Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

• Автор

И аз едвам се излюпих http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif , но за сметка на това ми е паднала батерията на телефона и не мисля да го зареждам :clap: Сега съм направил още една голяма каша кафе и не смятам да си вдигам д-то от стола (освен да се преместя на дивана, разбира се) :baby:

p.s.Добро утро де.Внимавайте с четвъртътка -четвъртъците са доста подли

Защо ли ми трябваше да пиша сабахлям, че няма да ставам от стола ? :mad:

Някой може ли да се сети от къде си идвам сега ?

Да -познахте.От болницата трижди проклета се връщам.Нощес моите подопечени пак са правили глуспоти и трябваше да ходя да правя разследвания кой какво на кого как и по колко пъти е правил простотии, и съответно да умиротворявам вълците.

Май ще се ходи на доктор... Тая нощ пак температури и трески... :mad:

При мене искаш ли да дойдеш муцко ? :baby:

(кой вирус те е налазил, съкровище - тоя с разтройството и повръщането, или "свинския"-с кашлицата ?)

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

При мене искаш ли да дойдеш муцко ? :baby:

(кой вирус те е налазил, съкровище - тоя с разтройството и повръщането, или "свинския"-с кашлицата ?)

Висока температура, придружена с болки в корема и разстройство. Поне не повръщам (засега) :baby:

Ама си и покашлям мъничко. Мисля да пристъпя към самолечение с някой от любимите ми антибиотици... :clap:

• Автор

Висока температура, придружена с болки в корема и разстройство. Поне не повръщам (засега) :baby:

Ама си и покашлям мъничко. Мисля да пристъпя към самолечение с някой от любимите ми антибиотици... :clap:

Никакви антибиотици ! :mad:

Пий повече течности ( без лакохол) , за температурата -paracetamol и/или analgin, за разтройстовото. - enterol ( прахчета).Компот от дренки, компот о тмалини ( само сока) чай от лайка.

За три-четири дни всичко ще свърши.

С антибиотика си нямаш на идея какви глупости ще си причниш сам.

Посещение при личния ти лекар също няма да ти навреди.

Ако пък предпочиташ мен -с това разтройство и о вазелин нямаш нужда -знаеш ли колко лекичко ще те ...хммм... медикирам :baby:

Ку беше Доктора, човек на драго сърце да му предпише английска сол. Ама то Питела... За разтройство - ментов чай на корем и каквото още каже лекаря. Бързо оздравяване...
  • Автор

Ку беше Доктора, човек на драго сърце да му предпише английска сол. Ама то Питела... За разтройство - ментов чай на корем и каквото още каже лекаря. Бързо оздравяване...

Като каза английска сол - знаеш ли как добре се отразява MgSO4 като подправка за салатата :baby: Ако мразиш някого - каниш го на вечера, правиш му салатка и вместо с NaCl, подсоляваш с MgSO4 :baby:

на вкус -няма как да разбере, че не е обикновена сол.

ама след това :clap:

Като каза английска сол - знаеш ли как добре се отразява MgSO4 като подправка за салатата :mad: Ако мразиш някого - каниш го на вечера, правиш му салатка и вместо с NaCl, подсоляваш с MgSO4 :baby:

ама след това :clap:

:baby: Страхотна идея,докторе! Аз винаги съм се чудела как да се отърва от неканени гости! :mad:
  • Автор

:baby: Страхотна идея,докторе! Аз винаги съм се чудела как да се отърва от неканени гости! :mad:

Във всяка аптека се продава магнезий сулфурици - цена 25 ст. за пликче :baby:

действието започва някъде след половин час ( зависи от дозата, разбира се) - ако се приеме достатъчно - няма да може да си вдигнат гащите :clap:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Правната норма е правило за поведение, в което са установени правата и задълженията на нейните адресати, общозадължителният характер на което е гарантирано със специфични правни средства.

Все по-нови и неясни дефиниции раждат юридическите умове в материя, в която всичко вече е измислено. :angry: "Специфични правни средства"? Това ще да е ефемизъм за санкция и принуда, но може би включва и нещо друго. Обаче има правоотношения, които са лишени от санкция, защото липсва по-висша власт, която да може да наложи тяхното зачитане. Характерен пример са междудържавните отношения.

