Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Всичко виждам, всичкооооо... :)

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

• Автор

Всичко виждам, всичкооооо... :)

ела душко, да те гушна и тебе http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

:)

Тихо да не ме види ПИтела, че целувам чужди мъже :):)

тц.-не ти ти ги целуваш, а те целуват тебе :)

ела душко, да те гушна и тебе http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

тц.-не ти ти ги целуваш, а те целуват тебе :)

diadia: И аз отвърнах на целуФката, хихи :)

whitehart: Mацко, знаеш, че за теб съм готов на всичко :)

Дънки, токчета, не много официална блуза – в смисъл – не гол гръб, но не и развлачен пуловер и кларкове, както би било нормално, ако в ателието ще е само художника…

Твоят образ в моето необятно въображение е 53 немърдащи килограма, равномерно разпределени в прелестна плът, с всичко, което е необходимо и не в повече.

Синът ти ще е горд, че има най-хубавата мама, каквото и да сложиш.

Другите мами ще се ядосат, каквото и да солжиш.

Татковците ще са респектирани от езика ти, каквото и да сложиш. Пиша това, защото си мисля, че става въпрос за детски рожден ден с присъствие на родители.

Ако бях наблизо вече щеше да си ме халосала с Коледния чук. Нали, Еми?!

:rolleyes::):lol6:

неееееееееееее, какъв детски рожден ден? :lol6:

много даже възрастен рожден ден си беше. С едно хубаво вино /освен френското шампанско, де/ и някакъв пунш със зелен чай, който реших да не опитвам.

Стилът го докарах тип 60-те: карирана макси пола, тънко прилепнало поло, подходящ гердан плюс един много шикозен шал /зима е - щях да изпукам от студ само по тъничко поло/

И? Умирам от любопитство....

Направихме кръстословица за рожденничката и след всяка позната дума си получаваше по един от подаръците. Адски подло, ако питаш мен. Не стига, че има ЧРД, не стига, че ни е поканила на ЧРД ами и да познава дума за да си получи ПОЛАГАЩИТЕ и се подаръци хъхъхъхъхъхъхъх.

Ако беше си завлякла дребничкото дупе у другиот двор щеше да видиш и снимки, мързел такъфффф.

А сега вече умирам от глад и смятам да направя нещо по въпроса. Плюс кафе и ще съм в състояние да продължа с експертизата.

Редактирано от emmi (преглед на промените)

:rolleyes::):lol6:

неееееееееееее, какъв детски рожден ден? :lol6:

много даже възрастен рожден ден си беше. С едно хубаво вино /освен френското шампанско, де/ и някакъв пунш със зелен чай, който реших да не опитвам.

Стилът го докарах тип 60-те: карирана макси пола, тънко прилепнало поло, подходящ гердан плюс един много шикозен шал /зима е - щях да изпукам от студ само по тъничко поло/

Както и да е, важното е, че си изкарала добре. "Опипом" правих предположенията за детски рожден ден /може би защото аз си играя само в предния двор/. Убедена съм обаче, че и в този стил си била шармантна. А и не сефтосахме чука, за което се радвам. :)

Както и да е, важното е, че си изкарала добре. "Опипом" правих предположенията за детски рожден ден /може би защото аз си играя само в предния двор/. Убедена съм обаче, че и в този стил си била шармантна. А и не сефтосахме чука, за което се радвам. :)

оооооооо, аз ВИНАГИ си изкарвам добре :rolleyes:

а динозавърските рожденни дни обикновено протичаха така:

всевъзможни вредни храни в метални и пластмасови купи из цялата къща, пластмасови чаши и задължителни сламки и едно стадо малки сладки динозавърчета оставени да вилнеят както си искат. Майките предвидливо се затваряме в кухнята и провеждаме алтернативно парти с много коктейли.

После само прибирам всичко в два-три чувала, удрям една метла и готово. :lol6:

• Автор

Мисля си, че идеята с кръстословицата е много, ама много добра и в най-скоро време ще бъде приложена върху някои мои познати :rolleyes:

Мисля си, че идеята с кръстословицата е много, ама много добра и в най-скоро време ще бъде приложена върху някои мои познати :sobbing:

мога да ти пратя нашия вариант хъхъхъхъхъхъ

другото интересно нещо беше - гадаехме каква ще е годината на рожденничката по една от подарените и книги. Всеки казва страница и ред и четем какво ще и се "пише" тази година.

