Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Euro Truck Simulator 2

Featured Replies

че кво му беше на клавиатурното управление? супер си беше/е във всички серии на SCS

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 344,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ми то се вижда от аватара ти ,че си винаги тук. Вземи малко да излезеш на въздух ,потичай ,свали друг килограм.

• sdsdssdsdsdsdsddsds
    sdsdssdsdsdsdsddsds

Ето снимка от Multiplayer. Вижте в какво задръстване попаднах.

• Супер фен  

Публикувани изображения

ахахха, даааа, ние сега едвам с AI-то на количките едвам свикнахме, та тепърва и пешеходци... хахахах ми ко вземат да ги направят като в бг, да притичва по някоя бабичка из Берлин (примерно)? ша са пукна да са смея въх не ми се мисли тва на снимките какъв хардуер ще иска ако не видим оптимизация....

Да вземат да оправят управлението с мишката и това рязко биене на спирачки от другите превозни средства, че направо не се търпи. Те тия както си карат със 130 и изведнъж ми убият скороста на 30, как да не го отнеса тоя пред мен? Също съм забелязал, че като отбия в аварийната лента и пусна аварийните, цялото движение в мойто платно спира...

LATEST NEWS:

Euro Truck Simulator 2 will be released on 23rd of March 2012 in Poland only! Rest of Europe will get it in 28th of March 2012! So that means, Polish people will be the first one to get their hands on the game!

Да се надяваме, че наистина ще я видим на 28 март тая игрица. Много я забавиха... :)

• 3 седмици по-късно...

Управлението с клавиатура е отвратително, в сравнение с rig'n'roll. Добре че мишката компенсира. :)

Friday, January 6, 2012

We are putting finishing touches on the truck models for Euro Truck Simulator 2. The next stage now will be obtaining the final green light from truck manufacturers on the quality of the 3D models.

It is one thing to obtain the "legal blessing" to be able to officially use a truck and the associated brand, but before we can even think of shipping the game, we need to get our art signed off after a review of the fidelity of the final model. The review process largely depends on images, on screenshots, but we are also usually creating a short video to better demonstrate what kind of impression the vehicle makes.

няма ли да излиза вече ?!

на 28 март излиза

Силно се надявам във 2ката да са намалили до минимум монотоността и сивото еднообразие. Да има повече диманика и разучпеност /освен този КЪСТЪМ имидж/ като полиция, митница, проверки, хора закъсали, колеги на които да помогнеш на пътя, по-тъмни нощи и променливо време, по качествен звук от машините и качествено създадена околната среда.... Само на едни детайлни модели ако разчитат, значи не са никак сериозни тия разработчици ! :mad:

не мисля че някой от развойния екип въобще е мислил за подобна функционалност О.о

• 2 седмици по-късно...

Какво стана с играта ? Излезе ли вече ? Защото гледам вече има доста клипове в ютуб с нея. :):)

Редактирано от PaLMaL (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Намерих някакъв торент, но незнам дали ще работи че все още го тегля :D и бързам да напиша коментар :D :D

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

колко време ще ти отнеме да погледнеш маааааааааааааааааааааалко по-нагоре и да видиш кога излиза ETS 2? че ми стана интересно

Изключително много, очаква се до края на март

датата е отложена за първата седмица на Август

датата е отложена за първата седмица на Август

Даже и по-късно,до колкото разбрах началото на Август ще пускат "мини игра" подобие на T & T но ще се казва Truck Scania Driver,което според мен е ужасно глупаво :(

ае някой от вас прави ли си труда да чете из блога на SCS? или ви е труден английския? не само че не е тъпо да се пускат мини заглавия като Т&Т ами е даже много полезно за голямата картинка

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.