Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се съберем на празна приказка или една Шипченска епопея

Featured Replies

Този път може и да дойда :)

юхуууууу!!!!!!!!!!

Отиваме на Дряновския манастир и пещерата Бачо Киро :D

• Отговори 537
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пак не изчакахте дебелото вие...

споко, за теб ще има повторение - ти само кажи кога :D

Ми, Юни ше бъде комай...

ще е трудно, НО .............. ще те уредим :D

214 км ми е в едната посока... Ще долазям в миналогодишния си състав! :clap:

214 км ми е в едната посока...

Ще долазям в миналогодишния си състав! :clap:

и аз така :D

ще трябва да доострижа Лазар да не се излагаме :D

Такамм, аз предлагам 29 дата. Ден неделен и богоугоден, за нашето малко и спретнато събрание :)

аз предлагам да си носим барбекюта :rolleyes:

сега ще проверя календара - понеделник не сме ли на работа?

Тлака в Дряново....

сега ще проверя календара - понеделник не сме ли на работа?

Тлака в Дряново....

тцъ - не сме

• Автор

аз предлагам да си носим барбекюта :rolleyes:

Тоя път задължително :) Иначе как ще изхраним Лазар, баси :clown:

тцъ - не сме

И вторник пак не сме :tongue2:

Такамм, аз предлагам 29 дата. Ден неделен и богоугоден, за нашето малко и спретнато събрание :)

На 28-29 април съм зает иначе за друга дата проблем за сега няма!

Ако питате мен,нека е към средата на май месец да се постопли още малко и да го направим с нощувка,че така много набързо докато захапим приказката и времето изтича!

• Автор

На 28-29 април съм зает иначе за друга дата проблем за сега няма!

Ако питате мен,нека е към средата на май месец да се постопли още малко и да го направим с нощувка,че така много набързо докато захапим приказката и времето изтича!

Проблема на май месец е, че почивните му дни са само около 24, а тогава всеки ще щъкне по балове...

Добре де, айде ще изместим датата за 30-ти, ако успееш за тогава :rolleyes:

И ще се съберем по от рано. Не като миналата година - по обяд :D

• 2 седмици по-късно...

За интересуващите се софиянци, в моята кола ще има поне 2 свободни места, някой ако има желание и го спира превоза-да заповяда!:)

Really? :eek:

нали това ти обяснявам от сутринта :conversation:

• Автор

Такамммммм, сега ! Датата си остава 29.04.2012 г. / последните цифри са да се не обърка някой и да дойде догодина :clown: / ден неделен и Богоугоден, амин ! За обяд ви искам всичките на лице / приключили с разходката в пещерата / или поне тези, дето се записахте в другия двор, щото после ще мрънкате, че трябва да с ходим, пък не ви се ще :tongue2: / последното го казвам от опит...от миналата годна / Ако на някой му трябват телефони или координати, да пише на ЛС :whist:

Really? :eek:

Един мъж в колата хич няма да ни е излишен, че сме две блондинки и идея си нямаме как ще се оправим по пътищата...

Един мъж в колата хич няма да ни е излишен, че сме две блондинки и идея си нямаме как ще се оправим по пътищата...

Мога да имам сигурност едва в края на седмицата, за съжаление смените няма как да се отменят :)

Дид, мъжа бил тренирал пет месеца и освен това ходи и на йога. Смятайййййййййййййййй............ И си пада по котки ;)

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Мога да имам сигурност едва в края на седмицата, за съжаление смените няма как да се отменят :)

Имай ни предвид, аз съм писала 2 места, че са свободни, но реално са 3-без сина ми. Че ако го взимам става сложно той ще е при баба си и ще трябва да минем да го вземем а това са 50 км отгоре и много се замислям да го отсвиря. Така че, при нас място ще има. Нямаш проблем, в който момент каквото и да кажеш.

Дид, мъжа бил тренирал пет месеца и освен това ходи и на йога. Смятайййййййййййййййй............ И си пада по котки ;)

...и си мислиш че ще го караме в Дряново, най-много да стигнем до Пловдив и да заживеем щастливо :D
  • Автор

...и си мислиш че ще го караме в Дряново, най-много да стигнем до Пловдив и да заживеем щастливо :D

Лелеее, изгоря Марто :lol6:

Имай ни предвид, аз съм писала 2 места, че са свободни, но реално са 3-без сина ми. Че ако го взимам става сложно той ще е при баба си и ще трябва да минем да го вземем а това са 50 км отгоре и много се замислям да го отсвиря. Така че, при нас място ще има. Нямаш проблем, в който момент каквото и да кажеш.

Прекрасно, аз се надявам утре-вдругиден да разбера как ще е разписанието за да си направя сметките

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.