Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да живеем с това?

Featured Replies

Вие всички искате прекалено много от мен! Искате да забравя човек, с който винаги съм се чувствала щастлива, искате все аз за всичко да се чувствам виновна, само защото съм с увреждаия! Искате дая остъпя пред една богаташка и глезла! Много искате! Искате да се срещна с него след години, когато вече няма да е толкова забавен и интересен а ще си има ангажименти и работа! А аз? Все за проблеми ли тряБва да мисля? На мен ми писна! Не ми стига че на 13 изживях една криза заради която ми се наложи да се откажа от книгите и да страдам ден след ден с мисълта "Кога ще свърши тази криза?", ами сега и тази, дето няма свършване! Писна ми да слушам за пари и сметки, писна ми от хора над закона! Писна ми да ми нарушават правата и да ми се подиграват! Как да живея когато всички ми натякват че искам много поннеже съм с увреждания? Как да изляза от тази депресия като не мога? Пепи го няма, а никой друг не може така да ме разсейва и да ме кара да се чувствам добре! Писна ми да се втълпява на обществото че хората като мен са товар! Писна ми! Нещата трябваше да бъдат други! Не ми стига чее ми отказаха да уча английски защото с 5 съм завършила начално образование, не ми стига че за театрално представление ми дадоха реплика от четири думи и трябваше да стоя като някаква статуя, не ми стига че ме смятаха за малоумна и не ми дадоха да рецитирам едно голямо стихотворение от Иван Вазов, а сега и това? Въобще на кво имам право бе? И аз имам чувства, имам душа! Няма как да се оправя, щом нямам стимул!Кога ще се спрете с тая дискриминация? Поне в цивилизована страна като Германия можеш да осъдиш някого за дискриминация, а тук и това не можеш!Цял живот обиди и подигравки и сао няколко дена щастие!

НЕ СТЕ ХОРА!

• Отговори 81
  • Прегледи 16,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мисля, че току що всичко се завъртя пак, много хора се опитаха да ти помогнат, нека да ти кажа и аз нещо. Не си товар за никого тук, за да бъдеш обиждана, никой не те е обидил, ти не искаш да чуеш нищо от тези четири страници писане.... Предлагам ти една проста идея, напиши цялата си болка на листове - тетрадка или нещо.... Напиши я искрено, честно, напиши болна съм от това и това, травмирана съм от това и това, не пропускай дори желанието ти за Иван Вазов, напиши абсолютно всичко - желания и болка. После, го прочети 10 пъти всичко и си го набии в главата, ЧЕ ТОВА Е ТВОЕТО МИНАЛО.....Престани да се въртиш в него!!!

НЕ МОГА ДА ОБИЧАМ ДРУГ!

И не го идеализирам, просто е забавен, страхотен, готин.........искаше ми се да ми е първият..... :rolleyes::) :) и единственият.

Докато си повтаряш и натрапваш тази мисъл сама на себе си, наистина няма да го забравиш.

И аз съм мислела, че някой не може да се забрави. И аз мислех, че животът няма вече смисъл. И аз мислех, че само с него съм пълноценна. И аз мислех, че вече няма да мога да обичам. Не е така!

Трябва да намериш свой смисъл в живота, да не го търсиш в даден мъж. Спри да се оглеждаш в очите на хората, а се виж в своите. аз не видях тук някой да те е посочил с пръст, че си по-различна. Може в живота ти да има такива хора, неизбежно е, но трябва да се издигнеш над тях.

Някой ден, като станеш просто ей-така- с усмивка на лице, не задаваш излишни въпроси, не се чудиш какво мислят другите за теб, а просто се насладиш на сутрешното слънце и кафе, като прогледнеш за света около теб, като забравиш за него, ще срещнеш някой друг, по-добър и по-обичащ те от него.

Не те е обичал така, както си си мислела ти, щом се е оженил за друга.

