Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се съберем на празна приказка или една Шипченска епопея

Featured Replies

Мене, ако има кой да ме натовари във возилото си, че аз имам само служебно и не ми го дават за лична пУтреба :lol6: и съм жив, може да се натреса :laughing5:

• Отговори 537
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мене, ако има кой да ме натовари във возилото си, че аз имам само служебно и не ми го дават за лична пУтреба :ph34r: и съм жив, може да се натреса :whist:

ще те взема по път - нямаш грижи :ph34r:

Ан така, работата е ясна, аз съм ЗА , без претенции за дата и място.

Сега обаче нека се изкажат и желаещите да присъстват от чужбина и да сесъобразим с тях за датата.

Като най-добре ще е, да е след първи май, да ни е по-топличко.

Още мястото на срещата; заявявам най-отговорно, че географския център на България е Узана.

Ако решим когато се видим и да преспим заедно, то тогава мястото е изключително подходящо.

Разположена на прехода между високия и суров Централен Балкан, по меката и заоблена Източна Стара планина на 22 км. южно от град Габрово.

Ъъъ, един брой желаещ да присъства от чужбина се изказва повторно. Всичко измежду 9 март и 7 април ме устройва :D

Ако смятате че не съм бил достатъчно нахален, ще се потретя..

Aко не ми се навиете на акъла, можете да се записвате при секретарката ми за домашни посещения в горепосочения период.

Мишкааааа, айде с мен до родината на почивка. Ще се отдадем на ядене, пиене и секс туризъм. Сега гледам се заформила темичка "Как сваляте", докато си дойда може да съм научил нещо от там :)

Всичко измежду 9 март и 7 април ме устройва

Мноу рано, студ - Минчо празников каза, че ще вали сняг и Шипченския проход ще е затворен!

Аз съм по-навита за датите през месец май, хем са повече почивните дни, хем ще се постопли...Но, както реши мнозинството...да не пиша голяма дума, само болест би било оправдание...

Ако можех (географската локализация и времето ) бих присъствал .

Като дойда да не се правите че не ме познавате

Аз и без да се правя няма ме познаете ;)

Аз и без да се правя няма ме познаете ;)

Значи ще се правим че те познаваме. И без това знаем от къде ще дойдеш - от джоба на мишката :)

Като дойда да не се правите че не ме познавате

Белинда може да те вземе ако нямаш возило

Търся си шофьорин от Варненско или Шуменско.... :ph34r: За резерва! От мен возилото от него уменията.... :)

Преди години си направихме една такава сбирка от един друг форум, събрахме се в едно кафе 20-25 човека. Оказахме се 20 и няколко напълно непознати човека седнали на една маса и нямащи какво да си кажат.Никои не се държеше или говореше по начина познат от форума, поседяхме помълчахме и се разделихме с обещание за нова среща.

Преди години си направихме една такава сбирка от един друг форум, събрахме се в едно кафе 20-25 човека.

Оказахме се 20 и няколко напълно непознати човека седнали на една маса и нямащи какво да си кажат.Никои не се държеше или говореше по начина познат от форума, поседяхме помълчахме и се разделихме с обещание за нова среща.

Познато ми е и на мен. Имаше хора, които толкова се бяха панирали, че няма да покрият представите на другите за себе си и че ще им изпопадат ореолите, че развалиха вечерта и на "глупендерите" от форума, които наистина искаха да се забавляват.

Познато ми е и на мен. Имаше хора, които толкова се бяха панирали, че няма да покрият представите на другите за себе си и че ще им изпопадат ореолите, че развалиха вечерта и на "глупендерите" от форума, които наистина искаха да се забавляват.

При нас се случи обратното. Срещнахме се и с повечето се запрегръщахме сякаш не беше първа среща. Дори си направихме график с хората, които са близо до нашия квартал кой кога да е шофьор, та другите да пият. На първата ни среща аз ги возих, но след това когато дойде моя ред ми се прецака стартера та пихме всички- взехме си такси :) Допаднахме си много и се срещаме през събота. :)

Преди години си направихме една такава сбирка от един друг форум, събрахме се в едно кафе 20-25 човека.

Оказахме се 20 и няколко напълно непознати човека седнали на една маса и нямащи какво да си кажат.Никои не се държеше или говореше по начина познат от форума, поседяхме помълчахме и се разделихме с обещание за нова среща.

Няма човек от калдата, с който да съм се срещнала и да ми е било неприятно. Който както си го направи, лично аз имам няколко много ценни приятелства създадени тук.

Няма човек от калдата, с който да съм се срещнала и да ми е било неприятно.....

Защото не си се срещала с мен :mad:

Защото не си се срещала с мен :baby:

Така е, аз неколкократно съм се срещал с него и всеки път заплашваше крехкото ми тяло с разни медицински интервенции... :speak:

Така е, аз неколкократно съм се срещал с него и всеки път заплашваше крехкото ми тяло с разни медицински интервенции... :speak:

то пък едно тяло :baby:

Така е, аз неколкократно съм се срещал с него и всеки път заплашваше крехкото ми тяло с разни медицински интервенции... :)

срещай се с мен - аз няма да те заплашвам :wors:

Защото не си се срещала с мен :wors:

Защото те чакам да дойдеш на централна гара в София, а ти не долазяш душо...

то пък едно тяло :wors:

а ТИ няма ли да си довлечеш гъзеца, ъ? :)

а ТИ няма ли да си довлечеш гъзеца, ъ? :)

Ще му се наложи ...

срам, не срам :whist:

а ТИ няма ли да си довлечеш гъзеца, ъ? :whist:

Вероятно не.Знаеш - женен човек съм и подобни воаяжи не се възприемат с добро око в къщи.

Ако питаш мен,писнало ми е от жени- "шофъори" :sobbing:

Ако питаш мен,писнало ми е от жени- "шофъори" :)

Недей така! Има и такива който могат да карат. На една мома снощи й давах да ми кара колата по чукарите, така че не ги слагай под един знаменател :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.