Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За врачките....

Featured Replies

А космите с въшки ли ги искаш. Щото, по тях да гледащ.Ти ,ако можеш да гледаш и да правиш магия , аз комбайнер ще стана.

• Отговори 898
  • Прегледи 149,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ти ,ако можеш да гледаш и да правиш магия , аз комбайнер ще стана.

Важното е че мога да ви се фукам колкото си искам тука и вие да се пукате от завист.

Обаче, май много ви дойде на повечето съфорумци. Не издържате вече.

Ще взема да ви оставя да си починете известно време.

Не ,известно време не.Нужно ни е повече та да се съвземем,не се сърди ама постовете ти са за психиатър и не е лесно да се отървеш от кошмарите нощем. ;)

Ох мамин сладък да ти изям бузките аз.Завиждали сме му :brick wall:

Редактирано от janis joplin (преглед на промените)

Важното е че мога да ви се фукам колкото си искам тука и вие да се пукате от завист.

Обаче, май много ви дойде на повечето съфорумци. Не издържате вече.

Ще взема да ви оставя да си починете известно време.

Тъй като ще отсъстваш за известно време, ще може ли да ти напомням всяка вечер от името на всички, на които ни липсваш, да си пийкаш Апчетата преди лягане? Не за друго, ами просто ти завиждам докато се пукам от завист, че те няма!

Не ,известно време не.Нужно ни е повече та да се съвземем,не се сърди ама постовете ти са за психиатър и не е лесно да се отървеш от кошмарите нощем. ;)

Ох мамин сладък да ти изям бузките аз.Завиждали сме му :brick wall:

Пусни някоя твоя снимчица, та да знам каква дама иска да ме цунка, ама ако си грозна недей де.

Виж сега, аз като не си давам сметка за какъв специалист са ми постовете и няма как да се сетя сам, че ти предизвикват кошмари на теб. Ама ти можеш да ме блокираш да не ми виждаш постовете, ако искаш.

Тъй като ще отсъстваш за известно време, ...

Не съм казал че ще отсъствам бе, просто няма да ви се фукам, няма да ви провокирам да подскачате до тавана.

...Не съм казал че ще отсъствам бе, просто няма да ви се фукам, няма да ви провокирам да подскачате до тавана.

Сааааакъъъъъннннн! :D :D :D

Пусни някоя твоя снимчица, та да знам каква дама иска да ме цунка, ама ако си грозна недей де.

Виж сега, аз като не си давам сметка за какъв специалист са ми постовете и няма как да се сетя сам, че ти предизвикват кошмари на теб. Ама ти можеш да ме блокираш да не ми виждаш постовете, ако искаш.

Не съм казал че ще отсъствам бе, просто няма да ви се фукам, няма да ви провокирам да подскачате до тавана.

В този форум съм сигурен, че почти няма нито един човек, който да те е блокирал, защото не са глупави като теб.  Четат им се на хората твоите простотии и  всички ще са в "траур" ако недай си Боже вземеш та не пишеш. Не го прави това. Ако трябва и подписка ще направим, че ни липсваш уважаеми бай Ганьо!За  колежката. Не я познавам, но веднага бих ти отговорил вместо нея.Поне 5 нива е по красота и душа над твоята руса женичка/ руса - куха лейка/ но при българските жени почти няма да срещнеш глупава руса жена. Лошото е че твоята освен руса е и дебеличка. Комшиите ни от югоизток знаеш ли как ги обичат такива? За Турция ти говоря, остави картата на мира. То май и аз почнах да ставам ясновидец. За българите безплатно , а за всички "белгийци" 50 евро за 10 минути. Моля, не се блъскай народе!

Колеги! Да Ви кажа! Много ми е смешно! Като ме види"белгийчето" че съм там, където е и той, веднага се прави на "анонимен" 

Имам дарба нали? Похвалете ме де!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Да бе да каквато си врачка да вземеш да ме намериш,че не знам после как да се отърва.

Да те блокирам?????? :no-no: Ти луд ли си ама аз така се забавлявам с тебе.Който те е блокирал страда от липса на чуство за хумор нещо от което ти също.

Имаш дарба за доносник на милицията.

