Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква музика слушате?

Каква музика слушате? 198 гласували потребители

1. 1. Каква музика слушате?

• поп
      3%
      7
    • рап
      5%
      10
    • техно
      6%
      13
    • метъл
      24%
      46
    • рок
      9%
      17
    • диско
      0%
      1
    • фолк
      5%
      11
    • диско
      1%
      3
    • черно
      4%
      9
    • всякаква
      31%
      58
    • нито една от изброените
      6%
      12

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Metal, Drum n Bass, Jazz

• Отговори 107
  • Прегледи 16,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Аз по принцип обожавам Ретро( Сори XSAKEX не обърнах внимание на анкетата дали има "Ретро"). Та като казах ретро имах предвид от 80-те и 90-те, изключае Луис Армстронг. Като минах вече през ретрото та се стигне до:Guano Apes, Linkin Park, Limp Bizkit, Massive atack, Crystal Method,Prodigy, U2, и някои от чалгиите(примерно балади или тези със смислен текст), но не и хардкор чалга( тая дето на нея се въртят гюбеци и още нещо :P ). Така, че всичко зависи от настроението ми. Колкото и неопределено да звучи.

Много чалга гледам има тука... :hush:

Heavy Metal forever! Публикувано изображение

Metal Forever :) Metal rulz :P

Много си прав за пънка и ска-то. Виждам че и нео метъл няма. Май трябва да се допълне тази анкета ;)

е да беше испуснат само нео метала............

Публикувано изображение:P

Ай стига ле хора, как може да слушате метал???

ооо ман аре да не коментираш!!!!! :)Публикувано изображение

ти наясно ли си колко хиляди качествени метъл групи има и то разнообразни

ти сигорно си чул 2 песни и ае тва е тап стил..... оф кВо ти се обяснявам

като си ограничен ТВОЙ ПРОБЛЕМ :P

Редактирано от JULIAN (преглед на промените)

Публикувано изображение ми най-често слушам черно (R&B, rap, hip hop, raggae)

иначе ми допада също латино, ретро и рок н рол разбира се

Метъл най-вече. И отвреме навреме малко хаусче да си поцикля. :blink:

Предимно съм на ТРАНС ХАРДТРАНС ТЕХНО КЛУБ ТРАНС но много ценя и метала СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ МЕТАЛИ И ХОРАТА КОИТО СА СРЕЩУ ЧАЛГАТА:Nightwish-The Kinslayer песента която ме надъхва супер здраво. :wors::P Просто трябва да усетиш музиката в себе си!

Публикувано изображение

Редактирано от Vtorata Cetka (преглед на промените)

Предимно Рок , от време на време нео метъл , може и death малко :P

а когато съм с компанията може да ме принудят и чалга да слушам Публикувано изображение

Хубавата музика, независимо от стила. Разбъркването на кашата от ноти е сложно нещо, трябат чувсва и още нещо, ама който го докара е щастлив, пък и ние покрай него. Що да не кажа, че една песен е хубава( независимо от жанра), ако в действителност е така що да си кривя душата. Аз съм на мнение, че не бива да се робува на даден стил, а да се търси стойностното. Свидетели сме на много слаби неща от добри групи, ама като албума трябва да е 15 песни пък ти си излял душата си в 10( или там колкото душа стигнала) логично следва, че другото е пълнеж. Виж, в изпълнението на живо геле няма, или го можеш или си аут. Гледах едно концертче на Кристина Аг., ми то трътката и се скъса от пеене, пък нашите като се напъхат в студиото, че като извадят един глас меден загорски, ама след това на живо им лъсват голите трътки. Та така, в изпълнението на живо е истината.:)

Един въпрос. Не слушате ли доста различна музика в определени моменти или поне не ви ли се иска да чуете точно дадеа песен в определен момент? В момента слушам James Blunt and Asian dub foundation :)

Аз слушам главно ретро и отвреме-навреме хардрок или метъл.Общо взето имам разностранни музикални вкусове,а когато съм на няколко чашки и да искам не мога да не се кефя на омразната ми чалга.

Един въпрос. Не слушате ли доста различна музика в определени моменти или поне не ви ли се иска да чуете точно дадеа песен в определен момент?

В момента слушам James Blunt and Asian dub foundation :hush:

Разбира се, че имам и аз своите предпочитания, например Стинг, Битълс, Чикаго, Ю2 и тн., но не отричам хубавото и при други състави и изпълнители( в смисъл не се вманиячавам, метъл и нищо друго). В момента се кефя на Тоника, вчера гледах един концерт на Диана Крал и така.

Ами когато ми е супер скука за да си вдигна настроението пускам ТРАНС.Когато гаджето ме остави си пускам Bon Jovi-Always и забравям за всичко.Тая песен е толкоз стара и винаги ще бъде супер поне за мен.Ако някой ме е ядосал в даскалото стила е МЕТАЛ. ;):)

Публикувано изображение

House BABY, only house !!! In house is the FUTURE !!!

Всякаква само да не е чалга Слушам Хаус Черно Рап Поп Английска и още мнооооого!

Който е съставил анкетата е написал два пъти диско ;)

Гласувах за всякаква.Човек трябва да може да умее да слуша всякаква музика.Живеем сред хора, и не може да станем и да излетим от стаята, ако е зазвучала песен на Азиз, а ние слушаме хард-рок.

Иначе аз харесвам спокойната музика Публикувано изображение

Не се ограничавам в някакви стилове - слушам много неща,в зависимост от настроението. Все пак на първо място поставям хард рок и хеви метъл,но по-леки неща, тип Металика, отскоро се кефя на System Of A Down, понякога слушам електронна музика - това ми остана от студенството - предимно транс,дръм'н'бейс, брекбийт,ембиънт. Понякога слушам и по-комерсиален джаз, а също и класика... Само без рап и чалга! Ако на някой купон има чалга,просто ми се скапва настроението и си заминавам.Не мога да я преглътна тая "музика" и това е... :bye1:

...ами аз слушам всякаква музика... най-вече зависи от настроението ми и още куп глупости :eek:

И аз съм така, но все пак... къде са в тази анкета любимите ми Jazz, Classical и Country Music!? Чудя се какво да посоча: всякаква или нито една от изброените!?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.