Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Струва ли си да си взема Psp?

Featured Replies

Така!Искам да ви попитам струва ли си да си взема psp?Струва ли си да пръсна 350лв.?И кой ще ми препоръчате. :wors:

Така!Искам да ви попитам струва ли си да си взема psp?Струва ли си да пръсна 350лв.?И кой ще ми препоръчате. :wors:

Зависи какво искаш да правиш с него?

брат аз мога да ти помогна да не даваш толкожа пари на вятъра като можеш да си го вземеш за двоино по малко моя ps2 и съм го купил преди половин година някаде и е почти неопотребяван ако си интересуван званни ми да разбереш пове3в на пс2 тел:0899441022 тел:0883479528 чао и благодаря предварително

брат аз мога да ти помогна да не даваш толкожа пари на вятъра като можеш да си го вземеш за двоино по малко моя ps2 и съм го купил преди половин година някаде и е почти неопотребяван ако си интересуван званни ми да разбереш пове3в на пс2

тел:0899441022

тел:0883479528

чао и благодаря предварително

Човека пита за PSP а не за PS2 има огромна разлика.

а що се отнася дали си заслужва ако го ползваш е добро да го имаш. вземи го от виваком на лизинг

Ами ако ти е удобно да играеш уникални игри и да гледаш филми с уникално качество, но не удома, Да. Яко е да имаш ПСП. Един приятел имаше ПСП СЛИМ СИЛВЪР и в часовете по БЕЛ си спомням, че играхме на НФС Мост Уантед. Човече. Беше уникално и хем беше с 8ГБ мемори карта и беше записвал доста филми и музика. Та става въпрос, че ако ги обичаш онези неща по-горе ще е много яко да си вземеш ПСП. Игрите са 3Д.

Здравейте! Нов съм в сайта от вчера, но се опитвам да информирам как да се хакват PSP 3004 новите все повече и повече стават заинтересованите хора, което мен все повече ме радва да мога да помогна да спестите едно 10-20 лв. за мемори карта например. Повече инфо тук.

Здр да ви кажа вземайте ПСП играйте по цял ден много е яко имам от 2 години много съм доволен е PS2 имам само на тях цъкам не поглеждам компа освен да запиша игри...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.