Защо ми е да съм доностик бе "белгийче" Аз съм си пенсиониран  "подполковник" и мога да ти напиша след малко цялото житие и битие тук, та да ти се чудят хората на акъла. Искаш ли? Особено къде и какво си учил и кога и защо си забегнал. Даже и + ти написах че си познал за "доносника"

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Искам само да те попитам Белгиецо кое е по странно и както ти сам каза е липса на умствени способности,да вярваш в зодиакалните знаци или да вярваш във врачки?

Искам само да те попитам Белгиецо кое е по странно и както ти сам каза е липса на умствени способности,да вярваш в зодиакалните знаци или да вярваш във врачки?

Eми душа аз не вярвам нито на астрологията, нито на предсказанията на врачки.

В темата в която ви учих безплатно как се врачува, съм описал че става чрез налучкване на база получени информации.

Иди па чети там, то има много спам, ама ти гледай само аз какво съм писал.

А моите умствени способости ми стигат, за да проверявам успешно и без да ми струва пари, реакциите на хората относно реалността на врачуването.  Разбрах тука, през последните седмици, благодарение и на госпожата пуснала темата за сенките ( астрология ), разни полезни неща относно възприятието на хората които са склонни да вярват на предсказания. Е, понавредих на врачките в бг, ще изгубят по 2 - 3 клиенти от този форум. 

Даже и + ти написах че си познал за "доносника"

Трябвало ти е да си доносник за да се издигнеш служебно. Комунистите не раздаваха постове даром.

Който беше верен послушко на партията, той ходеше да учи у СССР.

А пък това да ти издадат лиценз да можеш да си говориш по радиостанция с цял Свят, по ония години ставаше само ако си много "надежден" и надъхан комуняга.

А доносничеството по ония години беше навсякъде.

Даже една портиерка в студентско общежитие беше пуснала донос за мен, заради това че съм казал на един, че не го пуска да влезе без паспорт , само защото е чужденец.  Неговия приятел живеещ в общежитието слезнал долу да й каже на портиерката че го познава, ама оная не го пуска да се качи без да остави паспорт.

Та доносът беше пристигнал в районното управление на милицията по местоживеене. Викаме там един цивилен офицер и ме кара да пиша обяснения.

Така правеха доносниците тогава.

Сега съм много щастлив че съм далече от доносниците на милицията.

Eми душа аз не вярвам нито на астрологията, нито на предсказанията на врачки.

В темата в която ви учих безплатно как се врачува, съм описал че става чрез налучкване на база получени информации.

Иди па чети там, то има много спам, ама ти гледай само аз какво съм писал.

А моите умствени способости ми стигат, за да проверявам успешно и без да ми струва пари, реакциите на хората относно реалността на врачуването.  Разбрах тука, през последните седмици, благодарение и на госпожата пуснала темата за сенките ( астрология ), разни полезни неща относно възприятието на хората които са склонни да вярват на предсказания. Е, понавредих на врачките в бг, ще изгубят по 2 - 3 клиенти от този форум. 

Първо:никъде не съм споменала,че вярвам в предсказания.

Второ:характеристиките на зоодиакалните знаци нямат нищо общо с врачките.

Трето:темата за сенките доколото аз я разбрах беше за зодиите,просто вие двата с Валкития я преиначихте и променихте.

четвърто:автора в никакъв случай не е претендирал да ми предсказва бъдещето.

И пето и последно:ти наистина ли си мислиш,че някой те приема насериозно,че чак пък да си прецакал врачките?

LZ4JW те цъкна за доносника и ти пак започна да развиваш теории и изписвания на романи.

...

Второ: характеристиките на зоодиакалните знаци нямат нищо общо с врачките.

...

От един дол дренки са и астролозите и врачките, само дето вторите са доста повече надарени.

Ето това ти си го писала:

Много ми харесват тези неща.

от тук:

http://www.kaldata.com/forums/topic/209083-изследване-на-сянката-в-хороскопа/page-2#entry2506323

Значи харесва ти астрологията.

Това също е твое мнение:

И отново ще повторя астрологията е наука,за тези които не знаят.

