Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За врачките....

Featured Replies

Специализираните предавания по телевизията и интервютата в пресата с "видни" врачки действат силно зарибяващо и все повече хора започват да вярват в магии и пр. тъмни неща.

Врачките си плащат на медиите и никой не е в състояние да спре тези предавания и писания, така че все по-често ще ставаме свидетели на трагикомични случаи.

логично е - нали са слуги на оня рогатия дето иска да властва

• Отговори 898
  • Прегледи 149,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Специализираните предавания по телевизията и интервютата в пресата с "видни" врачки действат силно зарибяващо и все повече хора започват да вярват в магии и пр. тъмни неща.

Eми прави като хората и ти, похвали ги врачките, направи специален форум за тях и ще изкарваш пари от рекламата която ще ти плащат. Его сега, един даскал по литература и един пишман инженерин си спретнали фото-форум и си гушкат кинти от реклами на сайта им.   Добро си е да вярва народа в магии, така хората ги ловят повече магиите. Вместо да плащаш на наемен убиец да гръмне даскалицата дето е писала двойка на хлапето, правиш й магия и се отърваваш от нея. Аз едно време като бях войник в родната казарма, там ни учеха да стреляме, с цел да можем да убиваме разбира се, без да ни питат дали искаме или не искаме. Та който е минал през разбойническото училище, наречено казарма, знае че по врага се стреля с цел да бъде повален.  Като вярват хорицата в магии, е все едно да се разхождат с закачени мишени на гърба им, за да могат да ги уцелват по-лесно снайперисти разни. Това е валидно при условие че не знаят как да се пазят от магии.   Хората така и така имат нужда да вярват в неща които не познават, поне да върши някаква работа тяхната вяра. Да бъде впрегната уязвимостта им в услуга на можещите. Така се прави при капитализма. Кой на когото може да надвие е.

логично е - нали са слуги на оня рогатия дето иска да властва

Слуга си ти на вярата ти и за това не можеш да си представиш, че тарикатите не са слуги на никого.   Ти понеже не можеш да се сетиш как да се уреждаш по-добре, си решила че тези които успяват са задължително слуги на рогатко ( дето не съществува).

Редактирано от Trichocephalus
премахнато ad hominem (преглед на промените)

Eми прави като хората и ти, похвали ги врачките, направи специален форум за тях и ще изкарваш пари от рекламата която ще ти плащат.

Добър съвет ми даваш, но от мен тарикат не става :shy11:

Имам чувството, че човек се ражда с дарбата да е лъжец и измамник, но мен господ не ме е подминал и си патя...

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Добър съвет ми даваш, но от мен тарикат не става :shy11:

Имам чувството, че човек се ражда с дарбата да е лъжец и измамник, но мен господ не ме е подминал и си патя...

Ами не става, как да не става ?

Не си попаднала на добър даскал, това е.

Пък то и взеки който иска да е успешен търговец, е добре да изучи техниките на продаване. Намери си от някъде книги по тези техники, прочети ги и заключи че и всички търговци са лъжци и измамници. От един продавач се иска да продава, колкото се може повече стока. Как си мислиш че се постига по-голям търговски оборот? 

А пък докторите при мен, без да са ги учили тези техники, така яко лъжат с цел да спечелят повече пари от пациентите си, че направо някои са си за разстрел или обесване на площада. В южната половина на Белгия ( Валония) са шампиони по цезариеви сечения. Кой ти наврежда повече, една врачка дето ти е прибрала 500 лв. или една генеколожка която те е срязала, без това да е било необходимо, ами просто защото по този начин тя ще изкара повече пари от раждането ???

Когато един доктор изкарва доста пари от една операция, меракът му да реже колкото се може повече пациенти е голям.

При мен в болниците ако си избереш да си сам в стая, докторите имат право да ти искат много повече пари за операцията. Ако си избереш да сте двама в стая, тогава трябва да спазват едни ценоразписи. 

Е, това какво е ???

Не е ли измама и обирчийство, от страна на докторите, а ?

А пък да не ти разправям архитектите, който взимат по 8% от стойността на сградата, как лъжат и как си заблуждават клиентите, само и само да вдигнат изкуствено цената на постройката, за да приберат те повечко пари.

Вземи се стегни и се научи да изкарваш парички, както правят всички. 

Не е задължително да ставаш точно врачка, има други дейности, като даване на курсове по нещо по което няма много знаещи. Няма да пиша тука идеи, но щом като при мен има успешни подобни дейности, в София също трябва да е възможно.

Ти си умна, имаш добър усет и правилно разбиране за хората, що да не си използаш акъла за повишаване на жизненото ти равнище ? Можеш да започнеш като допълнителна дейност и после като ти потръгне бизнеса, си решаваш дали да не си зарежеш сегашните доходи и да ги замениш с по-големи от новата ти дейност.

