Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За врачките....

Featured Replies

Така е.

Едва ли някой би се радвал (а повечето не вярват) да чуе, че сам си е виновен за проблемите.

Врачките използват тази човешка слабост за да печелят пари.

Е, това е половинчато. Говора за проблемите. Окръжаващата среда също ги създава. Но ако не го провокира усещането за зловредно влияние, тогава човекът има параноидност и това наистина е проблем.

Редактирано от mecholari (преглед на промените)

• Отговори 898
  • Прегледи 149,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

С обещание за разваляне на черна магия в началото на месец март тази година мнимите ясновидки са измамили семейство от Раковски с 3000 лева и 350 грама злато на обща стойност близо 25 000 лева.

Тия от вестника пък откъде знаят дали са мними или са истински ?

Може пък поне едната да е истинска и някоя от другите две да е изпортила работата, защото са се скарали при деленето на плячката. 

Дали са мними и трите може да се разбере единствено ако обяснят всичко от полицията как е станало да ги хванат.

Когато действа повече от един човек, винаги може да стане провал. 

То и не е ясно що пък са били цели три. Нещо лъжат от полицията. Аз не виждам никаква смислена причина да ходят трите заедно.

Те хората искат да имат черна магия - понеже така прехвърлят вината за неуспехите си от себе си към някакви несъществуващи сили.

По-правилно е да се каже не че искат, ами че са съгласни да вярват че им е направена магия.

То и не е ясно що пък са били цели три. Нещо лъжат от полицията. Аз не виждам никаква смислена причина да ходят трите заедно.

Сигурно са циганки, те ходят по няколко.

Българките имат офиси.

Циганките са опасни. Те ти скачат на улицата с нещо омотано във вестник, и говорят, че ако не го вземеш да го хвърлиш в реката, скоро ще умреш.

"Магията за смърт , чадоуу"...

Еми що не казват от вестника че са циганки ?

Забраняват им.

Всички сме българи, независимо от етноса.

По всички вестници ни облъчват , хороскопи ,магии и ясновидци.И държавата нехае , нея интересува.Най са ми смешни от канал3 .Врачките имат за клиенти ,най много политици и певачки.Направете си извода какви хора ни управляват.

По всички вестници ни облъчват , хороскопи ,магии и ясновидци.И държавата нехае , нея интересува.Най са ми смешни от канал3 .Врачките имат за клиенти ,най много политици и певачки.Направете си извода какви хора ни управляват.

Е, не е точно така. Виж колко статии за осъдени е публикувала Мойра. Съдят ги по законите на държавата.

Е, не е точно така. Виж колко статии за осъдени е публикувала Мойра. Съдят ги по законите на държавата.

Или конкуренцията им се е погрижила някой да ги вкара на топло за известно време. ;)

Или конкуренцията им се е погрижила някой да ги вкара на топло за известно време. ;)

И това е възможно. Ама аз ,от това като да ти кажат, че имаш магия да си я носиш , не виждам по-добро решение.

А бъдещето, така и така ще дойде...

Редактирано от mecholari (преглед на промените)

На топло, на топло колко да е на топло? Преди няколко вечери си превключвам каналите на кабелната и попадам на две дърти кукумявки, палят някакви огньове, четат някакви списъци, марморят си нещо уж развалят магии. СЕМ да ги глобил или пък прокуратурата да се е самосезирала за това че лъжат хората и им обират парите - НЕ.

На топло, на топло колко да е на топло? Преди няколко вечери си превключвам каналите на кабелната и попадам на две дърти кукумявки, палят някакви огньове, четат някакви списъци, марморят си нещо уж развалят магии. СЕМ да ги глобил или пък прокуратурата да се е самосезирала за това че лъжат хората и им обират парите - НЕ.

Първо човек се оплаква, след което се прави дознание. И вече тече разследване.

Може ли да стане по закон за защита на клиента, не съм наясно.

90% от представящите се за врачки са менте, тоест само ще ви вземат парите.

При истинските врачки е още по-зле - затъвате не само финансово!

Врачуването съществува и представлява САТАНИЗЪМ!! ИСТИНСКИТЕ ВРАЧКИ КАТО БАБА ВАНГА СА ВЕЩИЦИ!! 

