Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Видях една кокошка и се сетих, че някъде трябва да имам снимки на малчо, когато бе на 1 година, сред един кокошарник - на мама софиянчето сред куришките Публикувано изображение

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

Видях една кокошка и се сетих, че някъде трябва да имам снимки на малчо, когато бе на 1 година, сред един кокошарник - на мама софиянчето сред куришките Публикувано изображение

като каза кокошка, че се сетих да звънна един телефон да си поръчам две домашни кокошчици. По осем кинта бройката ми ги продават належно заклани и почистени. Готови за тенджерата :cool:

• Автор

Другари и Другарки ! Обявявам 1/2 часа кафе-пауза и горещо Ви препоръчвам да се присъедините към мен, тъй като мисловният ден още не е свършил , ако не сте забелязали :rolleyes:

Другари и Другарки !

Обявявам 1/2 часа кафе-пауза и горещо Ви препоръчвам да се присъедините към мен, тъй като мисловният ден още не е свършил , ако не сте забелязали :rolleyes:

искам да ти кажа, че оттърва магарешката си кожа буквално на косъм - щях да те пратя в хирургията да нагледаш една моя любима леля, но се оказа, че тя е в частната ви клиника.

• Автор

искам да ти кажа, че оттърва магарешката си кожа буквално на косъм - щях да те пратя в хирургията да нагледаш една моя любима леля, но се оказа, че тя е в частната ви клиника.

Какво е нарпавила ?

И в коя по-точно "частна клиника" ?

Тук си имаме тъкмо няколко такива :rolleyes:

А аз се прибирам с чисто новичка беличка пломбичка на зъбчето ми - тра-ла-ла...:clap:Доста тънко се отървах :ass:.Дали ще му пречи да цапна едно кафенце с вас :rolleyes:

Днес и аз разбрах какво значи да те врътне живота в режим "центрофугиране". Та да помрънкам и аз малко, де. Щом го правите, може и да олеква, знам ли?!

Какво е нарпавила ?

И в коя по-точно "частна клиника" ?

Тук си имаме тъкмо няколко такива :rolleyes:

херния. Ще се оправят.

Днес и аз разбрах какво значи да те врътне живота в режим "центрофугиране".

Та да помрънкам и аз малко, де.

Щом го правите, може и да олеква, знам ли?!

давай, мрънкай да ти олекне

• Автор

А аз се прибирам с чисто новичка беличка пломбичка на зъбчето ми - тра-ла-ла...:ass:Доста тънко се отървах :ass:.Дали ще му пречи да цапна едно кафенце с вас :ass:

не ми говори за пломби, че една трябва да сменям - появила се е дупчица http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Днес и аз разбрах какво значи да те врътне живота в режим "центрофугиране".

Та да помрънкам и аз малко, де.

Щом го правите, може и да олеква, знам ли?!

Може.

Ама по-скоро центрофугата се включва на режим "сушилня" по-често :hush:

херния. Ще се оправят.

о,о,о,о,о ....

Я се не излзагай.

Херния.Пфу.

Аз си помислих, че е нещо сериозно.(не че от операция от херния не се умира де-то от сливици умират хората вече ) :clap:

p.s. шашкай се :ass:

p.p.s. изчезвам - чувствам, че на някой му се иска да ми съдере кожата :rolleyes:

о,о,о,о,о ....

Я се не излзагай.

Херния.Пфу.

Аз си помислих, че е нещо сериозно.(не че от операция от херния не се умира де-то от сливици умират хората вече ) :blink:

p.s. шашкай се :ass:

ти мен с таквиз неща не можеш ме шашна :ass:

Може.

Ама по-скоро центрофугата се включва на режим "сушилня" по-често :blink:

А не! Дръпнах щепсела от контакта. Ще сушим утре. Аз утре и за сушенето ще помрънкам. Кво пък?

Смятай, пък ако и почнат да те гладят.........:blink:

Смятай, пък ако и почнат да те гладят.........:ass:

аре, не я шашкай пък ти :blink:

Не бе, не се шашкам. Знайш как ме втвърдихте тук! Пък и едно гладене /с оглед годините/ ще изтърпя. Може и по-хубава да стана.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Че няма само аз...Еконт ми взеха 16лв.за едно кашонче до Боровецhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif, точно колкото половин пломба...Не е честно...
  • Автор

Историята с банините и "Лидл" + "кауфланд се повтори и в Плевен ;) Баси идиотите - целия град се изсипал в тия два магазина и граби банани на 66 ст.

1. Станах си от диванчето, за да си взема банан, заради приказките на Док. 2. От одеве се чудя къде съм чувала това - Спирам да бия жена си, защото много взе да се привързва нещо. - Не се сещям виц ли е или мой познат ми го каза. И какво значение има къде съм го чувала, ама на - блъскане на мозък като пенсиониран генерал. 3. Сериозно си мисля, че при цетрофугирането ми днес, нещо се е разместило вътре, защото виждам и безброй светулки по монитора. 4. Отивам да лягам, за да нагъна малко мозък за утрешното гладене. Че гладко няма как да се глади. 5. Ами забравих го...

Историята с банините и "Лидл"

При нас Лидъла ще дойде на 25 януари, май е време да започнем с подготовката, че трябват сили за да се блъскаме по опашките...:cool:

При нас Лидъла ще дойде на 25 януари, май е време да започнем с подготовката, че трябват сили за да се блъскаме по опашките...:cool:

При нас няма да дойде ,ние си ги берем от дърветата,бананите

кви банани? :cool: гаввъртнах три чашки винце и сега ми е едно такова приятничко и леко сънливичко. Мислех да порисувам, но ще го оставя за по-трезв момент.

кви банани? :speak:

гаввъртнах три чашки винце и сега ми е едно такова приятничко и леко сънливичко. Мислех да порисувам, но ще го оставя за по-трезв момент.

Сега е най добрия момент за рисуване ,трезв не звучи добре

Сега е най добрия момент за рисуване ,трезв не звучи добре

да ама ми се додрямва и .........

Мисля ,че имаш основателна причина да не рисуваш

аз като ти казвам...............

спрях да рисувам с масло защото докато изсъхне и диванетата изяли боите :speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.