Слуга си ти на вярата ти и за това не можеш да си представиш, че тарикатите не са слуги на никого.

Ти понеже не можеш да се сетиш как да се уреждаш по-добре, си решила че тези които успяват са задължително слуги на рогатко ( дето не съществува).

Слез Господи моля те да си прибереш вересиите

:help:

Слез Господи моля те да си прибереш вересиите

:help:

То небето днес се продъни да вали - сигурно е слязъл вече :D

:lol6: :lol6: :lol6:

Ти си умна, имаш добър усет и правилно разбиране за хората, що да не си използаш акъла...

Това ако го прочете мъжа ми, ще получи инфаркт от учудване :D

:lol6:

Ние с Иван точно това ти обясняваме, че вероятност от порядъка на приблизително 1:14 000 000 да ти падне определена комбинация си е баш твоята 99,99999999%- процента сигурност, че няма да се падне комбинацията.

Това и децата го знаят!

Доказателството че вие двамката с Иванчо нищо не можете да ми обяснявате на мен, можеш да го видиш в темата ми за учене на врачуването.

Там съм написал, ясно, точно и разбрано като за деца, защо няма да се падне посочената от мен комбинация.

Пукни се от яд сега с твоето ограничено умствено ниво.

Ясновидец от теб не става, съжалявам за откровението, ама ще трябва да се примирите вие ненадарените, че ще сте си цял живот без дарба.

Това ако го прочете мъжа ми, ще получи инфаркт от учудване :D

:lol6:

Ако милият ти законен съпруг имаше моят опит и моята дарба да вижда същественото, то той щеше да те обича 1000 пъти повече и щеше да оценява у теб скъпоценните ти качества на характера.

Доказателството че вие двамката с Иванчо нищо не можете да ми обяснявате на мен, можеш да го видиш в темата ми за учене на врачуването.

Там съм написал, ясно, точно и разбрано като за деца, защо няма да се падне посочената от мен комбинация.

Пукни се от яд сега с твоето ограничено умствено ниво.

Ясновидец от теб не става, съжалявам за откровението, ама ще трябва да се примирите вие ненадарените, че ще сте си цял живот без дарба.

Отговорил съм ти!

Вижда се, че си се научил да събираш и изваждаш едноцифрени и двуцифрени числа!

Гордея се с теб! :D

Ако милият ти законен съпруг имаше моят опит и моята дарба да вижда същественото, то той щеше да те обича 1000 пъти повече и щеше да оценява у теб скъпоценните ти качества на характера.

Скъпоценните качества на характера ми?! :no-no:

Боже, колко се заблуждаваш!

То небето днес се продъни да вали - сигурно е слязъл вече :D

:lol6: :lol6: :lol6:

ами щото чу молитвите ми

:D

Скъпоценните качества на характера ми?! :no-no:

Недей да скромничиш и да се изчервяваш като 14 годишна госпожица.

ами щото чу молитвите ми

:D

душа, дай да му се помолиш да си те прибере там при него, така и така си на 15-ия етаж, колко му е да се качиш по-нагоре в небето и да ни съжаляваш там, отгоре от високото, колко сме ниско ние тук долу

- Следващата неделя са изборите. Какви са твоите прогнози?
- Много политици сега идват при мен да питат какво ще стане с техните партии.

ГЕРБ ще спечели с малко пред БСП

Няма да може да се сформира правителство. През септември ще има пак избори. Тогава ГЕРБ ще направи правителство. Притеснявам се за здравето на Бойко Борисов. Той е много чувствителен и не очакваше такива протести, но в крайна сметка победата предвиждам в неговите ръце.
Най-страшното, което виждам, е опит за убийство на политик след изборите! Дори да му се размине, може тази личност да пострада физически!

Ясновидката на Маргините Лаура Вардеварян: Здравословен проблем ще принуди Лили Иванова да спре да пее!

Скоро ще видим, дали предсказанието на ясновидката ще се сбъдне.

:lol6: Браво на ясновидката предсказала,е че една 70 и няколко годишна жена ще има здравословни проблеми.

Голям смях :lol6:  :lol6:  :lol6:

- Много политици сега идват при мен да питат какво ще стане с техните партии

...

Аз вече видях че тя си прави успешна реклама.

А иначе, не се гаси туй що не гасне.

Потребността на клиентите от предсказания е негаснеща.

Колкото е да се излагат някои от врачките, клиентките винаги ще вярват че има други по-добри и няма да престават да ги търсят.

Само за протокола, аз не ходя при врачки, не им се обаждам по телефона и не си гледам на карти. И съответно, не съм бил измамен от врачки. 

Редактирано от Belge (преглед на промените)

- Следващата неделя са изборите. Какви са твоите прогнози?