Лично съм се занимавал с врачуване и от опит ЗНАМ колко опасни са тези неща!! 

И всеки по-наблюдателен ще се убеди в това!! Мога само да допълня за тези,които се мъкнат по врачки - говоря за истинските, като ванга, забелязали ли сте колко брутално наказани са те?? защо истинските врачки висят в инвалидни столове, уродливи, слепи[ванга], ако правят добро някому?

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Може и да е полезно хубаво да те окрадат и да си изстрадаш грешките. Учене е и това через болезнен опит.

Врачуването съществува и представлява САТАНИЗЪМ!!

ИСТИНСКИТЕ ВРАЧКИ КАТО БАБА ВАНГА СА ВЕЩИЦИ!! 

Значи викаш ти си вещица, ха ха ха ...

На какво си врачувал, на боб ли , на карти ли, на опушена паница ли  ???

Кво е тва сатанизъм бе ?

Значи викаш ти си вещица, ха ха ха ...

На какво си врачувал, на боб ли , на карти ли, на опушена паница ли  ???

Кво е тва сатанизъм бе ?

Не, не съм вещер.. занимавал съм се само от любопитство, колкото да се докосна до нещата, да видя колко са опасни! Това е най-голямата идиотщина, с която можеш да се захванеш, много хора стигат до инвалидни столове с тия простотии!

Да, сатанизмът съществува, както и врачуването, което си е част от сатанизма.

Видях, че активно участваш по религиозните теми, все едно нещата са ти ясни! 

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Врачуването съществува и представлява САТАНИЗЪМ!! ИСТИНСКИТЕ ВРАЧКИ КАТО БАБА ВАНГА СА ВЕЩИЦИ!! 

И всеки по-наблюдателен ще се убеди в това!! Мога само да допълня за тези,които се мъкнат по врачки - говоря за истинските, като ванга, забелязали ли сте колко брутално наказани са те?? защо истинските врачки висят в инвалидни столове, уродливи, слепи[ванга], ако правят добро някому?

Истинските врачки , казваш.Или искаш да кажеш фалшиви.Защото ,ако са инстински ,не са вещици.И с този текст и цвят ме облъчи и хипнотизира.

Да, сатанизмът съществува, както и врачуването, което си е част от сатанизма.

Врачките нямат нищо общо със сатаниските секти бе.

Те се правят даже на набожни за пред клиентките си. 

Сега, ако тебе някой от такава секта те е учил да врачуваш с молитви към дяволи преди да почнеш, това си е частен случай.

Врачките дето си изкарват пари с врачуване въобще не ги е грижа за сатанизъм. 

Виж, поповете се опитват да си плашат миряните че дяволчетата били зад практикуването на предсказания. Ама те поповете като не търпят конкуренция, та заради това така лъжат.

Врачките нямат нищо общо със сатаниските секти бе.

Те се правят даже на набожни за пред клиентките си. 

Сега, ако тебе някой от такава секта те е учил да врачуваш с молитви към дяволи преди да почнеш, това си е частен случай.

Врачките дето си изкарват пари с врачуване въобще не ги е грижа за сатанизъм. 

Виж, поповете се опитват да си плашат миряните че дяволчетата били зад практикуването на предсказания. Ама те поповете като не търпят конкуренция, та заради това така лъжат.

Ти си нямаш и грам понятие от тия неща, нито си чел, нито нищо.. да подхващам спор е лишено от какъвто и да е смисъл!!

Ти си нямаш и грам понятие от тия неща, нито си чел, нито нищо.. да подхващам спор е лишено от какъвто и да е смисъл!!

E, от сатанизъм не искам да си имам понятие.

Ако стане някоя от сегашните им секти официална религия в бг, тогава може да се позапозная кои сте и за ккаво се борите вие сатанистите. За сега православните попове ги броиме за официални религиозни люде. Те поповете плашат миряните с измислен рогат и опашат дявол.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

От доста време Белгито се вихри в този раздел (Религия, Мистика, Езотерика), без да е чел нищо, превръщайки всяка тема в спам и офтопик с глупостите си. Забавно е да го чета, както и на други потребители, но от друга страна осира всяка тема в раздела. Накрая всичко става офтопик и се изпада в излишни спорове. Не му обръщай внимание, защото от това има нужда - да занимава всички със себе си.

