Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Смени тоз аватар де, хохоПубликувано изображение

Готова, видна алкохоличка с чашка :biggrin:
  • Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

Въх убих та.Публикувано изображение Умрях за сладко днеска :biggrin:

Ето, показвам - добре, че имам фотоапарат Публикувано изображение

Таман две парчета - различни, естествено Публикувано изображение

Публикувано изображение

Малко пластмасова чинийка за вкъщи, ама кой ти гледа чинията Публикувано изображение

Едното, както е видно, е вече наръфано, сега наръфах и второто

Искаш ли, Весе, искаш ли - лалалаа, гъди, гъди, гъдиПубликувано изображение

Ето, показвам - добре, че имам фотоапарат Публикувано изображение

Таман две парчета - различни, естествено Публикувано изображение

Малко пластмасова чинийка за вкъщи, ама кой ти гледа чинията Публикувано изображение

Едното, както е видно, е вече наръфано, сега наръфах и второто

аз ни щъ :biggrin:

Искам да кажа, че отивам да полегна пред тИлИвизорчИтУуу :biggrin:

Федорке, стига яде и ти, уе :whist:

Дразниш не само Вили тука, хохо

Трай, поспалано, аз само по едно малко парченце и тъй до края на... чинията (каквото и да значи това)Публикувано изображение

аз ни щъ :biggrin:

Аз не ти и давам Публикувано изображение

Боже, куп гаднярки сте се събрали с тия торти, фафлички и скалички тука :biggrin: Изчезвам, че напълнях да ви чета само :biggrin:

Да се не разтърчиш да ми носиш, при извънредни обстоятелстваПубликувано изображение

Тамън, две парчета за две парчета Публикувано изображение

аз пък си имам цяяяяяяяяял шоколад само за меннн :biggrin:

Аз имам таман 3 броя. Сега и тях ли да снимам Публикувано изображение

Мале, човек, ако ме слуша, ще рече, че съм за Родопа Публикувано изображение

Трай, поспалано, аз само по едно малко парченце и тъй до края на... чинията (каквото и да значи това)Публикувано изображение

Аз не ти и давам Публикувано изображение

Ни тъ и срам

пък :biggrin:

Боже, куп гаднярки сте се събрали с тия торти, фафлички и скалички тука :biggrin:

Изчезвам, че напълнях да ви чета само :biggrin:

Добре, върви спи. Има един филм със София Лорен, не му помня името, но бе нещо за войната. Та там, въпросната персона караше щерка си да спи по цял ден и нощ, за да не и се яде, че то... няма откъде.

Боже, куп гаднярки сте се събрали с тия торти, фафлички и скалички тука :biggrin:

Нали и аз това обяснявам. После потупване по рамото чакат. Гад до гад са се наредили Публикувано изображение

аз много уважам тортата "Сахер" на сладканици Неделя :biggrin:

Айде, чао ви - отивам да сЪ червЪ в ъгъла Публикувано изображение

Добре, върви спи. Има един филм със София Лорен, не му помня името, но бе нещо за войната. Та там, въпросната персона караше щерка си да спи по цял ден и нощ, за да не и се яде, че то... няма откъде.

To има, а не е желателно :biggrin:

Верно бягам, чаууууууууу еврибади :whist:

Нали и аз това обяснявам. После потупване по рамото чакат. Гад до гад са се наредили Публикувано изображение

Даа, ама без тях скука, кво да праим, ше траем :biggrin:

Редактирано от diadia (преглед на промените)

За Чочарка ли говориш Федорке, хубав филм.

Хайде и от мен чаУ, че все пак съм на работа, а и за кафе отивам :biggrin:

голяма набутвация - ще ходя на оглед чак в шест и половина. Това означава, че ще се прибера вкъщи към седем и половина. Гадост.............

• Автор

голяма набутвация - ще ходя на оглед чак в шест и половина. Това означава, че ще се прибера вкъщи към седем и половина. Гадост.............

Честито :cool:

Аз пък не можеах да поспя -тъкмо легнах преди малко и задрямах, и звънна телефона :speak:

Честито :cool:

Аз пък не можеах да поспя -тъкмо легнах преди малко и задрямах, и звънна телефона :speak:

по този случай бяха направени промени в организацията и бяха делегирани допълнителни права на динозаврите: единия разхожда псето, а големия да настърже кашкавал и да забърка смес за принцеси за вечеря.

• Автор

по този случай бяха направени промени в организацията и бяха делегирани допълнителни права на динозаврите: единия разхожда псето, а големия да настърже кашкавал и да забърка смес за принцеси за вечеря.

Умно решение - приветствам методите ти на възпитание на традиционните български ценности : децата да се грижат за своите мами и татковци :speak:

Умно решение - приветствам методите ти на възпитание на традиционните български ценности : децата да се грижат за своите мами и татковци :cool:

винаги съм готова да споделя челния си опит със събратя по съдба :speak:

п.п. след като зачислих на всеки един от тях по една стая /срещу подпис/ се оказа, че отглеждам динозаври-чистофайници :speak: Голямо подреждане на личните си кафези пада хахахахахахаха

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Дядото изведе внучката си на разходка и аз сега ще се отдам изцяло на...вампирите :speak:

Хм...мисля си защо всички искат да отидат в рая ,а никой не иска да умре....Баси какви мисли ме обземат...!;)

За Чочарка ли говориш Федорке, хубав филм.

Точно!

За капак на днешния хипер гнусен ден вдигнах висока температура и ме тресе. Страхотно... :sobbing:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.