Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Родители от Ямбол кръстиха дъщеря си Ферхунде

Featured Replies

Поне за мен трябва да пълен идиот да кръстиш детето си на герой или героиня от някоя сапунен сериал !

И за мен...

Поне за мен трябва да пълен идиот да кръстиш детето си на герой или героиня от някоя сапунен сериал ! Дори ми се повдига като засека тъпите реклами на турските прахове ! Да не говоря , че гледам само USA & Great Britain(CSI-всичките му варианти,NCIS-всичките му варианти,D-r Who,Primeval,House M.D. и т.н.) сериали ! Но със сигурност бих кръстил детото си на майка ми , баща ми , дядо ми или някой който ми е много близък , а не някакви измислени герои които след 10г ще се чудим кои са ! И може след време да ни нарича идиоти , че сме го кръстили на герой/героиня от мегатъп сериал ! Поне за мен моето име си е супер - кръстен съм на дядо си Илия а , той на св.Илия :)- Илиян :cool:

Добре,че не са те кръстили Карузо!Илия Илиев поне лесно се помни. :wink12:

Добре,че не са те кръстили Карузо!Илия Илиев поне лесно се помни. :wink12:

Илиян бе кръстник :cool:

И какво значение е дали някакви цигани са си кръстили чавето Айше, Фатме или Ферхунде?

И какво значение е дали някакви цигани са си кръстили чавето Айше, Фатме или Ферхунде?

Може би, защото този "циганин", както ти го наричаш и "чавето му" са граждани на тази страна и живеят в България.

А ние тук не сме банда расисти. Или поне така мисля аз.

Може би, защото този "циганин", както ти го наричаш и "чавето му" са граждани на тази страна и живеят в България.

...и във всички български паспорти пише - българин.

Не сме банда расисти, шефче. :angry:

Темата за българските граждани е дълга.... и винаги завършва с 'ключ', наказание или бан. Циганите, т.н. роми в България се наричат Български роми ( от хората, и само от тeзи, които ги толерират до 'Н'-та степен.) Ако не съм прав да ме поправите. Надявам се не нарушавам точка 2.12 от правилата за ползване на фурума?

...и във всички български паспорти пише - българин.

Като отидеш да живееш в Щатите, след 3 години ако имаш зелена карта или пък 5 години за всички останали ,ти слагат титла 'американец' в паспорта.

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Преди години имаше именник,от който родителите избираха име на детето си.Сега всеки е свободен да кръсти детето си както иска.

Тази ако я видя на улицата ще я напсувам по балкански и ше и се изплюя в лицето. Такива хора които нямат капчица съзнание и достойнство не може да се наричат Българи и нямат правото да живеят в България.

Всъщност това което написах не беше "циганини" ама скрипта на форума ми го смени, иначе шефке и Бойка да я кръстят ми е все тая.

• Автор

Изпревари ме Весито ... ама нека е по прегледно !

Във варненското село Игнатиево живее неколкомесечният Версаче, кръстен на модния дизайнер

Във варненското село Игнатиево живее неколкомесечният Версаче, кръстен на модния дизайнер. Детето е родено миналата година - от 15-годишна майка и баща на 18.

Родителите не знаят нищо за Джани или Донатела Версаче. Но таткото с гордост носи в телефона си снимка на бебето с името.

- Тъй ми харесва – Версачи, нежно име, разказва бащата Георги Илиев.

- Какво знаете за истинския Версаче?

- Знам, че е злато, такива работи, аз си го държа кат ценна работа и затова му сложихме името Версачи.

Георги чака и второ дете, което ще кръстят Гучи. Роднините му също са с нетипични имена - на италианска актриса или българска поп фолк певица....

- Аз имам Орнела, дъщеричка на 9 години, добави лелята на Версачи Елена Димитрова.

- А знаете ли коя е Орнела Мути иначе?

- Знаеме я, да, 2000-та година пееше и я знаехме, пратихме й писмо на нея, тя ни прати една награда.

- Чакам дете и ще го кръстя Армани, щото ми харесва името много, каза Георги Георгиев.

- А кой е Армани?...

- За дрехите, за дънки за якета, палтенца, обаче искам да го кръстя Армани.

- Ще го обличате ли в маркови дрехи

- Само в Армани, друго в нищо.

btv.bg

Снимки и видео по късно ... нямам думи !

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.