и ще помоля участниците в настоящата тема да си пускат коментарите там, ако става дума за видео материал. През годините в този форум видяхме, че продуктите на ESET се справят изключително зле с архиви, с Rogue приложения и са на първо място по уязвимост в раздела за почистване. Ако имам закупена програма на ESET, която се дъни какво трябва да направя? Да изчакам Beta, RC или финал? Какво гарантира, че нестабилните и следващите стабилни версии ще се справят? Разбирам те напълно, надяваш се на чудо. Аз желая успех на ESET, все пак. Нямам нищо против чудесата...

Не се надявам на никакво чудо - просто вие явно си нямате друга работа , че да тествате отново и отново и все да виждате провала. Именно защото "През годините в този форум видяхме, че продуктите на ESET се справят изключително зле с архиви, с Rogue приложения" не е нужно да тъпчете пак и пак на едно и също място с версия 3 / 4 / 4.2 . Когато ESET пуснат версия 5 - там ще има какво ново да тествате - засега няма нищо , и естествено няма гаранция . Просто ще има какво ново да изпробвате.

Михнев , 200 Кб са даже много . Аз мога с един файл с големина 1 KB да срина целия компютър със все цялата му информация - ти ми говориш за 200 ?!

Според AVIRA tos.exe е TR/FakeAV.avfc , който ще добавят или вече са добавили.

"AnyPicJPGtoPDFConverter" Пратен в Словашко.

Mисля някъде тук бях постнал линк към една статия от списание "Хакер" (.ru), където тестваха изключване на руски антивируси (Касапа и Доктора). Никоя програма не се бе справила. Единствено Др. Уеб било малко по-трудно, ама и тя сдала багажа

http://www.xakep.ru/post/54474/default.asp

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Публикувано изображение

2 файла изпратени на НОД

xplorer

setupupd

...а нали с десен бутон съм ги пратил... маркирах, десен бутон, попълних и мейла си, пратих...?

Преди от имейла ги пращах понеже...

Изтрих ги, попадайки в папката на кошчето ц/Рисайклърс, нода пак изпищя.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Kaspersky е гола вода тук,нищо не засича! Публикувано изображение

Ще помоля някой да ги прати,аз заминавам на Шипка

Честит празник Българи!

Честит празник и от мен на всички !
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.