Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Palit GTX GeForce® GTX 465 (1024MB GDDR5)

Featured Replies

Харесах си тази видеокарта :newspaper:

Някой има ли опит с такава и ако има да сподели ! Най - вече заради DispayPort !

Същото така я търсих из онлайн магазините в БГ рядко се среща !

Даже доста рядко се среща. Има я тук и тук.

Но аз лично не мисля, че превъзхожда значително GTX460 и за същата сума може да се вземе например PALIT 1024M GTX460 SONIC PLATINUM DDR 5 PCI-E.

• Автор

Даже доста рядко се среща. Има я тук и тук.

Но аз лично не мисля, че превъзхожда значително GTX460 и за същата сума може да се вземе например PALIT 1024M GTX460 SONIC PLATINUM DDR 5 PCI-E.

И двата линка проверих - няма я ! Това което ми предлагаш няма DisplayPort http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Мисля да си взема първо карта с DisplayPort и после монитор с DisplayPort :boxing3:

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

Харесах си тази видеокарта :yanim:

Някой има ли опит с такава и ако има да сподели ! Най - вече заради DispayPort !

Същото така я търсих из онлайн магазините в БГ рядко се среща !

Поглердни тези двете

SAPPHIRE HD6870 435 лева

или

ASUS EAH5850 DirectCU 460 лева

Първата има 2х Mini-DisplayPort

Втората има DisplayPort За нея съм виждал резултати в нета с overclock над 1GHZ на ядрото, което я приближава до HD5870

• Автор

Щом държиш на Display Port, мисля, че това е доста добър вариант - SAPPHIRE 1024M HD6870 DDR 5 PCI-E FULL. Ако, разбира се, се побира в бюджета, ориентирам се около цената на GTX465.

Е тук уцели десятката :cool: Нито марката , нито ATI ги харесвам :P но явно ще трябва да изчакам малко :cool: може да ме огрее някой GTX 560 :)

P.S Заклет фен съм на nVidia :yanim:

То ATI от миналата година не съществува, а такива предразсъдъци са вредни единствено за теб. Бъди заклет фен на "цена/производителност" а не на някакви марки. GTX465 бе спряна от производство поради нерентабилност и ако намериш нещо някъде ще е изостанала единична бройка.

• Автор

То ATI от миналата година не съществува, а такива предразсъдъци са вредни единствено за теб. Бъди заклет фен на "цена/производителност" а не на някакви марки. GTX465 бе спряна от производство поради нерентабилност и ако намериш нещо някъде ще е изостанала единична бройка.

минали са ми през ръцете достатъчни Сапфири и не бих си взел от тази марка ! Catalyst Center и настройката му - не благодаря ! Явно ще се чака за 560 серията :)

Изглежда скоро не ти е минавала карта на ати/амд. Каталист центъра е толкова лесен за употреба. Много е грешно това да робуваш на марка както е казал Людмил цена/производителност. Аз съм фен на Ати, но никога не бих отказал ако имам средства да си купя нвидия не е важно името, а какво се крие зад него :baby:. За тези пари аз бих взел 6870 или гхт460 платинум

• Автор

Изглежда скоро не ти е минавала карта на ати/амд. Каталист центъра е толкова лесен за употреба. Много е грешно това да робуваш на марка както е казал Людмил цена/производителност. Аз съм фен на Ати, но никога не бих отказал ако имам средства да си купя нвидия не е важно името, а какво се крие зад него :baby:. За тези пари аз бих взел 6870 или гхт460 платинум

Дъното ми е с чипсет на AMD , твтунера ми също ! Не , благодаря !

Толкова проблеми имах докато подкарам твтунера и все още няма качествени драйвери от AMD за него !

Точно за тунера дори съм пуснал тема тук и пак нищо ! Напатил съм се достатъчно с видеото на AMD/ATI !

Не си струва тази 465-ка.По-добре вземи 460 платиниум http://sky.bg/Details.aspx?ID=17079 която е доста по-бърза от тази 465-ка, или направо скачай на 470 http://iskampc.com/gigabyte-nvidia-geforce-gtx470oc-1280mb-ddr5-pci-e-onn-gv-n470oc-13i.html

Дъното ми е с чипсет на AMD , твтунера ми също ! Не , благодаря !