WhiteHart не можеш ли да минеш без антибиотици? Бързо оздравяване!

Като каза английска сол - знаеш ли как добре се отразява MgSO4 като подправка за салатата :lol6: Ако мразиш някого - каниш го на вечера, правиш му салатка и вместо с NaCl, подсоляваш с MgSO4 :baby:

ама след това :angry:

Кого питаш Докторе? От древни времена, английската сол, е едно от най-ефикасните алопатични средства за борба с настинки, хреми, грипове и прочие поредушки. Двойна доза на калпак, моментално премахва всякакви симптоми. Подобно действие обладават и други препарати, като да речем, леки фенолфталейнови разтвори или обикновеното рициново масло, но нищо не може да стъпи на финото въздействие на царицата на солите. Третирания индивид без да иска изпада в състояние наречено "а е кихна̀л - а се е ..." (последната дума от името не е толкова весела)!
  • Автор

"Специфични правни средства"? Това ще да е ефемизъм за санкция и принуда, но може би включва и нещо друго.

Да - тъй като правните норми са с общозадължителен характер при тях не се зачита волята на правните субекти , а спазването им се гарантира чрез юридическите санкции, принудителнителните мерки и защитните мерки.

Сега чета "Трудово право" пък :angry:

Кого питаш Докторе? От древни времена, английската сол, е едно от най-ефикасните алопатични средства за борба с настинки, хреми, грипове и прочие поредушки. Двойна доза на калпак, моментално премахва всякакви симптоми. Подобно действие обладават и други препарати, като да речем, леки фенолфталейнови разтвори или обикновеното рициново масло, но нищо не може да стъпи на финото въздействие на царицата на солите. Третирания индивид без да иска изпада в състояние наречено "а е кихна̀л - а се е ..." (последната дума от името не е толкова весела)!

Тва като в оня виц, дето доктор по погрешка предписал разхлабително на пациент с кашлица. След няколко дни пациентът дошъл отново и докторът го попитал "Е как е, кашляте ли още?", а онзи отвърнал "Не, докторе, не смея..."

• Автор

Да - с други думи алопатиятичният ти метод означава : приемаш лаксатив и след това не смееш да кихнеш даже :baby:

Тва като в оня виц, дето доктор по погрешка предписал разхлабително на пациент с кашлица. След няколко дни пациентът дошъл отново и докторът го попитал "Е как е, кашляте ли още?", а онзи отвърнал "Не, докторе, не смея..."

ам че да :angry:

• Автор

Хихихи - беше се загубил нейде Докторе, гледам пак си на линия...

до след малко, до селд малко - сега си и оправям слайдовете с "Трудово-правни отношения", и след това се заравям в тях, тъй като само думата "право" ми действа като валериан на котак :angry:

Знае се, че трудът е превърнал маймуната в човек, но при магаретата такава еволюция все още не е наблюдавана. :angry:

Знае се, че трудът е превърнал маймуната в човек

...а сега превръща човека в кон (а както е видно, някои и в магарета) :angry:

Това е защото на магарето, първо му предстои, да извърви дългия път до маймуната, пък от там колкото си заработи. Като гледам абаче, Космоглавия се е запътил на там. Тия от болницата, на маймуна го направиха през тази оспуткa. Докторе, време е да смениш аватарина...

• Автор

Това е защото на магарето, първо му предстои, да извърви дългия път до маймуната, пък от там колкото си заработи. Като гледам абаче, Космоглавия се е запътил на там. Тия от болницата, на маймуна го направиха през тази оспуткa. Докторе, време е да смениш аватарина...

Да ставам мамун ?

Аааа - не. :angry:

Не помните ли какво беше казал Марк Твен едно време ?

„Някои твърдят че между човека и магарето няма разлика — това е несправедливо по отношение на магарето.“

Умен човек.

мхм.

Такаааа... Купих си Аспирин Комплекс и Ентерол и сега ще се лекувам безантибиотъчно, щото доктора ми забрани :ph34r:

побърка се магарето ;)

Тук пак има мъгла :mad:

а може би ТИ си мъглата................ ? :ph34r:

сдобих с медицинско за шофьорската книжка. Утре отивам да кибича на опашката :)

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.