Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се съберем на празна приказка или една Шипченска епопея

Featured Replies

Ехеее, уникално място. Къде е това? Как се казва? На следващата разходка там ще отида :help:

• Отговори 537
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ехеее, уникално място. Къде е това? Как се казва? На следващата разходка там ще отида :help:

Това е повод да се видим следващия път там...На мен ми е под ръка...Някъде след (или около) Търговище на магистралата посока Шумен...

Язовер + гора + развъдник + рибен ресторант + бар + магазин за риба и раци + магазин за сувенири + детски кът...Разбира се, че на яве е в пъти по хубаво....

• Автор

Ето ви я и Шипка !

Не ми е в ред датата на апарата, ама то на мен, какво ли ми е в ред :biggrin:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И ние с Азо бяхме там и се търкаляхме по поляната...

Публикувано изображение

Толкоз ви се полага от снимковия материал. За останалото, да сте били там - да сте видили :biggrin:

пък Азо е егати мазния лигльо ;) За едното чесане живее :biggrin:

• Автор

пък Азо е егати мазния лигльо ;) За едното чесане живее :biggrin:

А Лазар, за да краде кебапчета :lol6:

Така. Имам следната идея. Почвайте от сега, всеки месец да кътате някъде по 10 кинта и така догадина по-това време, ще сте събрали за бензина и за новата среща. Аз пак ще ви пусна темичката, няколко месеца по-рано, та да може да се наконтите и да си направите кръчмарска смекта :biggrin:

А Лазар, за да краде кебапчета :biggrin:

Така. Имам следната идея. Почвайте от сега, всеки месец да кътате някъде по 10 кинта и така догадина по-това време, ще сте събрали за бензина и за новата среща. Аз пак ще ви пусна темичката, няколко месеца по-рано, та да може да се наконтите и да си направите кръчмарска смекта ;)

Лазар си е пич. Чака, чака някой да го почерпи и накрая си се самопочерпи :biggrin:

• Автор

Лазар си е пич. Чака, чака някой да го почерпи и накрая си се самопочерпи :biggrin:

И за десерт, нагъна Михнев ;)http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif :biggrin:

Първата среща гледам сте наблегнали на яденето, на втората, явно трябва да наблегнете на спорта, за да свалите тез мазнини.... ;)

Викам и ти да си донесеш перчема ;)

и малкия терминатор да донесе :biggrin: да разкаже играта на кучетата :biggrin:

Кучета, кебапчета... пък накрая и мъже. :rolleyes: Явно добре сте си изкарали! :rolleyes:

• Автор

Кака Вили каза,че ще качва снимки и где ги забута не знам :):P

Не и разрешихме да ги качва. Нали казах, който е искал да види, да е бил там :)

Утре сутрин затварям темата. Тя си изпълни задачата.

• Автор

А аз държа да кажа, че още когато пуснах темата, знаех кой ще дойде. Изненадата ми бяха Тигърчето и Ванката, на които благодаря от сърце http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Е, очаквах още един, двама, които мислех за сериозни, ноооо...

Догодина ще им дам шанс да се реваншират. :huh:

А Лазар, за да краде кебапчета :cool:

Така. Имам следната идея. Почвайте от сега, всеки месец да кътате някъде по 10 кинта и така догадина по-това време, ще сте събрали за бензина и за новата среща. Аз пак ще ви пусна темичката, няколко месеца по-рано, та да може да се наконтите и да си направите кръчмарска смекта :huh:

Ехеее, аз ако от сега ги събирам, те до тогава ще са отишли за нещо друго или в някой бар ;)

Lora2312 много добре си изкарахме.

Аре дай пак аре на ти 2-3 снимки, от мен да мине

Амбър, и за теб ето някоя снимка :cool: :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Автор

Хахаха, Тигърчо разби ме :lol6: А косата на лудото Ленче се вее, щото тръгна да тича нагоре по стълбите :huh::cool: :cool: От снимката имам чувството, че всички долу ме гледат в недоумение ;)

Хахаха, Тигърчо разби ме :lol6:

А косата на лудото Ленче се вее, щото тръгна да тича нагоре по стълбите :cool: :cool: ;)

От снимката имам чувството, че всички долу ме гледат в недоумение :lol6:

Ами искат снимки хората ко да ги прая. Те на тез снимки не се виждаме добре, така че ... да дерзаят кой кой е :P

Е, чак пък в недоумение ... че те гледахме странно да... кой "луд" ще тръгне да тича нагоре по стълбите ... Те някои хора използваха кучето да ги дърпа, а ти тръгна бегом на горе :huh:

Емчиту с раницата и сивата дънка я демаскирахме одма. Белиту с черната дънка и червената блуза също. Веситу ми е откраднала камуфлажното елече. Познаф ли поне малку?

Емчиту с раницата и сивата дънка я демаскирахме одма.

Белиту с черната дънка и червената блуза също.

Веситу ми е откраднала камуфлажното елече.

Познаф ли поне малку?

За елечето не позна,елечето е мое,дадох го назаем :whist:

Ъъъ нищо не позна,я дай пак! :rolleyes:

Чак пък нищо! Ади нидей са стискъ тъкъф ся... П.П. Чай да я видим Веситу - единственото търчащу, фърчащу (ше прави конкуренция тя) на сминката е черното яке със синята гаща на средата на стълбището. М?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.