Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

За капак на днешния хипер гнусен ден вдигнах висока температура и ме тресе. Страхотно... :cool:

Ето това вече е лошо. Желая ти бързо оздравяване.
  • Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

• Автор

За капак на днешния хипер гнусен ден вдигнах висока температура и ме тресе. Страхотно... :cool:

едно здраво гушкане би те оправило, муцко http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Потънал съм във "формуляр "3-369" - годишен".

не мисля.

Потънала съм в едно класно по математика та пушек се вдига - лица, обиколки, ромбове, успоредници...Искам почивкааааааа...

едно здраво гушкане би те оправило, муцко http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Оооо Рьоне!!! Прегърни ме със силните си ръце!!!!

Опс, май обърках филмите... :clap:

аз съм потънала в една чаша вино :clap: тънките сметки и леките интрижки съм ги оставила за утре. Трябва да омагьосам една продавачка да продава и да измисля как да купим един апартамент без да намесвам колеги.

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Автор

А аз приключих с годишния отчет :clap: Залях обаче бланките с малко вино, тъй като гътнах чашата върху тях - добре, че имаше само една глътка на дъното, иначе жана ми щеше с кремък да ме дере :blink: тъй, че утре ще ги преписвам :) Важното е, че всички графички са попълнени акуратно, хоризонталният и вертикалният контрол е безупречен : цифричките маршируват като на парад през мавзолея на Вожда :) Полага ли ми се още една чаша вино, ам ? :P

А аз приключих с годишния отчет :)

Залях обаче бланките с малко вино, тъй като гътнах чашата върху тях - добре, че имаше само една глътка на дъното, иначе жана ми щеше с кремък да ме дере :blink: тъй, че утре ще ги преписвам :)

Важното е, че всички графички са попълнени акуратно, хоризонталният и вертикалният контрол е безупречен : цифричките маршируват като на парад през мавзолея на Вожда :)

Полага ли ми се още една чаша вино, ам ? :P

веднага да си налееш :clap:

аз днес така се накефих след като изпратих последната дебела папкка с дело плюс експертиза по Еконт хъхъхъхъхъ. Какво облегчение :)

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Автор

Баси филмите, тука :P

ревнуваш ли , моя Едит :clap:

веднага да си налееш :blink:

аз днес така се накефих след като изпратих последната дебела папкка с дело плюс експертиза по Еконт хъхъхъхъхъ. Какво облегчение :)

нялах си :'cheers:

и аз бих, но ме мързи да отида до кухнята................

• Автор

и аз бих, но ме мързи да отида до кухнята................

Ленноста е порок, чадо мое - вземи си сладкото малко дупенце в шепи и го завлечи до кухнята, за да затвърдиш чашката винце, защото :

Има време за всяко нещо под слънцето - време за раждане, и време за умиране

време за писане на отчети , и време за пиене на вино :P

Послушай Трихо, чадо - и няма да да съгрешиш :blink:

Ленноста е порок, чадо мое - вземи си сладкото малко дупенце в шепи и го завлечи до кухнята, за да затвърдиш чашката винце, защото :

Има време за всяко нещо под слънцето - време за раждане, и време за умиране

време за писане на отчети , и време за пиене на вино :P

Послушай Трихо, чадо - и няма да да съгрешиш :clap:

че не мога да викна на някой от динозавърския контингент да ми донесе тубичката :blink:

• Автор

Върви си наливай и не питай много, много :P

Виж сега - мъжката любов ръжда не хваща, за мен Whitehart e като лейтенант Грубер :) като го видя с малкия му танк с голямото оръдие, потръпвам чак :blink:

че не мога да викна на някой от динозавърския контингент да ми донесе тубичката :clap:

Олеее - експлоататоррррррка ?!

Виж сега - мъжката любов ръжда не хваща, за мен Whitehart e като лейтенант Грубер :blink: като го видя с малкия му танк с голямото оръдие, потръпвам чак :P

Олеее - експлоататоррррррка ?!

недей крещя ами конспектирай :clap:

за какво ги отглеждаме тамагочитата?

как е твоето, впрочем?

Бе вий сте построили комунизма - с чашка, с тубичка, а аз съм обещала кифлички за закуска.Чакам да почне снукърът и ги мятам.

Бе вий сте построили комунизма - с чашка, с тубичка, а аз съм обещала кифлички за закуска.Чакам да почне снукърът и ги мятам.

действай!

аз се мятам между завивките, че много ми е трудно сутрин да се събуждам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Е, оправям го.

Малко no-spa, малко enterol, малко paracetamol -ще се оправим.

Сега спи диването.

да не се е одрискало?

• Автор

действай!

аз се мятам между завивките, че много ми е трудно сутрин да се събуждам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

лека да ти е.

аз довършвам подреждането на лекциите, доивам чашката си ( дето ти ме изнасили да си я сипя) :) и се отправям и аз натам

Таквиз като тебе, с лупа ще ги търсим. Ама щом си обещал...действай :)

дето ти ме изнасили... :) и се отправям и аз...

Лелееееее, колко много откровения на едно място. ;) ю

Лека да ти е, тогава :baby:

• Автор

Лелееееее, колко много откровения на едно място. :) ю

Лека да ти е, тогава ;)

и на теб http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Хапнах 600 гр филе от сьомга и мисля, че няма нужда да си правя вечеря ... :)

Хапнах 600 гр филе от сьомга и мисля, че няма нужда да си правя вечеря ... ;)

Сипвай си тогава и работи срещу черния дроб :)
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.