Толкова проблеми имах докато подкарам твтунера и все още няма качествени драйвери от AMD за него !

Точно за тунера дори съм пуснал тема тук и пак нищо ! Напатил съм се достатъчно с видеото на AMD/ATI !

Всеки има право на предпочитания. Парите са си твои, купуваш това което те кефи.

На няколко пъти имам ядове с карти на NVIDIA, но въпреки това нямам нищо против марката.

• Автор

Не си струва тази 465-ка.По-добре вземи 460 платиниум http://sky.bg/Details.aspx?ID=17079 която е доста по-бърза от тази 465-ка, или направо скачай на 470 http://iskampc.com/g...n470oc-13i.html

няма да е 470 , може да бъде 560 :blink:

Всеки има право на предпочитания. Парите са си твои, купуваш това което те кефи.

На няколко пъти имам ядове с карти на NVIDIA, но въпреки това нямам нищо против марката.

така е Петьо :baby: Парите са си мои и просто показах , че не искам да ми се предлагат AMD/ATI карти.

Би ли споделил колко е бюджета за карта?Като гледам, гтх 560 ще е над 500 лева, а тази 470-ка е леко клокната, и ще е на едно ниво със 560.

Би ли споделил колко е бюджета за карта?Като гледам, гтх 560 ще е над 500 лева, а тази 470-ка е леко клокната, и ще е на едно ниво със 560.

Не виждам GTX470 да има Display Port, а колегата iliev72 изрично посочи, че иска картата да има такъв изход. Колкото до сравнението между 470 и 560 - просто няма смисъл да се взима по-старата, ако са на едно ниво.

• Автор

и как разбра , че ще е над 500лв ?! Аз съм търпелив и винаги стискам и събирам за да си купя това което съм си наумил ! Мога да ти кажа , че в момента 500лв за карта не са ми проблем :dancing18:

Цената започва от 250$, а цените на оувърклокнатите модели доста повече.Ако искаш, гтх 560 горещо ти препоръчвам ето този модел на гигабайт, на 1гхз ядро http://www.guru3d.com/article/gigabyte-gtx-560-ti-soc-review/ .Само трябва да изчакаш да се появи по Българските земи.Може би ще е около 550 лева, предполагам но определено ще си заслужава!

Редактирано от Jim Raynor (преглед на промените)

• Автор

Цената започва от 250$, а цените на оувърклокнатите модели доста повече.Ако искаш, гтх 560 горещо ти препоръчвам ето този модел на гигабайт, на 1гхз ядро http://www.guru3d.co...-ti-soc-review/ .Само трябва да изчакаш да се появи по Българските земи.Може би ще е около 550 лева, предполагам но определено ще си заслужава!

до седмица ще има карта на Асус в Ресет и ще видим колко ще струва :biggrin:

Обявили , че ще я имат налична на 02.02.2011 ;)

Gigabyte GeForce GTX 560 Ti SOC ще е наличен в Вали в края на февруеари :)

до седмица ще има карта на Асус в Ресет и ще видим колко ще струва :rolleyes:

Обявили , че ще я имат налична на 02.02.2011 :)

Gigabyte GeForce GTX 560 Ti SOC ще е наличен в Вали в края на февруеари :cool:

В ASBIS виж има една Gainward GTX465 - 175$ без ДДС!
  • Автор

В ASBIS виж има една Gainward GTX465 - 175$ без ДДС!

Мерси , но ще чакам GTX 560 :)

Мерси , но ще чакам GTX 560 :)

И какво е по-хубавото на Display port.
  • Автор

А защо не HDMI?

Защото HDMI си е правен за мултимедиа ( аудио + видео) , а това сие само видео и го гласят да замести VGA !

Защото HDMI си е правен за мултимедиа ( аудио + видео) , а това сие само видео и го гласят да замести VGA !

Е, не сте прав колега, поддържа и звук :)

Both video and audio signals are optional. The video signal path supports 6 to 16 bits per color channel. The audio path supports up to 8 channels of 24 bit 192 kHz uncompressed PCM audio and can encapsulate compressed audio formats in the audio stream.

Иначе дано да не надуят много цената на видеото :blink: , а после и за някое 27инчово мониторче да събереш пари да си ползваш пълноценно дисплей порта :cheers:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.