Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква музика слушате?

Каква музика слушате? 198 гласували потребители

1. 1. Каква музика слушате?

• поп
      3%
      7
    • рап
      5%
      10
    • техно
      6%
      13
    • метъл
      24%
      46
    • рок
      9%
      17
    • диско
      0%
      1
    • фолк
      5%
      11
    • диско
      1%
      3
    • черно
      4%
      9
    • всякаква
      31%
      58
    • нито една от изброените
      6%
      12

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

обичам всякаква музика макар че чалгата малко ме дразни... е има 2-3 парчета дета ме кефят,но... обожавам Аaliyah,Linkin Park,Evancescene, техно,черно ...аве всичко!!!!!!!!!!!!!!

• Отговори 107
  • Прегледи 16,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ретро и Рок Балади слушам...Е случва се от време на време покрай кръчмите, дискотеките или домашните сбирки да се вкара някаква чалга, немога да си изкривя душата, щот Калин веднага ще ми опонира:whist:

Гласувах за всякаква музика въпреки, че чалгата я слушам по принуда, защото тя ни е заляла отвсякъде. Обичам рок, техно, хеви - с две думи всичко освен ЧАЛГАаааа.

• 1 година по-късно...

И аз но мразя ГЛриа!Тя е Галина не ГЛроиа!

<{POST_SNAPBACK}>

ГлориЯ е певица, която започва да се занимава професионално с пеене през 1994 година.Това е период, в който повечето нови изпълнители предпочитат псевдонимите. Ако това е причината, поради която мразиш Глория, то това е една простотия! :clap:

Глория е един от малкото изпълнители, които не правят кавъри, а истински стойностни песни, които се пеят и ще продължават да се пеят и харесват за напред, и които са АВТОРСКИ (за разлика от тези на Ивана!!!).

Това, което е Лили Иванова в поп музиката, Глория е същото нещо, но в поп-фолка(а не в чалгата!!!). :angry::clap::clap::clap::clap::clap:

И аз но мразя ГЛриа!Тя е Галина не ГЛроиа!

<{POST_SNAPBACK}>

ГлориЯ е певица, която започва да се занимава професионално с пеене през 1994 година.Това е период, в който повечето нови изпълнители предпочитат псевдонимите. Ако това е причината, поради която мразиш Глория, то това е една простотия! :clap:

Глория е един от малкото изпълнители, които не правят кавъри, а истински стойностни песни, които се пеят и ще продължават да се пеят и харесват за напред, и които са АВТОРСКИ (за разлика от тези на Ивана!!!).

Това, което е Лили Иванова в поп музиката, Глория е същото нещо, но в поп-фолка(а не в чалгата!!!). :clap::clap::clap::clap::yanim::yanim:

Аз слушам по-скоро отделни песни или изпълнители/групи, а не жанрове. Например разтапям се на Within Temptation и Nightwish, но другите Goth Rock групи не ми харесват толкова. Ако трябва да изредя жанрове в които има изпълнители/групи, които слушам ще бъде следното: Goth Rock, New Metal, Roxette (то това си самостоятелен жанр :)), Techno, Trance, Psychadelic (GOA) Trance, Break, Black (старата школа: Nana, C-Block, Down Low), Джаз. В никакъв случай не са целите жанрове. Прибавяме и филмова музика и музика от игри. Нямам предвид комерсиалните саундтраци на игри и филми, които се състоят от обикновени песни с откупени права - те спадат към останалта музика.

Аз бих казал,че слушам всичко,защото във всеки жанр има по някоя хубава песен.Само да кажа за метала по принцип го изключвам,ама и там има една песен,която ме кефи :down:

Абсолютно всичко :down: Мразя да се ограничавам и мразя тесногръди хора, който се ограничават само с един стил музика , ТЪПО е не мислите ли ?

Аз слушам черно най ме кефят песните на Eminem & DMX ако няправят няква псен задно ще е най - яката!

Нямам проблем да слушам почти всякаква музика, зависи от мястото, от компанията, от настроението... Но най-много и винаги се кефя на Linkin Park, Evanescence, Dido, Gravity Co, Green Day, Lacuna Coil... a напоследък доста слушам и някои песнички на Anna Vissi, намират се и чалгички които ме кефят. Абе, пълна каша :wors:Публикувано изображение

Яко POWER-MeTaL! :bye: Невероятно смислени текстове,написани на високо ниво,за съжаление не се разбират лесно.