Просто вярвай в себе си :)

Черпя авторката на темата с един блус:

Може да се преоткрие в песента...! До колкото мога да я разбера, тя няма нужда от окуражаващ съвет, а от съчувствие...Тук никой не може да й помогне - тя сама ще си помогне, някой ден...

Привет и от мен!

Задаваш въпроси, а си се вкопчила в мисълта за този човек и не приемаш никой от дадените ти отговори за възможно решение.

Вече наистина си голяма, но повечето ти постове звучат като дете, което се инати и вика:

"Няма пък!"

Виждала съм хора без физическо увреждане, които се държат по съшия този начин.

Затова излез от ролята на жертвата и насочи енергията си, (личи, че имаш такава), в нещо друго - ново хоби, някакво занимание, което да те откъсне от порочния кръг, в който се луташ.

Нали гледаш филми, четеш книги - има много такива сюжети. Поучи се и заживей отново, моля те!

Не приемай нашите мнения като критика. Прочети ги отново - те наистина са написани

най-добронамерено! Успех! :rolleyes:

Редактирано от allabala (преглед на промените)

Anne, ти дори не се опитваш да се замислиш над думите на всеки един от нас. Мисля, че proletsearch е абсолютно прав. Докато ти сама не се опиташ да си помогнеш, никой от този или който и да било друг форум, не би могъл да го направи.

Каквото сам си направиш никой друг не може да ти го направи ! Трябва сама да осъзнаеш, че е неодходимо да започнеш на "чисто" ... ние можем само да те подкрепяме .. всичко си зависи от теб :) Акъл никой не може да ти дава, щото чужд акъл в чужда глава не стои. Прочетох доста коментари, които бяха истини и биха ти помогнали, но тъй като сме различни, не можеш да ги почувстваш със сърцето си, а всеки е написал това, което той би направил.. ... Ако човек можеше да слуша какво му казват другите и да го прави като програмиран робот, нямаше да сме хора. Всеки е индивидуална личност, не чакай други да ти напишат отговорите на големите въпроси в живота, търси ги сама ... Та, ти какво би направила, за да си помогнеш?

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

За да стигне човек до писане в изповедите на един форум, значи има нужда от подкрепата на непознати, които не го виждат и никога няма да го видят. Предполага се, че мненията ще са много, различни, взаимнодопълващи се и полезни. Когато аз писах за първи път тук, се изумих от това, как непознати хора отделят от времето си, макар и форумно, за да кажат те как биха реагирали и ако може това аз да го пригодя към своя си живот и да ми е от полза. В един момент дори ми стана неловко и признавам си много приятно от това, че "се занимаваха" с моя проблем. Това ме задължаваше да бъда коректна и добра. Това, което ми прави впечатление при теб обаче, е че ти въобще не гледаш на нещата по този начин. Нали не допускаш, че някой ще дойде у вас, ще те хване за ръката и ще бъде до теб непрекъснато. Ами не. Но това, което може да ти бъде дадено като помощ тук във форума, хората ти го дават на 100 процента. Някак си не е коректно твоето отношение... Второ - никога не изхождай от презумпцията, че всички са здрави и никой не е като теб и заради това не те разбира. Повече от хората не биха разбрали начина ти на мислене, който демонстрираш, а не физическите ти проблеми. Позволила си психиката ти да се подчини на физиката ти и да си негативна не само към себе си, но и към обществото като цяло. Никой няма право да те обижда, но пък никой не е длъжен да ти помага, най-малко пък от хората тук във форума. И това ти го казвам съвсем добронамерено, така че не скачай срещу мен. Трето и най-важно - абсолютно съм убедена, че ако Пепи имаше и грам чувство към теб, такова, каквото на теб ти се иска, каквото е на мъж към жена, което се казва любов, а не съжаление, умиление и подобни производни на доброто възпитание, той просто щеше да избере теб. Защото, когато човек обича, няма значение дали срещу себе си има някой без крака, без ръце, без очи или без глава. Вярвай ми!

