Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се съберем на празна приказка или една Шипченска епопея

Featured Replies

...и си мислиш че ще го караме в Дряново, най-много да стигнем до Пловдив и да заживеем щастливо :D

винаги съм казвала че си прекалено умна като за блондинка :D

• Отговори 537
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ей, не въ е срам! Набарахте едно кротко дете и веднага почнахте да го бъзикате :( Само да вметна, че не съм тренирал 5 месеца, а от толкова време не съм тренирал :biggrin: Затова сега съм дооооста пухкав :( А, Динди, ако наистина искаш да си го причиниш това, дай някакви координати...

Ей, не въ е срам! Набарахте едно кротко дете и веднага почнахте да го бъзикате :(

Само да вметна, че не съм тренирал 5 месеца, а от толкова време не съм тренирал :biggrin: Затова сега съм дооооста пухкав :(

А, Динди, ако наистина искаш да си го причиниш това, дай някакви координати...

Тръгването ще го уточним в петък събота, къде, кога и на кой как му е удобно. Но за обща ориентация ще е някъде около центъра или пък ако сте по пътя ще ви взимаме по адреси. Ще получиш тела ми на ЛС и върни да имам твоя. Ако имаш книжка, моля те вземи си я, да сменяш шафиорката на волана от време на време, че тя е новак и се уморява бързо.

Да се изкъпете и напарфюмирате, че ние хапем :D

Айде има ли още хубави мъже.. да свиркат ще ги возим...

...Ако имаш книжка, моля те вземи си я, да сменяш шафиорката на волана от време на време, че тя е новак и се уморява бързо...

Имам, ама все едно нямам. Така че по-добре да намерите някой друг, с който да се менкате, че иначе ще спираме често зааа... "почивка" :shy11:

Имам, ама все едно нямам. Така че по-добре да намерите някой друг, с който да се менкате, че иначе ще спираме често зааа... "почивка" :shy11:

Хахахаххахах 3 часа на задната седалка с мен и сам ще искаш да караш :D Няма проблем. Ще я мъчим, ще спираме, ще стигнем все по някое време, някак си...

Ей, не въ е срам! Набарахте едно кротко дете и веднага почнахте да го бъзикате :(

Само да вметна, че не съм тренирал 5 месеца, а от толкова време не съм тренирал Затова сега съм дооооста пухкав :(

А, Динди, ако наистина искаш да си го причиниш това, дай някакви координати...

Да-вай, Мар-то! Да-вай, Мар-то! :biggrin:

• Автор

Убих ви ! Тогава да тръгнете рано. Като другия вариант е, да дойдете до Правец и от там да вървим заедно. Демек, да карате след нас и да пътуваме в купчинка :D

аз мисля да мина през Пушево да ме нахранят с пържени филийки :whist:

• Автор

аз мисля да мина през Пушево да ме нахранят с пържени филийки :whist:

Което автоматично означава, че ще закъснееш ПАК :mad:

Чак тоя път ще ви избия, обещавам ви.

В тази връзка, мисля да взема и пушката :whist:

Което автоматично означава, че ще закъснееш ПАК :mad:

Чак тоя път ще ви избия, обещавам ви.

В тази връзка, мисля да взема и пушката :whist:

абе, ей

аз в седем като тръгна в осем и половина вече ще съм се курдисала на верандата на Пушево, пия еди час кафе и ям пържени филийки, тръгвам в девет и половина и в десет съм на Манастира

Хахахаххахах 3 часа на задната седалка с мен и сам ще искаш да караш :D Няма проблем. Ще я мъчим, ще спираме, ще стигнем все по някое време, някак си...

Да ти кажа, аз имам книжка, но трябва да ме вземете от Пазарджик, ако все още има места ... :rolleyes:

И бих могъл да карам дори през целия път до там и обратно. А и имам навигация, та да не се объркаме случайно някъде... Ама зависи от къде ще минавате, ако е през Пловдив може, ама ако минавате през София - Велико Търново няма да стане...

п.п. и като ни избиеш няма да има с кого да се срещаш другата година :clown:

Да ти кажа, аз имам книжка, но трябва да ме вземете от Пазарджик, ако все още има места ... :rolleyes:

И бих могъл да карам дори през целия път до там и обратно. А и имам навигация, та да не се объркаме случайно някъде... Ама зависи от къде ще минавате, ако е през Пловдив може, ама ако минавате през София - Велико Търново няма да стане...

