Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Е, то лошо няма - ама гледай поне гръкляна финансово да е обезпечен, душко Публикувано изображение

Въх, че глупости пиша Публикувано изображение

стига си писала - дай един кекс :rolleyes:

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

• Автор

....

Отивам за кафенце, някой друг желаещ ? :)

Магарето заравя муцуна в кофата с кафето веднага

Публикувано изображение

че ключмам вече два часа над пустите му и лекции

сега окончателно разбрах, защо не съм се записал едно време "право" : докато чета -всичко ми е ясно.Затворя станицата -нищо не помня.

:speak:

тъпо магаре съм.

Публикувано изображение

сега окончателно разбрах, защо не съм се записал едно време "право" : докато чета -всичко ми е ясно.Затворя станицата -нищо не помня.

тъпо магаре съм.

Хахахахахх ... това беше последния щрих към моето "майната му на всичко"

Обаче да ти кажа, грешиш, ти не си тъпо магаре, ти си магаре доктор и те от там ти идват проблемите.

Къде е правото ехееее ... къде е медицината охооооо ...

Ама както си си инат магаре, те на ще се мъчиш :)http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

тъпо магаре съм.

аз много се кефя да им отговарям на адвокатите на прост български език и с две изречения ;)

на една и беше отнело половин час да ми зададе елементарния въпрос може ли тази стена да бъде съборена. А аз и казах : "Госпожо, няма нещо, което да не може да се събори" :)

Редактирано от emmi (преглед на промените)

аз много се кефя да им отговарям на адвокатите на прост български език и с две изречения ;)

на една и беше отнело половин час да ми зададе елементарния въпрос може ли тази стена да бъде съборена. А аз и казах : "Госпожо, няма нещо, което да не може да се събори" :)

Мчи така де, те го мавзолея, гътнахме го за отрицателно време, ние сме царе на разтурянето.

по повод простия български език, днес открих една много стара статия в архивите си и се чудя къде да ви я сложа . ;)

Интересна и то много, но така умело и дяволски е засукан стила, че на пръв поглед ти иде веднага да я зарежеш. :speak:

• Автор

Къде е правото ехееее ... къде е медицината охооооо ...

бе-имат някои общи неща и едно от тях е използването на латинския :speak:

Ама много гнусно е за помнене бееее :)

Трябва да ти кажа, наистина трябва Публикувано изображение, че вече го метнах кексчето. Знайш колко лесно се забърква и какъв разкош е последствие... ммм, само дето ме мързи, ама много ме мързи нещо напоследък да стоя в кухнята.

Като стане ще ти пратя едно парче, само едно, две - когато завършиш Публикувано изображение

E те тва твоето на нищо не прилича ;):speak:

бе-имат някои общи неща и едно от тях е използването на латинския :blink:

Ама много гнусно е за помнене бееее :)

Ай стига и ти, много е приятно даже ;)

Има къде-къде по-гнусни неща, доказах ти :wub:

• Автор

Има къде-къде по-гнусни неща, доказах ти :cool:

Доказа, доказа -колко да докажеш.

В момента предпочитам утре да говоря за Маркс и Енгелс, отколкото Сивков да ме мъчи с това трижди проклето право.

Аре от мен нещо различно, да ви се дообъркат мозъците http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=28081&st=210 аз ще бягам, смяната ми дойде, пък и утре пак, стига ми за днес Трихи и утре ... ти си знаеш нали ?! :cool: всичко шест

Трихи и утре ... ти си знаеш нали ?! :baby: всичко шест

Ако се появи сабахлян, ако ни каже "Добро утро!" и ние му сипем водица - шестака е в кърпа вързан! Иначе - не!:down:

Никой не мисли. И правилно. И аз изчезвам. Няма да мисля пък. То днес май не ми и остана с какво.

Доказа, доказа -колко да докажеш.

В момента предпочитам утре да говоря за Маркс и Енгелс, отколкото Сивков да ме мъчи с това трижди проклето право.