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Когато някой има желание да му се помогне,винаги получава помощ отнякъде.

Anne,имам чувството,че ти нямаш желание да ти се помогне.Ролята на жертва в която си се вживяла не е донесла на никой "актьор" нищо добро.Постарай се да излезеш от нея.

Като начало започни да мислиш за бъдещето си - първо за дребните неща,които можеш да направиш за себе си,доставяйки си мъничка радост.Прави го всеки ден и се постарай да не се обръщаш към миналото - него не можеш да го промениш,но настоящето и бъдещето са ти изцяло подвластни.Ще успееш!

Вие всички искате прекалено много от мен! Искате да забравя човек, с който винаги съм се чувствала щастлива, искате все аз за всичко да се чувствам виновна, само защото съм с увреждаия! Искате дая остъпя пред една богаташка и глезла! Много искате!

Виж, на мен ми се струва, че проблемът при теб изобщо не е в това, за което пишеш. Анорексията не е физическо заболяване, а е на психологическа основа. Точно тази психологическа основа е довела до физическите проблеми, които имаш. Твоето мислене се върти в омагьосан кръг. Всичко, за което пишеш, при теб е следствие от определена психологическа нагласа, която е донесла всичките ти беди.

Това ти го казвам най-добронамерено. Вижда се, че страдаш, но лошото е, че вредиш сама на себе си. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Съгласна съм с изброените неща от Merryl, но се върнах да добавя това третото:

Трето и най-важно - абсолютно съм убедена, че ако Пепи имаше и грам чувство към теб, такова, каквото на теб ти се иска, каквото е на мъж към жена, което се казва любов, а не съжаление, умиление и подобни производни на доброто възпитание, той просто щеше да избере теб. Защото, когато човек обича, няма значение дали срещу себе си има някой без крака, без ръце, без очи или без глава. Вярвай ми!

Редактирано от allabala (преглед на промените)

Ама то много интересен бил тоя филм: http://www.cosmopolitan.bg/forum/viewtopic.php?t=24210 :lol6: Там има и още ....

Нещата са много по- сериозни ,отколкото изглеждаха в началото,тука трябва професионална медицинска помощ!

След като изчетох и част от нещата в космополитън, може ли да сезирам модератор, че са се възползвали от потребители на форума да трупат точки за лично его, съществуващо в реалния свят. Просто аз съм супер сбъркан явно, че въобще пиша в тази тема, ако може да я затворите, въпреки че, не съм я отворил аз. Получих някакъв удар в слепоочията от простотията, която прочетох. Ако искате ме накажете, но мисля че някой човек тук живее от форумна симпатия и се храни с нея. Този филм, дори като пораснал човек не мога да го измисля, тук има свисше творчество, захранвано от простата челяд - потребителите. Редакция: Отивам да си бера доматите с колците, преставам дори да влизам в изповеди. Пуснато на: Пет Авг 06, 2010 3:41 pm Заглавие: andrianivanov написа: може и на наистина да не и се занимава с Полина като не и е на нивото Реално Полина нищо не може да и направи Голяма клюкарка си. Много смях с темата в калдата, където се обясняваш на хората. Сега и тук обяснения.

Редактирано от bluelight (преглед на промените)

След като изчетох и част от нещата в космополитън, може ли да сезирам модератор, че са се възползвали от потребители на форума да трупат точки за лично его, съществуващо в реалния свят. Просто аз съм супер сбъркан явно, че въобще пиша в тази тема, ако може да я затворите, въпреки че, не съм я отворил аз. Получих някакъв удар в слепоочията от простотията, която прочетох. Ако искате ме накажете, но мисля че някой човек тук живее от форумна симпатия и се храни с нея. Този филм, дори като пораснал човек не мога да го измисля, тук има свисше творчество, захранвано от простата челяд - потребителите.

