Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Народа нагоре го е ударил на кеф. Егати фукльовците :ph34r:

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

Демек - обвързани сте с нея за цял живот ? :blink:

аз пък мисля да се отправям с бодра крачка към банята и да си лягам, тъй като утре ми предстои един мързелив ден, през който единствената ми задача е да си подреждам лекациите по административно право :whist:

р.s целувчица за лека нощ ? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

изпреварен си: легълцето вече е оправено и нежното ми тяло е облечено с пижамката http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Днес ще пробвам нова тактика : ще гледам позитивно на утрото, с надежда денят да гледа позитивно на мен :speak:

Днес пък ще се моля за това. Ако днешният ти ден се провали, ще го приема като провал на теорията ми за позитивността. Айде, пак няма да работя, щото ще стискам палци. :mad:

Може ли всеки ден да измисляш по нещо, което да изисква стискане и неработа?

Пия кафе и внимавам да не мисля :speak:

И след всичко написано в Доброто утро, просто си представям един Доктор, който ще нахлуе тук и ще ни разгони като пилци да вървим и да строим живота нов...

колко бързо минава времето... точно преди 365 дена Вели пое първата си глътка въздух :speak:

• Автор

благодаря :)

А преди една година какво беше, а ? :blink:

Честито и от мен http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

А мен понеделникът така ме лашна, че до преди час бях в болницата проклета :mad: инто лекциите си оправих, нито отчета, нито успях да си почина.Боли ме главата от ядове.

Баси - а сутрнта беше толкова обещаваща за хубави неща .... :huh:

Днес пък ще се моля за това. Ако днешният ти ден се провали, ще го приема като провал на теорията ми за позитивността. Айде, пак няма да работя, щото ще стискам палци. :P

Може ли всеки ден да измисляш по нещо, което да изисква стискане и неработа?

Провали се.

ПОне досега ( а то вече денят преполови ) -не само, че нямаше нищо позитивно, ами и нещата, които бяха потръгнали в края на мисналата седмица, сега се сговнясаха :down: Баси и годината, баси и чудото !

А преди една година какво беше, а ? :down:

Честито и от мен http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

преди година по това време тъкмо ми слагаха системата :blink:

п.п.аз имам да черпя за рождения ден, ама и ти имаш да черпиш за шестичките :mad:

п.п.2. ние с Би тия дни ще пием кафе :huh:

Провали се.

Ако ти кажа, че до този миг всичко ми беше на майтап и то си е майтап /разбира се, естествено, и най-нормалното нещо на света, форумно/, но че точно в този миг очите ми се пълнят със сълзи и трябва да изчезна от бюрото си, за да се скрия, ще ми повярваш ли? Макар и на шега, макар и форумно, имах нужда някой да каже, че има смисъл... Няма значение...

Е, аз като най-издръжливото копеле на света, ще продължа да съм позитивна. Нека да съм сама в отбора си. Аз стигам за цял отбор. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

И така, поздрав за отбора победител.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

А преди една година какво беше, а ? :blink:

А мен понеделникът така ме лашна, че до преди час бях в болницата проклета :) инто лекциите си оправих, нито отчета, нито успях да си почина.Боли ме главата от ядове.

Баси - а сутрнта беше толкова обещаваща за хубави неща .... :mad:

Провали се.

ПОне досега ( а то вече денят преполови ) -не само, че нямаше нищо позитивно, ами и нещата, които бяха потръгнали в края на мисналата седмица, сега се сговнясаха :huh: Баси и годината, баси и чудото !

казах ти :down:

до тук както и се очакваше:

гърч с експертизите /а имам и снимки да глася/

гърч в офиса /добре, че единия клиент днес е на работа и огледите отпаднаха/

забравих да извадя пилешкото от фризера

очаквам в духа на гнусния понеделник пералнята да прелее /включих я да пере като тръгвах сутринта/

краката ми са или студени или мокри - все тая

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Автор

....