- Много политици сега идват при мен да питат какво ще стане с техните партии.

ГЕРБ ще спечели с малко пред БСП

Няма да може да се сформира правителство. През септември ще има пак избори. Тогава ГЕРБ ще направи правителство. Притеснявам се за здравето на Бойко Борисов. Той е много чувствителен и не очакваше такива протести, но в крайна сметка победата предвиждам в неговите ръце.

Най-страшното, което виждам, е опит за убийство на политик след изборите! Дори да му се размине, може тази личност да пострада физически!

Ясновидката на Маргините Лаура Вардеварян: Здравословен проблем ще принуди Лили Иванова да спре да пее!

Че ГЕРБ ще спечелят с малко над БСП  това го знае всяко дете. Силно вероятно е ГЕРБ да не успеят да сформират правителство, като лично аз съм абсолютно сигурен, че няма да успеят.

Това, което може да проследим дали ще се случи е евентуалният опит за убийство на политик след изборите. Всичко останало е ясно и без да си ясновидец. :)

Че ГЕРБ ще спечелят с малко над БСП  това го знае всяко дете. Силно вероятно е ГЕРБ да не успеят да сформират правителство, като лично аз съм абсолютно сигурен, че няма да успеят.

Това, което може да проследим дали ще се случи е евентуалният опит за убийство на политик след изборите. Всичко останало е ясно и без да си ясновидец. :)

Стават и всякакви неочаквани неща, та...ще видим ;)

Стават и всякакви неочаквани неща, та...ще видим ;)

Ами ако случайно вземат та го гръмнат някой политик ?

После как ще обясняваш че врачките не познавали , а ?

---------- ---------- ----------- ----------

Преди години бях чел за някакъв тарикат във Франция, който правил нотариално заверени предсказания, които да изглеждат невероятни. И после само чакал нещо да се случи от предсказаното и хоп, хвали се по медиите че той го е предсказал предварително и има нотариално заверен документ. Ако не се случи нищо, си трае и така. Това беше още преди ерата на Интернета.

------------ -----------  ---------------

По частните телевизии има и явно нагласени предавания с платени свидетели, които да потвърждават че някоя врачка им е познала смайващи случки. Как ще ги разобличиш тия, не знам.

Не знам как е в бг, но при мен всяко частно радио се прави на врачка. Пускат реклами от сорта на:

Изпратете на 6655 SMS с рождената ви дата и нашите врачки ще ви отговорят.

Пък то врачки няма, едни компютри отговарят и носят приходи за радиото, което вместо да си търси рекламодатели, си изкарва същите пари с тази система.

Операторите на телекомуникациите са печеливши от тези уловки, така че срещу техните интереси май нищо не можеш да направиш. 

Преди имаше обяви във вестниците в рубриката за врачуване с такиви кратки номера 6655, ама врачките май се усетиха че това е против техния интерес да си разгонват клиентелата по такъв тъп начин и сега ги няма, изчезнали са. Но по радиата не спират с тях, щото там врачка няма, та няма кой да си губи клиентелата залагайки си името зад такава уловка.

Някои врачки правят поръчкови прогнози срещу солидни суми.

Под поръчкови имам предвид да кажат нещо, което им е поръчано от клиента.

Все пак Лаура Вардаверян позна :D

Мисля, че ясновидката би трябвало да знае чий живот е застрашен и е редно да предупреди човека, за да вземе мерки.

Нали ясновидците спасяват хора?

Все пак Лаура Вардаверян позна :D

Мисля, че ясновидката би трябвало да знае чий живот е застрашен и е редно да предупреди човека, за да вземе мерки.

Нали ясновидците спасяват хора?

Лаура Вардаверян позна нещо, което позна и половин България. :)

Еми това й е работата, да познава.

Да беше познала кой политик се готвят да убиват - това никой не го знае :D :D :D

Днес гледах клип на Силвия Браун - най-известния спиритуалист и екстрасенс в щатите.

Клиентът: Искам да знам, как точно е починал приятелят ми? 

Силвия: Удавил се е! 

Клиентът: Не може да е така, той почина при атентатът 9/11. Той бе пожарникар, който бе извикан на служба в този ден!

Силвия: Не е така. Удавил се е.

Клиентът си седна на стола с обидено и нервно изражение.

Друг сеанс с друг клиент:

Клиентът: Искам да знам, от какво почина дъщеря ми.

Силвия: Била е застреляна

Клиентът: Не е така. Тя колабира и почина внезапно в стаята си.

Хахахаха :):)

Всъщност не е чак толкова смешно имайки в предвид, че Силвия Браун ( истинско име Тереза Капуто) се радва на годишен доход от милиони долари, спечелени върху страданието на лековерните.

Редактирано от ivanxii (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.