Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Петъка ни затрупа здраво с "сещай се какво" и отивам да търся още една лопата, че няма разриване :speak:

Ти се радвай, че аз не съм в Русе, че както съм в серия, съвсем ще сте затрупани със "сещай се какво" :nono:

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

Ти се радвай, че аз не съм в Русе, че както съм в серия, съвсем ще сте затрупани със "сещай се какво" :nono:

ти се радвай, че аз не съм в София щото гов**та ще са до небето

Днес се преборих със здравната система. Или така си мисля. Хубавото е, че по телефона се осъществи. Щото щях да омета цялата Александровска :nono:

Днес казах на един данъчен, че му е смачкана ризата :)

брау! :P

Мойте откровения, кога ли ще ми довеят беля на главата :) Тя една розова ризааа и смачкана. Добре, че имаше чувство за хумор момчето :P

Мойте откровения, кога ли ще ми довеят беля на главата :)

Тя една розова ризааа и смачкана. Добре, че имаше чувство за хумор момчето :P

кво му каза? " Кой те е дъвкал, дъвкал и изплюл?" :baby:

кво му каза? " Кой те е дъвкал, дъвкал и изплюл?" :)

Не, историята беше следната : Влизам на вратата ме посреща една жена.

Викам : "За ДДС."

Тя : "Ей там, при онова хубавото момче. При хубавеца."

Стигам аз до хубавеца и викам : "Със смачканата риза."

Убавеца : "За втори път ми го правят тоя номер. Снощи я изгладих, сутринта облякох якето и ето. Няма да си купувам вече ризи от там."

И тен така :P

Не, историята беше следната : Влизам на вратата ме посреща една жена.

Викам : "За ДДС."

Тя : "Ей там, при онова хубавото момче. При хубавеца."

Стигам аз до хубавеца и викам : "Със смачканата риза."

Убавеца : "За втори път ми го правят тоя номер. Снощи я изгладих, сутринта облякох якето и ето. Няма да си купувам вече ризи от там."

И тен така :P

ако е бил хубавец може и да му простим смачканата риза............

Редактирано от emmi (преглед на промените)

ако е бил хубавец може и да му простим смачканата риза............

Не беше лош момчето, ама чак пък....И адаш на всичкото отгоре :P

обядвам кафе с бисквити :speak:

• Автор

Заешкото с ориз и зелена салата изобщо не беше лошо за обяд :speak: Сега остава и пуйчето да приключи с яденето и да захапвам АП -то

Май ще си тръгна по-рано от работа... Тамън ще имам време да отида на фризьор и да си офъкам перушината :speak:

• Автор

Май ще си тръгна по-рано от работа... Тамън ще имам време да отида на фризьор и да си офъкам перушината :speak:

A, а, а ...

Ще те щавят ли ? :)

С един пакет пуканки гледам Канал 3 и пресконференцията на РЗС. Освен това всичко ми се струва страшничко и срамно. Но пък забавно :eek:

Туй последното мога и аз да го свърша. Че и пари няма да ти вземам Публикувано изображение Знайш кви хубави дупки ще ти издокарам - на швейцарско сирене ще замязаш Публикувано изображение

С един пакет пуканки гледам Канал 3 и пресконференцията на РЗС. Освен това всичко ми се струва страшничко и срамно. Но пък забавно :yanim:

Явно съм изпуснала купона.

Чудя се да забъркам ли едно кексче, че откога менторя домашните Публикувано изображение

а аз приключих с конспекта :speak:

Включвам вентилатора и започвам да чета само лекциите Публикувано изображение

Че досега само конспекта ли учи? Публикувано изображение

Нещо не разбирам, но така е като не се явявам в "час". Какво и за какво учиш?

• Автор

Че досега само конспекта ли учи? Публикувано изображение

Ахам :yanim:

ама го научих добре - 14 въпроса от Трудово право, и 14 въпроса от Административно право

Какво и за какво учиш?

за изпита утре , разбира се - как за какво уча ? :speak:

Чудя се да забъркам ли едно кексче, че откога менторя домашните Публикувано изображение

Гадняркааааааааааа :speak:

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко медитация, сядай веднага на стола и ще ти хвана челото, а ти изчезвай, ако искаш чак в космоса отлитай. Оки сядам, затварям очи, прескочих насам, натам по страната, хубаво но нищо не се получава, само за малко да падна от стола, че задрямах. :lol6: Голяма жена е това моята свекърва ви казвам, Бог здраве да и дава. Може да не съм медитирала, но пък така се отпуснах и си поизчистих главата от разни отпадъци ... Вдъхва ми покой и радост всеки път когато се видим. Отивам за кафенце, някой друг желаещ ? :rolleyes:

изобщо не искам да си отварям устата за петия понеделник защото само змии и гущери ще бълвам :mad: сега се замислих колко злобно същество съм: хората по пет жени обичат едновременно, а аз един мъж трудно изтрайвам без да му прегриза гръкляна :rolleyes::lol6: :lol6:

Ахам :lol6:

ама го научих добре - 14 въпроса от Трудово право, и 14 въпроса от Административно право

за изпита утре , разбира се - как за какво уча ? :lol6:

Демек 28 изречения си научил. Добро темпо. Публикувано изображение Само така давай

Абе, друго имах предвид, ти разбра добре, но и добре се изплъзна. Публикувано изображение

Гадняркааааааааааа :mad:

Трябва да ти кажа, наистина трябва Публикувано изображение, че вече го метнах кексчето. Знайш колко лесно се забърква и какъв разкош е последствие... ммм, само дето ме мързи, ама много ме мързи нещо напоследък да стоя в кухнята.

Като стане ще ти пратя едно парче, само едно, две - когато завършиш Публикувано изображение

Отивам за кафенце, някой друг желаещ ? :rolleyes:

Ако ше го бъркаш в тенджера, нтц, мерси Публикувано изображение

изобщо не искам да си отварям устата за петия понеделник защото само змии и гущери ще бълвам :mad:

сега се замислих колко злобно същество съм: хората по пет жени обичат едновременно, а аз един мъж трудно изтрайвам без да му прегриза гръкляна :lol6: :lol6: :mad:

Мдаммм... това си е чист заговор

Може но по-рядко да се засичаме, а какви жени има само обичат поне по пет наведнъж, какво толкова им харесват не ми е ясно :rolleyes::eek:

Вече наистина отивам за кафе, така ми се допи

сега се замислих колко злобно същество съм: хората по пет жени обичат едновременно, а аз един мъж трудно изтрайвам без да му прегриза гръкляна :rolleyes::lol6: :lol6:

Е, то лошо няма - ама гледай поне гръкляна финансово да е обезпечен, душко Публикувано изображение

Въх, че глупости пиша Публикувано изображение

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.