Мисля си, че идеята с кръстословицата е много, ама много добра и в най-скоро време ще бъде приложена върху някои мои познати :sobbing:

Има нещо садистично в тази идея според мен.Напомня ми за светата инквизиция почти.Това на не си отворя подаръците на мига...:speak:

Има нещо садистично в тази идея според мен.Напомня ми за светата инквизиция почти.Това на не си отворя подаръците на мига...:speak:

хъхъхъххъ нали? :sobbing: мнооого е гадно

представяш ли си да не знаеш отговора хахахахахах

Редактирано от emmi (преглед на промените)

хъхъхъххъ нали? :speak: мнооого е гадно

представяш ли си да не знаеш отговора хахахахахах

Но има жокери,нали...обади се на приятел.Дедо Гугъл ми голям приятел на мен.:yanim:

ППСега ти видах титлата "Гаднярка":sobbing:

Редактирано от Niкiта (преглед на промените)

• Автор

:top secret2::whist: Зубър на курса :dancing18: :dancing18:

A, a, a :yanim:

Браво, браво , отличничке - може ли вече да не си го стискам ? :clap:

A, a, a :)

Браво, браво , отличничке - може ли вече да не си го стискам ? :wors:

Много народ учи тука бре. Докато изкласите ще се изцедим от стискане.

Едит: Ей, не се оплаквам. Не ме разбирайте погрешно! С удоволствие ще стискам, само и само да докарвате шестици. :P

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

A, a, a :yanim:

Браво, браво , отличничке - може ли вече да не си го стискам ? :clap:

Даа, спирай да си го стискаш :ph34r:

Палеца, де, хаха.

И прилагам снимков материал, обещан:

Публикувано изображение

Петата 6-ца след 25.01, понеже доцентката не искаше да пише в книжките преди протокола :P

• Автор

Даа, спирай да си го стискаш :yanim:

Палеца, де, хаха.

И прилагам снимков материал, обещан:

Публикувано изображение

Петата 6-ца след 25.01, понеже доцентката не искаше да пише в книжките преди протокола :P

Спирам :clap:

А снимков материал и аз ще приложа след края на сесията :ph34r:

А снимков материал и аз ще приложа след края на сесията :cheers:

Чакаме и стискаме палци :P

Не от сега, разбира се, само в сюблимния момент :ph34r:

А, наздраве :cheers:

• Автор

Чакаме и стискаме палци :P

Не от сега, разбира се, само в сюблимния момент :ph34r:

А, наздраве :cheers:

А, наздраве де :cheers:

Голямо стискане си ги стискахте... :cheers:

настискахте ли се или да изчакам? :ph34r:

Но има жокери,нали...обади се на приятел.Дедо Гугъл ми голям приятел на мен.:ph34r:

ППСега ти видах титлата "Гаднярка":giggle1:

Е, КАК можееее?!?!?!? :speak::P
  • Автор

настискахте ли се или да изчакам? :ph34r:

Абе - още можем :ph34r: , ама ела и ти-заповядай, няма да връщаме я :giggle1:

p.s. ти защо не пиеш нищо тази вечер ?

Абе - още можем :giggle1: , ама ела и ти-заповядай, няма да връщаме я :ph34r:

p.s. ти защо не пиеш нищо тази вечер ?

защото тази вечер /като започнем от събахлента, де/ мъдря две експертизи едновременно. Гадното е, че малко да ми мръднат стойностите и на колежката и се променят квадратурите. А моите стойности пък зависят от нейните квадратури. И така цял ден.

• Автор

защото тази вечер /като започнем от събахлента, де/ мъдря две експертизи едновременно. Гадното е, че малко да ми мръднат стойностите и на колежката и се променят квадратурите. А моите стойности пък зависят от нейните квадратури. И така цял ден.

Демек - обвързани сте с нея за цял живот ? :giggle1:

аз пък мисля да се отправям с бодра крачка към банята и да си лягам, тъй като утре ми предстои един мързелив ден, през който единствената ми задача е да си подреждам лекациите по административно право :ph34r:

р.s целувчица за лека нощ ? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.