Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се съберем на празна приказка или една Шипченска епопея

Featured Replies

Добре, де. От партера сме аз, Весито, Белинда, Дидката, Данчо, Мето, Лео, Капитана, Марти от горните етажи Михнев, Ванката и Пламен - кой още че тях не ги знам? кого изтървах?

• Отговори 537
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тъй като се очертават хубави почивни дни за всеки случай ще си взема 1 чифт чорапи :lol6: и 1 чифт пижами :lol6: че не се знае къде ще замръкнем :lol6: и с кого :lol6: .Нема се излагам с бархетната пижама, я.... :lol6:

Тъй като се очертават хубави почивни дни за всеки случай ще си взема 1 чифт чорапи :lol6: и 1 чифт пижами :lol6: че не се знае къде ще замръкнем :lol6: и с кого :lol6: .Нема се излагам с бархетната пижама, я.... :lol6:

баси, верно :no-no:

ам, аз за кво вземам тогава Блонди с мен????? :no-no:

баси, верно :no-no:

В интерес на истината ние миналата година не искахме да се прибираме и много искахме купона да продължи в някоя къща за гости... :(

За последно се връзвам без нощувка да бия толкоз път! :(

В интерес на истината ние миналата година не искахме да се прибираме и много искахме купона да продължи в някоя къща за гости... :(

аз не мога - няма къде да си завещая децата

Дай да вземем малко палатки :)

Дай да вземем малко палатки :)

Не, сериозно....

Ако има други айляци се прехвърляме в някоя къща за гости в околията....

Аз още миналата година им предложих, ма те.... :(

Не, сериозно....

Ако има други айляци се прехвърляме в някоя къща за гости в околията....

Аз още миналата година им предложих, ма те.... :(

Аз съм обвързан с транспорта :( Иначе бива, какво толкова, малко тишина и спокойствие след тукашната лудница
Съжалявам,но нямам възможност да дойда,а ми се искаше!

Там някъде. Пък който когато пристигне...

Много мразя, ама мразя, мразя, мразя да съм несериозна. Още повече мразя да ме поставят пред свършен факт в последния момент, но както се казва приятелите са за това - да се осират, а ти да им прощаваш. Така че, с риск Веси да ми издигне паметник на несериозността в Дряново със съжаление ви съобщавам, че утре нашата софийска група няма да дойде(доколкото разбрах и Алгор и компания и те няма да могат и там звънях да се опитам да се присламча). Другата блондинка ми прати пообяд един дълъг смс с извинения и предупреждение да й звънна чак когато ми мине, но нямало да може да ни закара :( Всичките ми варианти Б,Ц,Д, се провалиха, така че се примирих. Пожелавам ви приятно изкарване на всички, а ние с Марто си обещахме да тренираме шофьорските си умения за догодина. :shy11: П.П Егати, много скапани новини днес.

Много мразя, ама мразя, мразя, мразя да съм несериозна. Още повече мразя да ме поставят пред свършен факт в последния момент, но както се казва приятелите са за това - да се осират, а ти да им прощаваш. Така че, с риск Веси да ми издигне паметник на несериозността в Дряново със съжаление ви съобщавам, че утре нашата софийска група няма да дойде(доколкото разбрах и Алгор и компания и те няма да могат и там звънях да се опитам да се присламча). Другата блондинка ми прати пообяд един дълъг смс с извинения и предупреждение да й звънна чак когато ми мине, но нямало да може да ни закара :( Всичките ми варианти Б,Ц,Д, се провалиха, така че се примирих. Пожелавам ви приятно изкарване на всички, а ние с Марто си обещахме да тренираме шофьорските си умения за догодина. :shy11:

П.П Егати, много скапани новини днес.

Споко Динди, няма никакъв проблем, тъкмо няма да видим едни досадници там от които да не можем да вземем думата :)

О, без оправдания, моля.. Транспорт много... Аз мога да ви закарам бе ....

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

О, без оправдания, моля.. Транспорт много... Аз мога да ви закарам бе ....

Значи ето веднага се намери вариант "ер голям" :D Пренасочвайте се към Тайгъртрон, утре ви искаме в Дряново! :wink12:

Споко Динди, няма никакъв проблем, тъкмо няма да видим едни досадници там от които да не можем да вземем думата

Не стига, че влязох в преразход с едни пари, че на оназ Дундрина и подарък и купих , ами и досадници ни нарекохте...То от софиянци толкоз....

Не стига, че влязох в преразход с едни пари, че на оназ Дундрина и подарък и купих , ами и досадници ни нарекохте...То от софиянци толкоз....

ДОбре, де, не сте много големи досадници :) но достатъчно :)

ДОбре, де, не сте много големи досадници :) но достатъчно :)

Да не почнем утре да ви досаждаме по телефота след третата бира..... :hush:
  • Автор

Така че, с риск Веси да ми издигне паметник на несериозността в Дряново със съжаление ви съобщавам, че утре нашата софийска група няма да дойде(доколкото разбрах и Алгор и компания и те няма да могат и там звънях да се опитам да се присламча)

П.П Егати, много скапани новини днес.

Веси, като едно видно форумно страшилище и плашило, възнамерява и копче даже да не ти каже.

Веси знае, че когато има желание, има и начин. Начин няма само тогава, когато се случи нещо като новината от днес, която ни покоси тотално...

Не обвинявам никого и никой не ми е длъжен на мен, за да се извинява. Такива неща се случват постоянно. Така че дишай спокойно. Аз тебе и в НОИ ще те намеря :clown:

Редактирано от shefkata
Изпусната буква (преглед на промените)

п.п. Сега изчислих, че ако шофирам аз пътя ми ще струва 100лв., ако шофира друг - 75лв. Мисля варианти.....Публикувано изображение

Да не почнем утре да ви досаждаме по телефота след третата бира..... :hush:

ДОбре, ще видя как ще съчетая ученето с говоренето :) Но ще го преживея :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.