Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Реших тая нощ да бъда великодушна и да дам на ПИтела моята възглавница, че утре не ми се слуша мрънкането му. Отново :wors::down::biggrin:

Размекваш се :down:

Преди да кажа добро утро започнах спор. Аз наивницата в началото си мислех, че изчерпаните теми минават в архив. Оказва се, че и след пет години някой може да изчопка стара тема и да я плясне на първо място. Е, ако се направи кОнкурс за най-тъпа тема, ще съм без конкуренция.

Едит - Ами, разсеях се. Всъщност дойдох, за да пожелая на Док успех.

и ти се размекваш :nono:

я, да се стягате!

Събудих се скандално рано и с кеф се излежавах чак до преди малко. Обмислям вариант дали да не направя мекички на личните ми динозаври или да не се размеквам чак толкова :wors:

Трябва да пусна една пералня, да сваря месото /ще правя ориз за вечеря, да поизчистя малко и все такива едни битовизми..............

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

Мама миа, ако знаеш според твоите критерии колко съм се размекнала. Вече направих пържени филийки, сервирани със сирене и приготвено от мен сладко от череши. Изцеден портокалов сок, кафе и нарязан и издълбан грейпфрут. Счупих супника на сватбения си сервиз Подредих дрехите от сушилнята и сега съм на компа. :wors: Направо съм се разляла по твоите стандарти. Уау.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Мама миа, ако знаеш според твоите критерии колко съм се размекнала.

Вече направих пържени филийки, сервирани със сирене и приготвено от мен сладко от череши. Изцеден портокалов сок, кафе и нарязан и издълбан грейпфрут.

Счупих супника на сватбения си сервиз

Подредих дрехите от сушилнята и сега съм на компа. :wors:

Направо съм се разляла по твоите стандарти. Уау.

ааааааааааааа, не. Днес съм мързел. След кучешката разходка мисля да си направя три препечени филийки и чаша кафе. Пералнята вече бръмчи, котарака спи до радиатора, псето се дръгне в краката ми, а динозаврите още не са се събудили. И това ако не е нирвана..................

счупеното носело щастие :wors:

ааааааааааааа, не. Днес съм мързел. След кучешката разходка мисля да си направя три препечени филийки и чаша кафе. Пералнята вече бръмчи, котарака спи до радиатора, псето се дръгне в краката ми, а динозаврите още не са се събудили. И това ако не е нирвана..................

счупеното носело щастие :P

Твоите три филийки, които не "слагат" нищо върху фигурата ти, това че котката и кучето живеят в мир и си се дръгнят в различни ъгли, та дори и това, че динозаврите ти спят - наистина е нирвана.

Моите хора в къщи никога не са спали до след 8 часа.

А за щастието - ами стоя си на кръстопътя и го чакам. Емиии, ето, подхвърли една надеждичка към мен. :)

Твоите три филийки, които не "слагат" нищо върху фигурата ти, това че котката и кучето живеят в мир и си се дръгнят в различни ъгли, та дори и това, че динозаврите ти спят - наистина е нирвана.

Моите хора в къщи никога не са спали до след 8 часа.

А за щастието - ами стоя си на кръстопътя и го чакам. Емиии, ето, подхвърли една надеждичка към мен. :)

Слънце, щастието се взема, не се чака :nono:

намисли си нещо щастливо и си го причини :P

да взема да ви пусна една рецептичка за пурички ли............... :)

Тъкмо да отбележа, че щастието обича смелите и си ме изпреварила. :)

Тъкмо да отбележа, че щастието обича смелите и си ме изпреварила. :P

Страхливка ли ме нарече, а?! А?! :)

Страхливка ли ме нарече, а?! А?! :P

Уау!

Даже не съм имал и намерение, но ти направо ме изплаши с тоя поглед от ядосаната иконка! Този от аватара ти е за предпочитане. :)

Само се опитвах да перефразирам героинята от един филм: "Само смелост ни трябва,за да бъдем щастливи" или нещо подобно беше... но като е при всяка максима така и тази си остава... само максима. :nono:

Уау!