5-6, к'вото донесеш, ние няма да те върнем :)

И ще стискаме цял ден. Палци, де :) Слагай лекцийките под възглавницата и по живо, по здраво. Или полят-взет :cool::whist:

5-6, к'вото донесеш, ние няма да те върнем

Без такива :whist:Само шестаци...иначе....магарешката му кратуна....нал знаеш...

Никой не мисли.

Не е вярно!:)

Аз мисля, че шофьорите трябва да карат най-дългия курс по толерантност...

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

Не е вярно!:whist:

Аз мисля, че шофьорите трябва да карат най-дългия курс по толерантност...

С това съм напълно съгласна. Някой те е ядосал на пътя, а?

И за какви шестици става въпрос горе. Трябва да се върна назад да прочета.

Док да няма пак изпит - пак ли ще се стискаме, а?

Док да няма пак изпит - пак ли ще се стискаме, а?

Пак! Отново! За пореден път!

Дали да не го изненадам като пусна тема "С ква оценка се прибира Доктора - познай от пръв поглед?":whist:

Пак! Отново! За пореден път!

Дали да не го изненадам като пусна тема "С ква оценка се прибира Доктора - познай от пръв поглед?":whist:

А не, не, недей! Тя оценката му е ясна.

Няма да имаш алтернатива за гласуване.

А не, не, недей! Тя оценката му е ясна.

Няма да имаш алтернатива за гласуване.

Хихихихххх...

Представям си сега кво му е в магарешката тиква и се питам дали се притеснява....:whist:

Обожавам с.да си правя гаргара на чужд гръб (простено да ми е) ...

Хихихихххх...

Представям си сега кво му е в магарешката тиква и се питам дали се притеснява....:whist:

Обожавам с.да си правя гаргара на чужд гръб (простено да ми е) ...

Знаеш ли, понеже аз съм от много притеснителните точно това си помислих - не е честно.

Нека млъкнем и просто, най-чистосърдечно да си му стискаме палци.

Хем утре ще имам оправдание пред себе си защо не пускам прахосмукачка, и не чистя плочките в банята и подобни любими занимания съботно-неделни. Абе, защо толкова мразите понеделниците, като точно тогава няма чистене и търкане, а?

Пред 20 пищящи деца - да, и аз бих се замислила. Мда. Говоря така, защото при мен алтернативата не е с 20 пищящи деца. Ако го потретя май и аз ще запищя. :speak: 20- доста са.

Без такива :)Само шестаци...иначе....магарешката му кратуна....нал знаеш...

Хохо, ма не мога да му услужа със студентска книжка :speak:

След тотално сгов**сания петък реших, че и аз съм човек и преди малко си изпратих гостите :rolleyes: приятно веселко ми е от няколкото чашки домашно винце и невероятния хилеж дето му метнахме :baby:

разходка с псето до Дунава, след това три препечени филийки с домашно кашкавалче и чашата с кафе приятно дими на масата... може би е събота...........

разходка с псето до Дунава, след това три препечени филийки с домашно кашкавалче и чашата с кафе приятно дими на масата...

може би е събота...........

Гати и плюскането http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Пу да не ти е уруки на апетита и фигурата :)

Имам над 100 дни невзета отпуска от минали години. Хубаво, хайде, моите са от майчинството повечето, ама обяснете ми мъжете как ги правят тия над 400 дни невзета отпуска, или не са взимали кьорав ден, или голямо бременеене е било :)

Гати и плюскането http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Пу да не ти е уруки на апетита и фигурата :)

Имам над 100 дни невзета отпуска от минали години. Хубаво, хайде, моите са от майчинството повечето, ама обяснете ми мъжете как ги правят тия над 400 дни невзета отпуска, или не са взимали кьорав ден, или голямо бременеене е било :mad:

мдааааааааа, теорията на колегата ми е, че имам триглави глисти :down:

друго мнение е, че е от проклетия

аз смятам, че е заради прекрасния ми метаболизъм

но никога през живота си не съм била на никаква диета, ям колкото си искам и съм си все 53 равномерно и правилно разпределени килограма :baby:

100дни отпуска?!?!? Това си е приказка направо.

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.