Редакция: Отивам да си бера доматите с колците, преставам дори да влизам в изповеди.

Пуснато на: Пет Авг 06, 2010 3:41 pm Заглавие:

andrianivanov написа:

може и на наистина да не и се занимава с Полина като не и е на нивото Реално Полина нищо не може да и направи

Голяма клюкарка си. Много смях с темата в калдата, където се обясняваш на хората.

Сега и тук обяснения.

Тук Ане,там Кити,в трети сайт не знам как се подвизава.

Пуснах линка за незапознатите,да не й се вкарвате във филмите.

Полина,пий си хапчетата и остави семейството на Петър и Даниела на мира!

Подкрепям написаното в #65.

Това е нагла злоупотреба с нашето доверие и за мен е абсолютно недопустимо да се случва тук. Даже вече ме е яд, че съм се опитвал да помогна. Чувствам се излъган, употребен и изхвърлен. До къде я докарахме! Мисля, че е време да се сложи карай на това, има си отговорни хора, които ще намерят правилния начин. Очаквам да се самосезират скоро.

:)

П.П. А какво стана с новата логическа задача?

Момичето наистина има някаква драма. Цялата история е доста объркана. Но ако наистина страда от анорексия, аз се сетих за една позната на майка ми, чиято дъщеря също страдаше от това - та тази жена е казала, че всъщност у нас няма кой да помогне адекватно на момичетата с това заболяване. Така че нещата са объркани отвсякъде. А ако наистина е разнасяла тези хора, това не е хубава постъпка.

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Момичето наистина има някаква драма. Цялата история е доста объркана. Но ако наистина страда от анорексия, аз се сетих за една позната на майка ми, чиято дъщеря също страдаше от това - та тази жена е казала, че всъщност у нас няма кой да помогне адекватно на момичетата с това заболяване. Така че нещата са объркани отвсякъде. А ако наистина е разнасяла тези хора, това не е хубава постъпка.

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Тя самата Ане-Кити си е драма.

Аз също имам колежка,която страдаше от анорексия-помогнахме й целия екип.

Но това са думи на нещо не у ред ептен с главата

Кити написа:

ЗНАМ, ЧЕ ВЛИЗАШ И ЧЕТЕШ ТУК! ОБЯКНИ МИ ЕДНОІ КАК МОЖА ТАКА ДА МИ СЪСИПЕШ ЖИВОТА? КАК МОЖА ДА МИ ПРАТИШ ВИРУСА? НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ МА? ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО СИ ЖАЛКА И ДОЛНА? КАК МОЖА ДА МИ ЗАТРИЕШ ГРАФИКИТЕ? ЗАРАДИ ТЕБ ЗРЕНИЕТО МИ Е ЗЛЕ ИЗОБЩО! НАКАРА МЕ ДА СТОЯ ПРЕД КОМПЮТЪРА И ДА СИ ГИ ТЪРСЯ ВСЕКИ ДЕН! КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ДА ОСЛЕПИШ НЯКОГО МА? КАК МОЖЕ ДА СЕ ДЪРЖИШ С ПЕПИ КАТО СЪС СЪБСТВЕНОСТ? ТОЙ Е ЧОВЕК, ЗА БОГА! ОСТАВИ ГО НА МИРА! НЯМАШ АБСОЛЮТНО НИКАКВО ПРАВО ДА МУ ЗАБРАНЯВАШ КАКВОТО И ДА БИЛО! ТОЙ ЩЕШЕ ДА ГОВОРИ С МЕН, МОЖЕ БИ СЕГА НЕЩАТА ЩЯХА ДА БЪДАТ РАЗЛИЧНИ, А ТИ ПОПРЕЧИ! ЗАЩО? КАК ЖИВЕЕШ С ТАЗИ ЗЛОБА, МА к***о? КАКВО ТОЛКООВА СЪМ ТИ СТОРИЛА, ЧЕ ТАКА МИ СЪСИПА ЖИВОТА? НУЖЕН ТИ Е ПСИХИАТЪР ДА ТЕ ОСВИДЕТЕЛСТВА! ЩЕ ГЛЕДАМ ДА СЪСИПЯ ТВОЯ ЖИВОТ ТАКАы ЧЕ ДА СТРАДАШ ПО-ЗЛЕ И ОТ МЕН, ЧУВАШ ЛИ, ОТКАЧАЛКЕ? ПЕПИ ЯМА ДА Е ТВОЙ!

