Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

• Автор

Кво ще му гипсираме сега :P

Екскрементите :ph34r:

Приема гипс през устата и спира да дриска :baby:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

• Автор

Това беше магарешко, не докторско :baby:

Обърнете се към колегата darkterminal-той предложи това великолепно лечебно средство :ph34r:

Обърнете се към колегата darkterminal-той предложи това великолепно лечебно средство :baby:

Не се обръщам на никъде аз. :P Нали като се обърна към колегата, тогава ти ще ми се падаш в гръб :ph34r:
  • Автор

Не се обръщам на никъде аз. :P Нали като се обърна към колегата, тогава ти ще ми се падаш в гръб :ph34r:

Тъй, тъй булка - различните видове административни актове подлежат на изпълнение по различен начин :baby:

Тъй, тъй булка - различните видове административни актове подлежат на изпълнение по различен начин :ph34r:

Добре тогава. Ти си чети актовете, аз отивам в банята :baby:

Нещо ме взехте за мезе. Ще вадя резачкомата...Публикувано изображение

За много неща... както винаги главата ми е пълна със идеи...

Хохо, к'во стана, Пиле, за мезе те взеха :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Хохо, к'во стана, Пиле, за мезе те взеха :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Аааа, да ви е сладко. Аз отивам да мачкам чаршафите.

След тая гореща баня, само това мога да свърша :blink:

• Автор

След тая гореща баня, само това мога да свърша :biggrin:

бе, почти съм сигурен, че и други неща би могла да вършиш ... :biggrin:

ама като си рекла :

лека да ти е нощта http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

бе, почти съм сигурен, че и други неща би могла да вършиш ... :biggrin:

ама като си рекла :

лека да ти е нощта http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Мога естествено. Да пусна една прахосмукачка, да ида да лъсна печката, да изчистя из основи банята...Мога, разбира се.

Ама не искамммм :biggrin:

След тая гореща баня, само това мога да свърша :biggrin:

И в 4 като се наспиш :blink::biggrin:

Ооо, Док, ко става, уе, пребори ли АПП :biggrin:

• Автор

Ооо, Док, ко става, уе, пребори ли АПП :biggrin:

Тц.

Захапал съм го със зъби и съм се вкопчил с копита в него и го боря ли боря.... Сега чета административни наказания :blink:

Определение - в чл. 6 от ЗАНН .

баси.

Има ли други предложения, в колко да ме събудите :biggrin:

в 9 със закуска и кафенце в леглото ? :biggrin:

в 9 със закуска и кафенце в леглото ? :biggrin:

имаш го скривалището от мене, като те подгонят пак ония лудите http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Хубу, ай бегай http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Нощ!

Тц.

Захапал съм го със зъби и съм се вкопчил с копита в него и го боря ли боря.... Сега чета административни наказания :blink:

Чудесно! Превъзходно! Впечатляващо!

:biggrin::biggrin: :biggrin:

Ей това ми е любимо:

Който не изпълни или наруши законно разпореждане, заповед или наредба на орган на властта, включително във връзка със стопанските мероприятия на държавата, се наказва с глоба от 2 до 50 лева.

По този член ли наказваш петела ? :biggrin:

Бе не съвсем, хаха, малка е санкцията за Петела :biggrin::biggrin:
  • Автор

Бе не съвсем, хаха, малка е санкцията за Петела :lol6::ph34r:

Ама с максималната ставка ще действа благоприятно на дневната стопанска дейност на държавата - своят суверен (теб).

Освен това, административното наказание действа превъзпитателно, предупредително и репресивно спрямо нарушителя (в случая Петела).

превъзпитателно - че той ще започне сам и доброволно по 50 лв всяка сутрин за да подпомага твоите стопански мероприятия (например шопинг)

предупредително - че ако не ги даде доброволно, следващия път ще бъде глобен с още толкова (например 2 х50 )

репресивно- тъй като ще олекне с 50 лв дневно, той няма да може да върши глупостите, които би вършил, ако ги имаше :blink:

Виж колко ползи имаш само от едно такова АН :baby:

Ама с максималната ставка ще действа благоприятно на дневната стопанска дейност на държавата - своят суверен (теб).

Освен това, административното наказание действа превъзпитателно, предупредително и репресивно спрямо нарушителя (в случая Петела).

превъзпитателно - че той ще започне сам и доброволно по 50 лв всяка сутрин за да подпомага твоите стопански мероприятия (например шопинг)

предупредително - че ако не ги даде доброволно, следващия път ще бъде глобен с още толкова (например 2 х50 )

репресивно- тъй като ще олекне с 50 лв дневно, той няма да може да върши глупостите, които би вършил, ако ги имаше :lol6:

Виж колко ползи имаш само от едно такова АН :baby:

Мисля, че мога да му наложа глобичка от 9.90лв за маловажно АН, на местонарушението :P

Ако обаче не го хвана и след щателно издирване не бъде намерен за връчване на акта за установяване на извършеното административно нарушение.:blink: производството се спира :huh: И ни 50, ни 9.90лв :ph34r:

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Топло е, а още малко и ще бъде Петък! Не че, сега това има някакво значение... Тази седмица дните се сливат, бавно мазно и полека. Това, което ме успокоява все пак е, че не съм в отпуск - ще има и напред безгрижни дни... Не знам дали споменах, че мозъкът ми работи на пределни обороти. Открих храна - манна небесна за изтерзания ми мисловен апарат и за душата. Лук, сельодка, маслини, магданоз, сол, зехтин и прясно изстискан лимон. Смесват се в подходящи пропорции според спиртния разводнител, с който се потребляват. Наздраве! Тази сутрин се събудих в прилично настроение. Е имах малък проблем, огледалата бяха като фотографии на Йети, и всички го изобразяваха с вдигнат среден пръст. Някак си премина. Пръстът му се оказа кьор фишек, кротко прелетя на два пръста от скротума ми - без странични последствия. Ходи после имай доверие на четвъртъците... Към края на седмицата дърветата ще останат съвсем без листа. Още десет дена и крушите на съседния хълм ще цъфнат. Циганска пролет... А няма кой да и се порадва. Аман! Поздрави и Включване от краен югозапад

чак се замислих къдей го това югозапад :swear1: тук е типичното гнусно русенско време. Петъка ни затрупа здраво с "сещай се какво" и отивам да търся още една лопата, че няма разриване :clap:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.