аз течно обичам и хаос, като оня пич по-горе (не знам той какво е имал или нямал пред вид!), обичам гръдската музика - особено тунинга, ако е на 350 кубика (дет Устата вика) и естествено стойностния поп-фолк и моля да го не месите с чалгата Публикувано изображение

Редактирано от kumbaq (преглед на промените)

Аз по принцип слушам абсулютно сичко народно,поп,чалга дъра бъра сичкооо самоче наи любимо ми е Техното щото е велико. Еххх как така можахте да пропуснете в анкетата да сложите Trance.

Аз по принцип слушам абсулютно сичко народно,поп,чалга дъра бъра сичкооо самоче наи любимо ми е Техното щото е велико. Еххх как така можахте да пропуснете в анкетата да сложите Trance.

<{POST_SNAPBACK}>

Транс вместо едното Диско, а вместо другото - Джаз и сме готови. :rolleyes:

Яко POWER-MeTaL! :bye: Невероятно смислени текстове,написани на високо ниво,за съжаление не се разбират лесно.

<{POST_SNAPBACK}>

Много точно казано! От пауъра любими са ми Iced Earth( с Matt Barlow, разбира се).

Не мога да си обясня ЗАЩО по форумите само метъли се въдат! Аз слушам Underground RAP (не много популярен в BG) Текстовете са десетина пъти по-дълги и тежки, лично аз много от тях не разбирам. Засягат много важни теми!

Редактирано от Ghostface Killah (преглед на промените)

Не мога да си обясня ЗАЩО по форумите само метъли се въдат! Аз слушам Underground RAP (не много популярен в BG) Текстовете са десетина пъти по-дълги и тежки, лично аз много от тях не разбирам. Засягат много важни теми!

<{POST_SNAPBACK}>

Аз пък съм забелязал, че масата по форумите слуша черно и неговите производни. Аз не съм запознат с този стил, но не вярвам, че и ти си слушал достатъчно (пауър) метъл, че да определиш какви са текстовете. Пък и не мога да разбера какво имаш предвид под "тежки".

Аз пък съм забелязал, че масата по форумите слуша черно и неговите производни. Аз не съм запознат с този стил, но не вярвам, че и ти си слушал достатъчно (пауър) метъл, че да определиш какви са текстовете. Пък и не мога да разбера какво имаш предвид под "тежки".

<{POST_SNAPBACK}>

ТУк вече не позна! Години наред слушах точно такава музика, но след като поутихна се насочих към Underground. Което няма нищо общо с черно от сорта на 50 CENT, Eminem (с изключение на един-два проблясъка) или тия дето сега ги дават Бъста Раймс :whist: Иначе навремето слушах много Iced Earth(melanholy имаше нещо) , Manowar, Korn oт време на време, Pantera, Malmsteen и прочее...сега освен пърпъл или Пинк Флойд друго с китарки не бих си пуснал. Сигурно това си е част от душевното израстване.

ЕДИТ: виж даже анкетата - води метъла. Всякаква е колкото да види човек резултатите :blink: Черното е доста назад в графиката!

Редактирано от Ghostface Killah (преглед на промените)

еми, ето ме и мен тогава, още един метъл. По принцип най - много слушам нео метъл, но не се ограничавам само с един стил. Има много други групи или песни, които ми харесват макар и най да харесвам нео метъла.

Аз слушам предимно по-бърза музика.От стила на рап,черна.Слушам всичко с изключение на чалга и опера.

Това е все едно да ме питат "Какви жени харесвате ?"

Както харесвам хубави жени така харесвам и хубава музика !

Публикувано изображение

Аз бих казал,че слушам всичко,защото във всеки жанр има по някоя хубава песен.Само да кажа за метала по принцип го изключвам,ама и там има една песен,която ме кефи :ph34r:

Съгласна съм с теб.И аз слушам от всичко по-малко.Също зависи много къде и с кого съм.

метъл разбира се  :yanim: и мелодичен рок както и класика :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

:yanim:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.