от тук:

http://www.kaldata.com/forums/topic/209083-изследване-на-сянката-в-хороскопа/page-2#entry2506551

Пък то това хороскопите обясняват какво те чака през кой период от време. Което са си живи предсказания.

Е как така много харесваш астрологията, ама не вярваш на предсказанията на хороскопите ???

Обясни моля с думи прости !

Да това са мои постове не ги отричам.

С това,че ми харесват тези неща имах в предвид зодиакалните знаци не предсказването на бъдещето според планетите и т.н.

Както видя после,че в момента в който разбрах,че темата се обърна на съвсем друго ниво прекратих.

И астрологията е забранена от църквата защото е била в разрес с вярванията й.Ако се върнем назад в миналото ще намерим много примери,в които се получава точно това.

Надявам се съм се обяснила по простия начин(нали съм малки умствени способности)и си успял да ме разбереш,естествено не можеш да очакваш от мен по сложни обяснения.

Е как така много харесваш астрологията, ама не вярваш на предсказанията на хороскопите ???

Вярвам в характеристиките на зодиите,не в хороскопите.

Ти къде видя автора да ми прави хороскоп и да ми предсказва бъдещето?

Редактирано от janis joplin (преглед на промените)

Надявам се съм се обяснила по простия начин (нали съм с малки умствени способности) и си успял да ме разбереш,естествено не можеш да очакваш от мен по сложни обяснения.

Я да проверим ясновидската дарба на съфорумците.

Защо комбинацията от тези 6 числа няма да излезе в следващите тиражи на тотото ( 6 от 49 ) ?

3, 13, 17, 22, 33, 38

То ясновидството изисква високо ниво на проницателност, прозорливост, интуиция и др.

С други думи, трябва си акъл, без акъл ясновидството не работи.

Ето ги сега тука, едни числа, нито са облечени като клиентките на врачките, за да ги съдим по облеклото. Нито пък някакви познания по психология могат да ни помогнат. Ама ясновидството пак си работи, за който си я има дарбата. Мога да ви изкарам една дълга върволица от комбинации, при които няма да излязат и шестте числа. Ама не ми се занимава да ги отгатвам.

Моля никой да не се обижда, ако не може да познае гатанката.

п.п.

да се молим всинца богу да не мине оттук оня големия извеждач на теории, че ще ни пусне пак някой дълъг ферман, да ни заболят очите от четене.

Еми нали се хвалиш че си с малки умствени способности, та за проверка дали е вярно.

Покрай теб и други могат да се пробват, да си сверят часовника с нивото на белгиеца.

Еми нали се хвалиш че си с малки умствени способности, та за проверка дали е вярно.

Покрай теб и други могат да се пробват, да си сверят часовника с нивото на белгиеца.

Да ти напомня да си изпиеш хапчетата! Да не пропуснеш днеска, загрижен съм!

Иначе ти си пиши, няма да се притесняваш. Виждам че ти действа ободряващо, пък утре ще продължим сеансите!

Все пак писането из форумите ти е част от лечението.

уффффффф голям зор ще е 

Не си пие хапчетата,не закусва сутрин то страшна работа Анджел няма Оправия.

Иначе ти си пиши, няма да се притесняваш.

На теб хапчетата ли ти пречат за да познаеш що посочената комбинация няма да излезе ?

Или нещо аурата ти е поизбледняла , та не ти стига енергия за функциониране на сивото ти мозъчно ?

уффффффф голям зор ще е 

Не си пие хапчетата,не закусва сутрин то страшна работа Анджел няма Оправия.

Зор голям, направо родилни мъки ще са който си няма ясновидска дарбица.

Ама как така познава тоя белгиец че тази комбинация няма да излезе ???

А сега де ?

Сега освен Иванчо от Русе да ни обясни как става, то момчето чело книжки за врачките, може пък да знае нещо. При врачки бил ходил, я да го видим сега дали разбира от ясновидство. Лесно е да плюеш по анонимни врачки в тяхно отсъствие, ама я сега да видим какво обяснение ще ни даде ?

Чудя се дали да меся козунаци или не си заслужава, защото няма да станат както трябва.

Какво ще кажат ясновидците по въпроса?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.