Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се съберем на празна приказка или една Шипченска епопея

Featured Replies

Не стига, че влязох в преразход с едни пари, че на оназ Дундрина и подарък и купих , ами и досадници ни нарекохте...То от софиянци толкоз....

и аз се охарчих, баси :mad:

и много моля в ОНАЙЗИ тема с класациите да се отбележи че класацията за най-сериозни мадами на форума печелим ние с Бел и Весито за вечни времена.

• Отговори 537
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

за вечни времена.

....много ми хареса.... :* Ай, да споделим старините си заедно.... :lol6:

....много ми хареса.... :* Ай, да споделим старините си заедно....

дрескода на божиченския пенсион ще е бели панталони и туники в бледо розаво :lol6:

шапките с широка периферия са по желание :D

От миналата година всичките ми снимки с Тигърчо (само с него) са размазани, затуй утре ще му спретнем една дълга фотосесия с него пред манастирските порти... :lol6:

дрескода на божиченския пенсион ще е бели панталони и туники в бледо розаво :lol6:

шапките с широка периферия са по желание :D

забрави сандали, римски стил :)

Ей оттървахте се. Тъкмо се надявах Кремчето да е сготвила някаква вкусна изненада и да си я изям сам :rolleyes: Дидко, споко. Не му се сърди не детето, работата е по-важна :)

От миналата година всичките ми снимки с Тигърчо (само с него) са размазани, затуй утре ще му спретнем една дълга фотосесия с него пред манастирските порти... :lol6:

Това е защото не снимам аз .. :)

забрави сандали, римски стил :)

заради изкривените кокалчета ли? :D :D :D

Това е защото не снимам аз .. :)

Така е...

За съжаление ще съм със същия фотоапарат...

Ей оттървахте се. Тъкмо се надявах Кремчето да е сготвила някаква вкусна изненада и да си я изям сам :rolleyes:

Дидко, споко. Не му се сърди не детето, работата е по-важна :)

Марто, нямаш си на идея колко съм разочарована :( :( :(

как щяхме да си побъбрим на йогистки и възвишени теми докато нагъваме пържоли......................... :(

Така е...

За съжаление ще съм със същия фотоапарат...

уфффффффффф, добре, бе - аз ще снимам :mad:

Ей оттървахте се. Тъкмо се надявах Кремчето да е сготвила някаква вкусна изненада и да си я изям сам :rolleyes:

Дидко, споко. Не му се сърди не детето, работата е по-важна :)

нямаш ли някой приятел или приятелка с кола, който, която ти дължи огромна услуга?

нямаш ли някой приятел или приятелка с кола, който, която ти дължи огромна услуга?

Добре деееее, аз не вдянах - Диндиту има кола ама няма шофьор.....а?

Добре деееее, аз не вдянах - Диндиту има кола ама няма шофьор.....а?

има приятелка с кола, която известно време след тази случка няма да и е приятелка

п.п. ае, в тая София само пешаци ли сте, бре?!?!?!?!

как щяхме да си побъбрим на йогистки и възвишени теми докато нагъваме пържоли......................... :(

уфффффффффф, добре, бе - аз ще снимам :mad:

Абе да ви кажа не е изгубена кауза, има голяма вероятност да се наприказваш с Марто, стига да те да купят и направят пържолите. Аз само ще хапвам... Ами да ти кажа много коли в София, но през почивните дни една не остава... Само пешеходците :P

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

Абе да ви кажа не е изгубена кауза, има голяма вероятност да се наприказваш с Марто, стига да те да купят и направят пържолите. Аз само ще хапвам... Ами да ти кажа много коли в София, но през почивните дни една не остава... Само пешеходците :P

по непроверени данни ще се носят огромно количество пържоли, кебапчета, пилешки филенца, кисели млека за айрян, бири, вина, салати, включително шоколадови рула за десерт. Така че просто го хващай и го донеси. Ще го броим звуково оформление :D

Ами да ти кажа, аз ще се възползвам от една пържола и едно рулце. Стига само да се разбера с другите, че нещо от час вече не мога да се разбера с тях :D

И аз се бях надъхал, ама карай :) Ще го измислим следващия път да го направим с преспиване на някоя вила :) Тъкмо ще имаме достатъчно време да задобреем с йогата, че Дидка ми се скара как така не мога да си качвам краката на главата :(

Абе то има, ама не става да им звъня с думите "Утре пътуваш за Дряновския манастир" :biggrin:

п.п. ае, в тая София само пешаци ли сте, бре?!?!?!?!

Живея в центъра. Всичко ми е на макс 15 минути пеша. Отделно градският транспорт е редовен, не че го използвам де. Единствено за йогата пътят ми е около 5 километра в посока и нямам удобен транспорт :D

п.п. мислех да правя хапки от свинско в марината, които да се нанижат на импровизирани шишчета... ииии накълцана зелена салата, която само да се дресира на място...

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Ами да ти кажа, аз ще се възползвам от една пържола и едно рулце. Стига само да се разбера с другите, че нещо от час вече не мога да се разбера с тях :D

За тебе съм приготвила всичко по две.....

ако донесеш Марто - получаваш всичко по две :wink12:

...

п.п. мислех да правя хапки от свинско в марината, които да се нанижат на импровизирани шишчета... ииии накълцана зелена салата, която само да се дресира на място...

Ами недей да мислиш, ами започвай да ги правиш и кажи кога и от къде да ви взема....

За тебе съм приготвила всичко по две.....

Ама аз съм си мъничък и не хапвам много сега...

Абе то има, ама не става да им звъня с думите "Утре пътуваш за Дряновския манастир" :biggrin:

уфффффффффффф, туй, днешната младеж е .......... нямам думи просто. Едно време, както си седим вечерта и решаваме да ходим да си допиваме във Варна.

Ами недей да мислиш, ами започвай да ги правиш и кажи кога и от къде да ви взема....

Ама аз съм си мъничък и не хапвам много сега...

официално те обявявам за моята голяма любов :*

това момче е готово за женене :)

Направо ми иди да се легна още сега,

че да идва по-бързо сутринта.... :tongue2:

кога и от къде да ви взема....

...ай, моля ти се....за софиянци - има после да се надуват.... :lol6: Да си намират чалъма и до 22.00 да изпишат, че идват....

и много моля в ОНАЙЗИ тема с класациите да се отбележи че класацията за най-сериозни мадами на форума печелим ние с Бел и Весито за вечни времена.

Митака ще ви запише сигурна съм, където и да е, а той няма къде да е другаде освен в Рая

Митака ще ви запише сигурна съм, където и да е, а той няма къде да е другаде освен в Рая

ще пием по едно и ще полеем пръстчицата за бог да прости за него :(

Еее свърши вече. Вече няма от къде да взема месо. Неработен ден е все пак :(

аре, аре - месо да искаш

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.