ПАК МИ НАПРАВИ НЕЩО И ЩЕ ВИДИШ КАКВО ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ!

Пет Авг 06, 2010 11:59 am

ДАНИЕЛА, ТЪПА И СМОТАНА к***о, ОСТАВИ МЕ НА МИРА ДА СИ ЖИВЕЯ ЖИВОТА! СПРИ ДА МИ РАЗНАСЯШ АДРЕСА ПО ФОРУМА, КЪРЛЕЖ НЕЩАСТЕН! ПИСНА МИ ВЕЧЕ ОТ ТЕБ! ИСКАМ СПОКОЙСТВИЕ, А НЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С КУКУВИЦА КАТО ТЕБ И ДА СИ ПРОПУСКАМ ДНЕВНИЦИТЕ! МАХАЙ СЕ ОТТУК С ПРОСТОТИИТЕ СИ! ВЪРВИ СЕ ХВЪРЛИ ОТ ВИСОКО, ГОЛЯМА УСЛУГА ЩЕ НАПРАВИШ НА ОБЩЕСТВОТО, ДЕБЕЛОГЪЗА ПОМИЙНА ЯМА! ЧУВСТВАТА МИ НЕ СА ТВОЯ РАБОТА!

АКО ОЩЕНЕЩО ЛИЧНО МИ ИЗТИПОСАШ ТУК, КЪЛНА СЕы САМО ДА ТЕ ВИДЯ В БЕРКОВИЦА, ЩЕ ТЕ РАЗКРАСЯ ТАКА С БУХАКАТА, ЧЕ ДА ВИДИМ ПОСЛЕ ЩЕ ПОСМЕЕШ ЛИ ДА ПИПНЕШ КОМПЮТЪР! ЧЕРВЕЙ ПРОСТ!

източник:цитирания по-горе сайт

Както обичам да казвам или по-точно пиша в такива случаи (то ясно че за авторката остава само отделеното внимание), мненията ни може да са полезни на някой друг, който случайно прочете темата. Обаче ми е чудно за онзи другия форум, как се допускат такива неща да се пишат и вихрят там.

Най-после нещо интересно в тоя форум....продължавам да следя темата с интерес

Публикувано изображение

Заминавай с пуканките и интереса ти другаде, това не ти е цирк! :nono:

Аз лично за втори път ставам свидетел на всичко това. Ако няма да и помагате със съвети моля, поне не и пречете. Anne, е потребител като всеки един от вас в този форум и има право да си пуска, каквито си иска изповеди. Спрете да спамите темата и ако няма, какво да кажете по нейния въпрос, просто не казвайте. Гледам, сеира ви влече от далече :nono:

Аз лично за втори път ставам свидетел на всичко това. Ако няма да и помагате със съвети моля, поне не и пречете. Anne, е потребител като всеки един от вас в този форум и има право да си пуска, каквито си иска изповеди. Спрете да спамите темата и ако няма, какво да кажете по нейния въпрос, просто не казвайте. Гледам, сеира ви влече от далече :nono:

За съжаление повечето хора са сеирджии.......простотията ходи по хората за съжаление.

Казахме да си пие хапчетата.

А ти явно не си чела изобщо за какво иде реч,нито си запозната как си ряза вените в нета.

Като си модератор-премести темата в раздел Психо-защото е за там.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.