Ние и единия и другия маршрут, еднакво не ги знаем. Марто, ти имаш ли идея Тигъра за какво говори?

Не виждам какво ни пречи да минем през Пазарджик.., само трябва да набарам другата блондинка да я уведомя...

• Автор

Те тръгнат ли София - Търново, това значи, че най добрия вариант е да си чукнат среща на магистралата.........хм, с мене :clown: Ковачевааа, това последното го прочетох :tongue2: и го взех под внимание :mad:

Ооо ще стигнем, споко. Ако трябва ще бутам там 80-90 километра :D

Да-вай, Мар-то! Да-вай, Мар-то! :biggrin:

Кремче, съвсем за мезе ме взе :(

...ям пържени филийки...

Да донесеш и на нас :P

Кремче, съвсем за мезе ме взе :(

Да донесеш и на нас :P

:beer::*

Ние и единия и другия маршрут, еднакво не ги знаем. Марто, ти имаш ли идея Тигъра за какво говори?

Не виждам какво ни пречи да минем през Пазарджик.., само трябва да набарам другата блондинка да я уведомя...

Ами общо взето единият вариант е по магистрала Хемус > път Е772 през Севлиево до Велико Търново и от там до Дряново = 215км, 2 часа и 47 минути.

Другият вариант е от София до Пазарджик = 112км, 1 час и 18 минути и от там магистралата до Пловдив, от там през прохода към Калофер, подбалканския път покрай Казанлък, през село Шипка, после прохода Шипка, Габрово и Дряново = 194кн, 2 часа и 37 минути, или общо 306км и 3 часа и 55 минути.

Ами общо взето единият вариант е по магистрала Хемус > път Е772 през Севлиево до Велико Търново и от там до Дряново = 215км, 2 часа и 47 минути.

Другият вариант е от София до Пазарджик = 112км, 1 час и 18 минути и от там магистралата до Пловдив, от там през прохода към Калофер, подбалканския път покрай Казанлък, през село Шипка, после прохода Шипка, Габрово и Дряново = 194кн, 2 часа и 37 минути, или общо 306км и 3 часа и 55 минути.

а пък ако цепите през Пушево ще си спестите още път :whist:
  • Автор

Демек, варианта София - Търново е по приемлив, ааа :rolleyes: Въпроса обаче е, ще можете ли до 8:30 да се придвижите да Правец / което значи, да тръгнете в 7:30 :shy11: /, за да ви чакаме там на изхода на магистралата ?

Ами единия вариант ви е да минете по магистрала Люлин от София за Ботевград - Брестница - Сопот - Севлиево - Велико Търново и да се отклоните там за Дряново. Другият вариант ви е магистрала Тракия: София - Пазарджик (забирате мен) - Пловдив - към Карлово - Шипка - Габрово и Дряново. Може и с моята кола да пътуваме, ако се наложи.
  • Автор

Ами единия вариант ви е да минете по магистрала Люлин от София за Ботевград - Брестница - Сопот - Севлиево - Велико Търново и да се отклоните там за Дряново. Другият вариант ви е магистрала Тракия: София - Пазарджик (забирате мен) - Пловдив - към Карлово - Шипка - Габрово и Дряново. Може и с моята кола да пътуваме, ако се наложи.

Аз предлагам, ти да минеш да сръчкаш Михнев в ребрата и от там да минете през Казанлък за Ванката :D

Това трябва да го асимилирам :no-no: Емо, ти още малко ще ме убедиш през Русе, че е най-кратко....

Това трябва да го асимилирам :no-no:

Емо, ти още малко ще ме убедиш през Русе, че е най-кратко....

:whist:

майтапа настрани, оня ден докато се разкарвахме с Блонди покрай Лома и набарахме страхотни места за пикник. И Блонди вика "Давай, организирай ги да идват тук на пикник"

а пък ако цепите през Пушево ще си спестите още път :whist:

Така е. Видях го и този път, но просто не го знам доколко е добър. Страх ме беше да не се окаже някой с яко дупки по него и тук там петънце асфалт. Но щом гарантираш за него, значи е по-прекият вариант :)

Така е. Видях го и този път, но просто не го знам доколко е добър. Страх ме беше да не се окаже някой с яко дупки по него и тук там петънце асфалт. Но щом гарантираш за него, значи е по-прекият вариант :)

кака ти от там ще мине след като си изяде пържените филийки :whist:

и директно слизаш на Дряново

имайте предвид, че на Дряново винаги мощно пазят катаджии

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.