Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се съберем на празна приказка или една Шипченска епопея

Featured Replies

• Автор

За Белинда не знам, но (поне във форума) не изглежда толкова словослагателна. За Динди хептен не знам, като пристигнем ще си говорим пак :)

Ти имаш задачата да се грижиш за Диндирина и за шофьорката и с навигация, за да пристигнете на правилното място.

И да пазиш Марто, да не го отвлекат :baby:

а, викаш, ако направим един конкурс за най-бърборлив съфорумец ние с Весито ще си разделим първото място? :D

Бля, веднъж и аз да съм първа в нещо и то пък да трябва да си го деля с тебе хъхъ :clown: Ти си ми съдба :lol6:
  • Отговори 537
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

юхууууууу!!!!! :D

Взе ми го от пръстите :D

аааааааааааа, недей пренебрегва Белинда и Дидндринката :D

Браво бе! А мен къде ме забрави?

...ние с Весито ще си разделим първото място? :D

:lol6: ще ви се ;)

Взе ми го от пръстите :D

Браво бе! А мен къде ме забрави?

:lol6: ще ви се ;)

оооооооооооо, бонбончооооооо :D

Мдамм, сега като се замисля, ако успеем да вземем думата от теб, добре ще е :clown:

от наште ли е? :rolleyes:

Приказва повече от мене, ако това питаш :whist::tongue2:

хахахах, ВЕРНО ли бе????? :no-no::D

офффффффф взема си сложа една опаковка аналгин в чантата. Аз говоря след 10 сутринта, преди това никой да не ме закача....

хахахах, ВЕРНО ли бе????? :no-no::D

Ооо дори не можеш да си го представиш какво бедствие е :P

офффффффф взема си сложа една опаковка аналгин в чантата. Аз говоря след 10 сутринта, преди това никой да не ме закача....

Ммм препоръчвам ви или стабилни тапи за уши, или по някакъв начин да ме упоите и да ми запушите устата :D

хора, ей за тез пейки ви пея

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Автор

Ъъъъъ, това къде точно трябва да се намира ? Аз преди 4 години съм ходила там....та не помня с подробности :rolleyes:

Ей, да питам между другото, за датата, защото Юлски месец може и да ви оспамя, ама не знам дали е тогава?

Ъъъъъ, това къде точно трябва да се намира ? Аз преди 4 години съм ходила там....та не помня с подробности :rolleyes:

имам смътни спомени за пейки след дървеното мостче от манастира посока пещерата. Минаваш целия манастир и през една врата излизаш на мостчето. Мисля че това е от там, но пак не съм много сигурна

• Автор

Ей, да питам между другото, за датата, защото Юлски месец може и да ви оспамя, ама не знам дали е тогава?

Датата е 29.04.2012 г.

имам смътни спомени за пейки след дървеното мостче от манастира посока пещерата. Минаваш целия манастир и през една врата излизаш на мостчето. Мисля че това е от там, но пак не съм много сигурна

Тогава, който стигне пръв ще търси...и послеее, е ясно - за това се телефоните :D

Датата е 29.04.2012 г.

Тогава, който стигне пръв ще търси...и послеее, е ясно - за това се телефоните :D

абе, първия ще търси място - то е ясно

Не съм си поставял за цел да ставам сериозен Спамър :) ,но ако искаш ще ти стана бързо конкурент, (по-точно на Трихо, защото е по-лесно в празни приказки). А за следващата такава форумна среща, вземете, обмислете датата, така че да е около датите през които съм в България :D

Не съм си поставял за цел да ставам сериозен Спамър :) ,но ако искаш ще ти стана бързо конкурент, (по-точно на Трихо, защото е по-лесно в празни приказки).

А за следващата такава форумна среща, вземете, обмислете датата, така че да е около датите през които съм в България

глей сега, тия работи не стават току така

пише се молба , дава се заявка, мотивационно писмо................ сещаш се :D

Сещам се, сещам се, подал съм ги всичките, и одобрение имам, само трябва да почна да спамя :)

Сещам се, сещам се, подал съм ги всичките, и одобрение имам, само трябва да почна да спамя :)

е, кво чакаш? :D

Чувала ли си за онова животинче, дето се нарича Мързел?

Аз пък ще ви докарам една кола мълчаливци, в противовес на всичките останали бърборици... :clown:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.