п.п.2. ние с Би тия дни ще пием кафе :huh:

а мене няма ли да вземете ? :blink:

Ако ти кажа, че до този миг всичко ми беше на майтап и то си е майтап /разбира се, естествено, и най-нормалното нещо на света, форумно/, но че точно в този миг очите ми се пълнят със сълзи и трябва да изчезна от бюрото си, за да се скрия, ще ми повярваш ли? Макар и на шега, макар и форумно, имах нужда някой да каже, че има смисъл... Няма значение...

Е, аз като най-издръжливото копеле на света, ще продължа да съм позитивна. Нека да съм сама в отбора си. Аз стигам за цял отбор. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

И така, поздрав за отбора победител.

Е, нашият отбор тогава примеа поздрава от вашия отбор :)

....

очаквам в духа на пералнята да прелее /включих я да пере като тръгвах сутринта/

....

Току-що се връщам от мазата, където котелът беше преминал 100 градуса, водата изкипя, и досега съм оправял нещата :mad:

Позитивно мислене ли ?

понеделник ли ?

Хич не ми ги хвалете :down:

а мене няма ли да вземете ? :blink:

първо трябва да видим дали имаш заслуги

и второ дали онова малкото ще те иска

пък и аз дали ще те искам, де

ще ни слушкаш ли? :down:

• Автор

първо трябва да видим дали имаш заслуги

и второ дали онова малкото ще те иска

пък и аз дали ще те искам, де

ще ни слушкаш ли? :mad:

Леле колко условия :huh:

ужас - аз да не кандидатствам за финансиране пред ЕС бре :down:

p.s. ще слушакам, ще слушкам -аз винаги се слушкам :blink:

Леле колко условия :mad:

ужас - аз да не кандидатствам за финансиране пред ЕС бре :down:

p.s. ще слушакам, ще слушкам -аз винаги се слушкам :blink:

там биха те взели по-лесно, отколкото в нашите...обятия :huh:

... и нещата, които бяха потръгнали в края на мисналата седмица, сега се сговнясаха :down: Баси и годината, баси и чудото !

Взе ми думите от устата камараде ...

Снощи точно си мислех, че съм в хармония с хлебарките когато това изчадие адово жисиема иззвъня.

А, точно бях привършила с всичко, дърва подредени, нацепени, целия двор изметен, къщичката подредена и почистена.

Накладох огън в оджака на двора, от събраните листа и разни други такива, сипах си едно коняче, сложих си очилата и отворих книгата, мислейки си, че живота понякога може и да е хубав ...

Мдамммм и извъня телефона ..

Трижди проклет, само да дойде Май, за да ми изтече договора и ще го прекратя, ииии край с мобилната ми връзка със света ;мени ми няма .

И те така ...

Гале, честито и на двете ви. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Бог здраве да ви дава, усмивки и още подобни радости! :blink:

Гале, честито и на двете ви. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Бог здраве да ви дава, усмивки и още подобни радости! :blink:

Благодаря :down:

... имах нужда някой да каже, че има смисъл...

Имам лоши новини, смисъл НЯМА.

Правиш там, каквото правиш, радваш му се, само заради това, че е то и преминаваш в следващия миг, в който пак така.

И все така, онова незримото, смисловото, или ще дойде, или хич ...

много му здраве, надежда всяка оставете и на мига се насладете.

...

причина за редакцията: негрАмотност

Редактирано от Вили* (преглед на промените)

Имам лоши новини, смисъл НЯМА.

Правиш там, каквото правиш, радваш му се, само заради това, че е то и преминаваш в следващия миг, в който пак така.

И все така, онова незримото, смисловото, или ще дойде, или хич ...

много му здраве, надежда всяка оставете и на мига се насладете.

...

причина за редакцията: негрАмотност

много сложно се изразяваш като за понеделник, другарко :mad:

• Автор

много сложно се изразяваш като за понеделник, другарко :mad:

И аз това усетих и сега се чудя какво е станало при Вили :wors:

Да ви почерпя кафенце ?

Публикувано изображение

И аз това усетих и сега се чудя какво е станало при Вили :mad:

Да ви почерпя кафенце ?

Публикувано изображение

баси наглия Скорцени - как се е намърдал на топло в кафето :wors:

аре, давай. Ще го заобикаляме.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.