Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

друго мнение е, че е от проклетия

Мойто е от проклетия! Признавам си !:down:

Хубавото е, че го осъзнавам,:baby: за разлика от някои пик....и, дето по цял ден не спират да ми опяват колко много са добрички! Ей, тея са ме най неприятни!

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

Баси времето е навън... Вадете късите гащи и жапанките :down:

...за разлика от някои пик....и, дето по цял ден не спират да ми опяват колко много са добрички! Ей, тея са ме най неприятни!

Защото ти опяват или защото наистина са добрички?

Баси времето е навън... Вадете късите гащи и жапанките :down:

Къде ще ни водиш?:baby:

Защото ти опяват или защото наистина са добрички?

Опяват в смисъл, че не спират да повтарят колко много са направили за човешкия род и как с радост ще си подложат рамото да поплачеш за да научат поредната клюка...Отврат Публикувано изображение

• Автор

Хохо, ма не мога да му услужа със студентска книжка :rolleyes:

6 ;)

(може да спирате да стискате)

Имам над 100 дни невзета отпуска от минали години. Хубаво, хайде, моите са от майчинството повечето, ама обяснете ми мъжете как ги правят тия над 400 дни невзета отпуска, или не са взимали кьорав ден, или голямо бременеене е било :mad:

126 дни имам вече :huh:

без да смятаме тази, в която съм в момента

Дали да не го изненадам като пусна тема "С ква оценка се прибира Доктора - познай от пръв поглед?":rolleyes:

Темата ми губи смисъл! Дай някаква друга оценка за разнообразие (за илач дет се казва)...

ЧЕСТИТО!

Тъкмо щях да дойда да питам къде си и колко още ще стискаме :rolleyes: Бравос!

• Автор

Мерси, мерси :huh: Сега малко почивка -за час-два и подхващам да ям психологията, тъй като знам, че утре пак ще стискате палци, кълки и прочее неща, които :rolleyes: може да се стискат, нали ? ;)

Мерси, мерси :huh:

Сега малко почивка -за час-два и подхващам да ям психологията, тъй като знам, че утре пак ще стискате палци, кълки и прочее неща, които :rolleyes: може да се стискат, нали ? ;)

Ще стискаме разбира се. Не сме краставици с 90 процента вода, та да се изстискаме. :mad:

Ти преплува океана днес, ще преплуваш и морето нататък...

Кво става в Тунис?:rolleyes:

• Автор

Кво става в Тунис?:speak:

преврат, президентът им избяга.Грабят магаизини, чупят витрини, бият се по улиците.

нищо особенно.

преврат, президентът им избяга.Грабят магаизини, чупят витрини, бият се по улиците.

нищо особенно.

Ти от толкова учене забрави български език, така ми се струва Публикувано изображение (то не че аз го знам, де, но колко е хубаво само да правиш забележки Публикувано изображение)

Нафрасках първите два минуса за тази година. Да им е честито на приятелчетата Публикувано изображение

6 :)

(може да спирате да стискате)

Браво, Колега, ти си моята гордост :ass:

Мисля, че Трихи само се прови, че не помни правото ъхъммм ... само така другарю, заблуда на противника му е майката Честито! Днес наистина се оказа благодатния четвъртък, хубав ден, бреййй да му се не надяваш :ass::) Аз разбира се още съм на работа, но това не ми пречи да се забавлявам. Врем е вече да помислим за основното занимание в почивните дни - мързелуването. :baby:

• Автор

Ти, другарко - защо си заседнала в четвъртъка ?!

Аз се готвя вече за неделята и чета в момента "Потребностно-мотивационна сфера на личността – мотиви и мотивационен процес".

Мога с удволствие да споделя, че след правото, психологията ми се струва като песен - конспекта почти е приключен и то само за един следобед :ass:

Това , че ми върви обаче, не ви освобождава от стискането на разни неща утре, разбира се ( след 11 часа, ако обичате)

А след малко е време с колегите да отидем на кръчма - дет се вика "полят изпит-взет изпит" :)

Нафрасках първите два минуса за тази година. Да им е честито на приятелчетата Публикувано изображение

Само не разбрах защо точно поста ми, в който обяснявам на потребител, какво означава IPB и защо не можем да променяме всичко по кода :

Публикувано изображение

си праснала минуса, ама - щом си решила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Ти, другарко - защо си заседнала в четвъртъка ?!

Аз се готвя вече за неделята и чета в момента "Потребностно-мотивационна сфера на личността – мотиви и мотивационен процес".

Мога с удволствие да споделя, че след правото, психологията ми се струва като песен - конспекта почти е приключен и то само за един следобед :ass:

Това , че ми върви обаче, не ви освобождава от стискането на разни неща утре, разбира се ( след 11 часа, ако обичате)

А след малко е време с колегите да отидем на кръчма - дет се вика "полят изпит-взет изпит" :)

Миии благодатен се оказа, та за това . :baby:

Иначе утре докато си правя фреша за закуска все за теб ще си мисля, ще стискам, ще стискам ... :P:ass:

Хайде до от мен и утре успех на Трихи.

Мисля да опъна трапезата и да засядаме....:)

Мисля да опъна трапезата и да засядаме....:ass:

Не ми сипвай питието, че още не съм се прибрала, ще се стопли, а го обичам ледено. :)

Само не разбрах защо точно поста ми, в който обяснявам на потребител, какво означава IPB и защо не можем да променяме всичко по кода :

Публикувано изображение

си праснала минуса, ама - щом си решила http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Защото емотикона хич не е на място. Първо се подиграваш, а после обясняваш. Сигурно си видял, че и Герги по тази причина намаза. Какво намирате за смешно във въпроса на момчето? По-скоро са за смях тези, които не знаят, но си траят.

Не се сърдиш, знам аз, съдя по себе си (нали така беше Публикувано изображение)

И успех и от мен утре!

Аз засядам. Да видим колко двойки ще нафраскам Публикувано изображение

Не ми сипвай питието, че още не съм се прибрала, ще се стопли, а го обичам ледено. :hush:

Това е убийство да се работи в събота вечерта!

Кво да ти изстудя?

Това е убийство да се работи в събота вечерта!

Кво да ти изстудя?

Нещо ирландско, сложи го във фризера, не го вади докато не се прибера и никакъв лед. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif :cool:

Аз изчезвам, трябва да намина и през билла да напазарувам, че хладилникът ми е чисто празен, ако не броим на Тъ Пи храната.

Хубава вечер ! :hush:

Аз изчезвам

Хубава вечер ! :hush:

Ай, очаквам включване!:cool:

така днес определено уцелих съботата поспах, поядох, почистих, малко женско гости с кафе, картофени кюфтета за вечеря, чашка винце мрррр.............. е, два-три телефонни разговора по служба не ги броя даже

Реших тая нощ да бъда великодушна и да дам на ПИтела моята възглавница, че утре не ми се слуша мрънкането му. Отново :):inlove1::questions:

Преди да кажа добро утро започнах спор. Аз наивницата в началото си мислех, че изчерпаните теми минават в архив. Оказва се, че и след пет години някой може да изчопка стара тема и да я плясне на първо място. Е, ако се направи кОнкурс за най-тъпа тема, ще съм без конкуренция. Едит - Ами, разсеях се. Всъщност дойдох, за да пожелая на Док успех.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.