Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се съберем на празна приказка или една Шипченска епопея

Featured Replies

Ако питаш мен,писнало ми е от жени- "шофъори" :speak:

А на мен и от мъже, и от жени. Толкова рядко се срещат мислещи шофьори, че при възможност спирам, излизам и им се покланям. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Недей така! Има и такива, които могат да карат. На една мома снощи й давах да кара колата ми по чукарите, така че не ги слагай под един знаменател :cool:

Така е. Има жени, които разбират какво правят... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Редактирано от NavNav (преглед на промените)

• Отговори 537
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Така е. Има жени, които разбират какво правят... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Мхм, по тази причина гледам числото образувано от първите две цифри в ЕГН-тата им да е колко се може по-малко..

Не знам дали ще ми повярваш, но тук местните карат по-зле от повечето български жени. А жените им, е, нямам думи за тях, наистина.

Мхм, по тази причина гледам числото образувано от първите две цифри в ЕГН-тата им да е колко се може по-малко..

Не знам дали ще ми повярваш, но тук местните карат по-зле от повечето български жени. А жените им, е, нямам думи за тях, наистина.

Щом казваш. :question: Искрено ти съчувствам.

Българските жени в общи линии шофират внимателно, но често са труднопредвидими. В София най-често мъже блъскат автомобилите им отзад. Случва се на тези жени, които имат по-сериозни проблеми с ориентацията във времето и пространството. Изключително голяма рядкост е жена да блъсне друга отзад.

Правят се какви ли не глупави грешки и от мъже, и от жени, но най-затормозяващият факт в България е повсеместното просташко и егоистично отношение спрямо колегите зад волана и спрямо пешеходците. Такова чудо, каквото е тук, в Германия и Франция не съм виждал, дори в Русия хората се уважават много повече помежду си.

--------------

Тия дни една мадама със скъп мерцедес забърса няколко коли, докато чаках на паркинг. Щеше да продължи още дълго, но охраната на паркинга я помоли да се премести на другата седалка и изкара колата й до входа. Със стопроцентова сигурност мога да твърдя, че книжката й беше купена. Освен това изглеждаше леко друсана. Ако се беше случило в Германия, щяха да повикат полиция и щяха моментално да я "обезопасят", но тук, в България, тя си тръгна спокойно и ако не се е пребила вече, все още тиктака като бомба някъде по пътищата. Такива в големите градове има предостатъчно - и мъже, и жени.

Тия дни една мадама със скъп мерцедес забърса няколко коли, докато чаках на паркинг. Щеше да продължи още дълго, но охраната на паркинга я помоли да се премести на другата седалка и изкара колата й до входа. Със стопроцентова сигурност мога да твърдя, че книжката й беше купена. Освен това изглеждаше леко друсана. Ако се беше случило в Германия, щяха да повикат полиция и щяха моментално да я "обезопасят", но тук, в България, тя си тръгна спокойно и ако не се е пребила вече, все още тиктака като бомба някъде по пътищата. Такива в големите градове има предостатъчно - и мъже, и жени.

Е аз после ако си намеря колата надрана нали се сещаш че пазача на паркинга ще яде големия бахур. Не че за моята кошница ми пука особено, но според мен всеки човек с нормална запазена кола би реагирал така.

Но като цяло по-опасни са тези които си мислят че могат да карат, а не тези които не могат. Въпреки че на вторите им е любимо занимание да се престрояват без мигач и без да се оглеждат. А на първите да влизат в кръговите леко бързичко и да режат 2-3 ленти.

Е аз после ако си намеря колата надрана нали се сещаш че пазача на паркинга ще яде големия бахур. Не че за моята кошница ми пука особено, но според мен всеки човек с нормална запазена кола би реагирал така.

Но като цяло по-опасни са тези които си мислят че могат да карат, а не тези които не могат. Въпреки че на вторите им е любимо занимание да се престрояват без мигач и без да се оглеждат. А на първите да влизат в кръговите леко бързичко и да режат 2-3 ленти.