Даже не съм имал и намерение, но ти направо ме изплаши с тоя поглед от ядосаната иконка! Този от аватара ти е за предпочитане. :)

Само се опитвах да перефразирам героинята от един филм: "Само смелост ни трябва,за да бъдем щастливи" или нещо подобно беше... но като е при всяка максима така и тази си остава... само максима. :P

Комфи, прав си. Особено, ако става дума за щастието в най-чист вид, водещо до нирвана. Аз обаче за едно "друго" щастие съм на кръстопътя. Там трябва повече от един човек. Може някой ден и аз да потърся нирваната, но засега търся щастие на по-примитивно ниво. Разни хора...

А погледа - не бе, само те плаша. Ножът ми е дървен. Ти си мой човек. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Комфи, прав си. Особено, ако става дума за щастието в най-чист вид, водещо до нирвана. Аз обаче за едно "друго" щастие съм на кръстопътя. Там трябва повече от един човек. Може някой ден и аз да потърся нирваната, но засега търся щастие на по-примитивно ниво. Разни хора...

А погледа - не бе, само те плаша. Ножът ми е дървен. Ти си мой човек. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Ама все пак, на много изплашен ли ти заприличах? :P

А за онова щастие - чистото и аз не го знам него...

Но пък някъде някой беше казал (с много геубо приближение и по спомен): "Може никога да не намерим отговорите, но никой не може да ни отнеме удоволствието докато ги търсим"

п.п.

Ама друго си е с целувчица :)

"Може никога да не намерим отговорите, но никой не може да ни отнеме удоволствието докато ги търсим"

п.п.

Ама друго си е с целувчица :)

Аз съм една Индиана ДжоунсКА. Търся ли търся.

И, шегата на страна, аз съм един много щастлив човек. Просто до сега не знаех, че е от търсенето. :Phttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Аз съм една Индиана ДжоунсКА. Търся ли търся.

И, шегата на страна, аз съм един много щастлив човек. Просто до сега не знаех, че е от търсенето. :Phttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

А камшика лачен ли е или е поизвехтял от употреба? :)

Публикувано изображение

А камшика лачен ли е или е поизвехтял от употреба? :)

Без коментар.

Това го знаят само тези, около които се е увивал. :P

айде, сготвих ви

Дали ще съм жива когато измислят начини за предаване на храна със скоростта на нета?http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Дай БОЖЕ!!!

Размекваш се ;)

Ко да прая, нали съм добра веднъж в годината ;)

Хохо, конкуренция по зубър имам :wors:

Нищо, нищо, стимула е голям :P

Редактирано от diadia (преглед на промените)

нали съм добра веднъж в годината

Оф, се на такива добри се натъквам...;)Но щом е само веднъж в годината - броя те от мойта партия...;)
  • Автор

Хохо, конкуренция по зубър имам ;)

Ахам :wors:

А аз си мисля за двете нови придобивки : за жена ми - хлебопекарна, а за мен нова лула :

Публикувано изображение

истинки бриар, марка "Big Ben", модел "Racine Cambon 140" - холандска, изработена от студиото на Gubbels, акрилен мундщук, нестандартна форма, 9-мм филтър - просто прелест ви казвам ;) Първата ми истинска, маркова лула от среден клас :P

И хлебопекарната е за теб, а не за жена ти. Кофти номер.

• Автор

И хлебопекарната е за теб, а не за жена ти. Кофти номер.

тя е на диета - тоест си е за нея :)

тя е на диета - тоест си е за нея :)

Аз от опит го казвам де. Защото точно по тази логика съм горда собственичка на всичко в къщи - перални, прахосмукачки и подобни благини.

Няма да те уча сега какво да взимаш на жена ти. Дай й дебитната си карта и тя после ще ти покаже какво "си й купил". :P

Ко да прая, нали съм добра веднъж в годината :P

Оценявам саможертвата ти, хъхъхъ... :)

Оф, се на такива добри се натъквам...:lol6:Но щом е само веднъж в годината - броя те от мойта партия...:lol6:

Е, нема излагаме породата :hush:

Ахам :ass:

Предлагам накрая на учебната година да си праснем по една титла ПростоЛудМагистърЗубър/ДиванеМагистърЗубър (моето нещо не пасва, треа мисля сега нова титла) и да приключваме :):P

Оценявам саможертвата ти, хъхъхъ... :)

Ти да си траеш, че ми писна от тебе. Само от чешмата дето не си потекъл, хохо :ph34r:

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.