Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се съберем на празна приказка или една Шипченска епопея

Featured Replies

Забравих вече тоя ник Лео :P

Редактирано от diadia (преглед на промените)

• Отговори 537
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

аз съм изкъпана и мисля да бягам към кревата.., очите ми направо сами се затварят...

Ей я веднага докладвайте който се е прибрал :)

аз съм изкъпана и мисля да бягам към кревата.., очите ми направо сами се затварят...

Всички се прибрахме спокойно. Виждам, че и сме се изкъпали ... :P

Ето за нетърпеливите една снимка от мястото:

Публикувано изображение

И най-далечните пътешественици се обадиха първи :)

моля, моля - и аз се обадих. И даже изгледах онова готиното филмче "Мамма миа" :P

Ние се прибрахме към девет и половина - приятно изморени, супер доволни, безгрижни (колко е хубаво да избягаш далеч от дома, да се потъркаляш из треволяка, да се понапечеш на слънце, да се повеселиш, ако предпочиташ - доволно да помълчиш - така е в Рая!!!)

Но нека не забравяме най-важното и материалното - имаше храна за целия китайски народ:Това е гледка от моето кьошенце - всички вкусни неща бяха струпани пред мен - хихихиххх......

Публикувано изображение

Благодаря на всички за хубавия ден!

Айде пак!

На по-близо!

На първата снимка се виждат само няколко души от присъстващите, а на тази вече ракурса представя абсолютно всички присъстващи. В близък план се вижда Петела, изпит до близо половината. Зад него, леко в ляво шишовидната си ти, а отдавна съм наясно, че Дидка ще ти диша във врата в дясно по диагонал. Еми се пада в дясно от вас тримата и вече е омухала всичко, видно от празната кутишка. Ама сме спокойни, че поне не е глътнала ножа. Другите не ги познавам, затова можете да помогнете при разпознаването. Благодаря, че сподели! пп. И на двамата, де...

Ние се прибрахме към девет и половина - приятно изморени, супер доволни, безгрижни (колко е хубаво да избягаш далеч от дома, да се потъркаляш из треволяка, да се понапечеш на слънце, да се повеселиш, ако предпочиташ - доволно да помълчиш - така е в Рая!!!)

Но нека не забравяме най-важното и материалното - имаше храна за целия китайски народ:Това е гледка от моето кьошенце - всички вкусни неща бяха струпани пред мен - хихихиххх......

...

Благодаря на всички за хубавия ден!

Айде пак!

На по-близо!

Аз тогава няма да казвам кога се прибрах :D Наистина имаше много ядене, че и пиене. Добре, че ние Утървахме да спрем пред магазина, че щеше още неща да има..... Ама той Марто е виновен, че изпуснахме магазина.

И аз благодаря на всички, особено на придружаващата ме гЛупичка от двама души - страхотно си изкарах. :)

На първата снимка се виждат само няколко души от присъстващите, а на тази вече ракурса представя абсолютно всички присъстващи.

В близък план се вижда Петела, изпит до близо половината. Зад него, леко в ляво шишовидната си ти, а отдавна съм наясно, че Дидка ще ти диша във врата в дясно по диагонал. Еми се пада в дясно от вас тримата и вече е омухала всичко, видно от празната кутишка. Ама сме спокойни, че поне не е глътнала ножа.

Другите не ги познавам, затова можете да помогнете при разпознаването.

Благодаря, че сподели!

пп. И на двамата, де...

:lol6: Нещо много си в грешка, ама карай ... Чудете се сега кой кой е и къде стои.

Дайте да разгледаме и снимковия материал - прилежно форматиран и качен в някой сайт за хостване на файлове. Ама без да изпускате снимки, защото уж не сте излезли добре :P

На първата снимка се виждат само няколко души от присъстващите, а на тази вече ракурса представя абсолютно всички присъстващи.

В близък план се вижда Петела, изпит до близо половината. Зад него, леко в ляво шишовидната си ти, а отдавна съм наясно, че Дидка ще ти диша във врата в дясно по диагонал. Еми се пада в дясно от вас тримата и вече е омухала всичко, видно от празната кутишка. Ама сме спокойни, че поне не е глътнала ножа.

Другите не ги познавам, затова можете да помогнете при разпознаването.

Благодаря, че сподели!

пп. И на двамата, де...

Присъстващите с дребни(или пък не чак толкоз дребни :D , ако мерителната единица е килограм) изключения са изброените по-горе от Весито, останалите са половинките на съфорумници. Не знам коя снимка си гледал. Аз сефте, сега видях няколко от апарата на Тигъра. И сега тук ще кажа, че си изкарах супер готино, а пък нашата компания беше трепач. С тези двамата пътуването беше егати кефа. И ми издържаха изнервящото мотаене по сергийките и ми търпяха цигарите, абе златни момчета... :wors: :wors:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.