Ако седнем и загубим с теб няколко месеца, сигурно ще напишем сериозен труд за най-често срещаните грешки при шофиране. Полза обаче няма да има никаква, защото никой няма да го чете. Хората не отварят дори правилника за прилагане на Закона за движение по пътищата, въпреки че повечето никога не са го знаели добре, а и не са наясно с промените, въведени през годините.

Здраве да е! Ще ги заобикаляме и изпреварваме, по възможност, отдалече. :whist:

Главното е не да реагираме мълниеносно, а да предвиждаме кой каква гадост ни е намислил. :ph34r:

Жалкото е, че има известен процент изключително труднопредвидими ситуации.

Бог да ни пази в такива случаи, както казват хората! :ph34r:

Ай, спамери такива...намерихте коя тема да подхванете... :D НавНав, значи аз трябва да съм от малкото жени, ударена от жена отзад...вярваш или не, вече очите ми са на 24 когато пред мен или зад мен има жена... Знам,че всичко, което казвате е основателно...ако можеха всички жени зад волана да са като мен щяхме да живеем в един по-спокоен свят...но каквито и да са/сме жените зад волана, колкото и да сме неориентирани, шашнати и т.н...ФАКТ е, че белите, истинските бели на пътя се правят от мъже..

Най-честите моменти, заради които ми се вдига адреналина на пътя и ставам раздразнителен: - внезапно намаляване и завой без подаване на мигач - внезапно намаляване, блокиране на цяло платно с цел паркиране назад - нахално престрояване - ляво, дясно, ляво, дясно на половина метър пред предната, респективно задната броня - шофиране в 30 километрова зона с 10- 15 (обикновено е мъж или възрастна жена, леко приведена напред, с очила, вкопчила се здраво за волана - шофираща иначе спортен абвтомобил или лимузина) - велосипедисти на пътя на средата на платното - тук в Германия е често срещано явление. Най-голямата напаст са онези полегатите, които въртят педалите в излегнато положение 30 сантиметра над земята. Такава е немската действителност, но сравнение с българската не може да се прави.

Айде решавайте дата и място,да знам дали ще мога да дойда :cool:

7 май, Шипка. Носете си знаменце. Освен бирата....

7 май не е ли раничко?аз викам към юни :yanim:

• Автор

7 май не е ли раничко?аз викам към юни :biggrin:

Тогава се падат 4 почивни дни. Седми е вторият от тях. Сравнително удобно е.

Аз на 7-ми съм там с байрака ;)

Тогава се падат 4 почивни дни. Седми е вторият от тях. Сравнително удобно е.

Аз на 7-ми съм там с байрака ;)

и аз :biggrin:

Tогава не обещавам че ще дойда :rolleyes:

Аз на 7-ми съм там с байрака :speak:

Да видим!

Последно, тази дата ли остава?

Да видим!

Последно, тази дата ли остава?

бетон е :down:

бетон е :ass:

Мила на Шипка ли искаш да ходим ?

Защо не ми каза вчера :down:

Мила на Шипка ли искаш да ходим ?

Защо не ми каза вчера :)

Отиваме на Шипка на 7 май. Вземай хлапето и да си там ;)

Отиваме на Шипка на 7 май.

ОК.,записвам си в бележника пада се събота,там сме към обед някъде! :D

Добре сте го замислили ! На 07 май , май и аз ще съм там .

Добре сте го замислили ! На 07 май , май и аз ще съм там .

Ако искаш ще се засечем да тръгнем заедно и без това ми е по път!

Ако искаш ще се засечем да тръгнем заедно и без това ми е по път!

Мен ми е далекинко,ама ще се постарая да ви настигна :cool:

Мен ми е далекинко,ама ще се постарая да ви настигна :ph34r:

Ако успееш,имаш едно шипченско шкембе от мен,че го правят трепач!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.