Поздрави! ;)

:shock11: Божееее....

Врач не е ли , лекар? Мисля , че да врачуваш ,не е да гледаш на карти и боб.Или нещо ми се губи или старите баби са били супер екстрасенси.

Василка Анакиева от "Ясновидци": Борисов слиза от политическата сцена, Орешарски си подава оставката

Протестите продължават, докато не стане гражданска война

интервю

Ясновидката на Маргините: До септември ще има опит за убийство на известен политик

Земен трус в София до есента, Бойко ще лекува сърцето си в чужбина, казва Лаура Вардеварян

blitz.bg

:D

• 2 седмици по-късно...
Проклятие е причината за смъртните случаи в "Ораново"

В това са категорични езотерици

Трябва някакъв курбан ли да се направи, водосвет ли, питат се хората в Симитли заради поредицата от смъртни случаи в мина "Ораново". За над 30 години работа инцидентите там не липсват, а по таблото с некролозите няма място за нови. Взривовете на газ гризу се редуват със свличания на земна маса или наводнения в галериите. Местните винят за това рисковите условия на труд. Езотерици обаче откриха още една причина за смъртните инциденти. Тя се дължи на урановата поличба в името на рудника, пише в. „Стандарт“.

Уранова сила "Планетата Уран символизира енергетиката. Тя носи прогреса, но и внезапните събития и възможности. Когато е в благоприятна позиция, дава шансове и пари дори, но когато е в лоша, обикновено донася взривове и инциденти", коментираха родни астролози. Средата на юли урановата енергия е преминала отново в опасна фаза. Тя е образувала космически кръст заедно с други планети, носещи риск от взривове и подземни инциденти - Марс, Черната луна Лилит и Плутон. Тази алхимична комбинация е довела и до поредния сакатлък в "Ораново". Но защо точно там? "За мен има връзка с името на рудника. Въпреки че първата буква е "О", при изговор се чува "У"-раново. Това съвпада с името на планетата Уран и се получават като скачени съдове - каквото горе, това и долу", разкрива окултистката Маг Зорница. По думите й названията на хора или местности са като IP адреса на компютрите. Буквите носят вибрация, която повлича определена съдба. "В крайна сметка енергията и информацията следват името. Хора с едни и същи имена много често имат и сходни съдби. Причината е, че те са подвластни на идентични енергийни вибрации от Вселената", коментира окултистката. Помощ свише Преди 1989 година рудникът в община Симитли е бил като златна мина и е давал хляб на около 2000 души от цяла България. След 2007 година обаче Уран е преминал в неблагоприятна позиция. Според астроексперти Уран удря там, където има сериозни пропуски в сигурността. Покрай това някои вече заговарят и за проклятието на рудника, който напоследък се е превърнал в гробница. Работниците носят лика на свети Иван Рилски, който закриля родните въглекопачи. Неслучайно празникът на миньора е на 18 август, когато се чества и Успението на светеца. Света Варвара е другата икона закрилница, на която някои от работниците се уповават. Възрастни хора разказват, че тази светица се намесва, когато физическата цялост на човека е несъхранима. Тогава Варвара се концентрира в запазването на най-важната част от човека - душата му. Така ако миньор или някой негов близък се е помолил на светицата, тя се спуска и помага душата му да премине през провиралката между тоя свят и Отвъдното. В противен случай хора, при които смъртта е дошла ненадейно, често се превръщат в призраци.

Именно заради това в Полша св.Варвара е обявена за закрилница на една от най-рисковите професии - минното дело. Там тя се счита за покровителка на починалите от внезапна смърт - които са нямали време да се покаят и причестят. Сред хората, посветени в езика на планетите, уранов характер е синоним на "внезапен", "избухлив".

blitz.bg

Коя е тази всезнаеща Маг Зорница? :rolleyes:

Врачките могат да дрънкат каквото си искат, но защо медиите дават гласност на брътвежите им, плашейки хората от Ораново? :mad:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.