Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Small Office Security

Featured Replies

Kaspersky Small Office Security

Публикувано изображение

Официален сайт | Системни изисквания

Публикувано изображение

Kaspersky Small Office Security осигурява всичко, от което се нуждаете за защита на бизнеса си срещу IT заплахи от всякакъв вид. Той е лесен за употреба и осигурява висока степен на защита без да влияе на работата в мрежата на организацията. Продуктът включва множество нови и подобрени характеристики:

* Защита в реално време срещу вируси, шпионски софтуер, троянски коне и др.
* Централизирано управление на мрежовата сигурност от един компютър
* Ограничаване на достъпа на служители до сайтове, приложения, игри и социални мрежи. НОВО!
* Пълна защита за бизнес данните, включително автоматично архивиране по разписание. НОВО!
* Съхранение на данни в криптиран вид, които могат да се транспортират сигурно чрез ел. поща или USB drive. НОВО!
* Генериране и съхраняване на трудни за разбиване пароли. НОВО!
* Максимално запазване на бързодействието на системата, чести обновявания, ненатрапчива работа
* Лесно управление на сигурността в системата
* Усъвършенствани технологии за моментално блокиране на хакерски атаки
* Инструменти за фина настройка на сигурността в бизнес мрежата, вкл. WiFi
* File Shredder за невъзвратимо изтриване на чувствителна информация
* Отлична техническа поддръжка директно от Kaspersky Lab и сертифицирани партньори

Kaspersky Small Office Security 9.1.0.59

Rus | Eng | Deu | Release Notes

Преработен скин позволяващ активиране офлайн - https://rapidshare.com/files/448762724/SkinMOD_KSOS.rar
Настройки за WinLock - AntiWinLock.txt принципът е както при Kaspersky Internet Security 2010/2011
  • Отговори 198
  • Прегледи 26,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Мисля, че nikssi има оригиналния превод или поне има от къде да го вземе, обърни се към него!

Аз нямам версията на български език и ще те помоля да не ме месиш в твоите интриги.

Направил си превода - браво на тебе,но не ме меси. Ясен ли съм?

пп. Ако ще даваш смислен пост - давай го. Другото е празни приказки.

НО най лесно е да се ползва трудът на хората които са се блъскали ден и нощ да го направят. Това твоето е копи и пасте!!! Това мои интриги ли са?

post-294601-0-88275500-1298499770_thumb.

Редактирано от Miroslav Kirilov (преглед на промените)

• Автор

НО най лесно е да се ползва трудът на хората които са се блъскали ден и нощ да го направят. Това твоето е копи и пасте!!!

Това мои интриги ли са?

Не виждам никаква интрига тука. Давам сравнение на двата инсталатора и толкова.

Цитираните от тебе съфорумци от години помагат напълно безкористно тука. Аз също го правя в рамките на възможностите си естествено.

Ами помогни на хората тука поне на лични,не на мене аз ползвам програмите на Касперски само на руски език.

Лека вечер

Аман ;) човек да не попита за един БГ превод , тука хората ще се избият.Ако знаех че ще стане така нямаше хич да искам този превод от никой от този форум.И аз ползвам касперски на руски език ма викам си да пробвам и на родния да видим ще мога ли да свикна.А то виж кво стана. ;)

Аман :P човек да не попита за един БГ превод , тука хората ще се избият.Ако знаех че ще стане така нямаше хич да искам този превод от никой от този форум.И аз ползвам касперски на руски език ма викам си да пробвам и на родния да видим ще мога ли да свикна.А то виж кво стана. :slap1:

Не се впрягай толкова,онзи малко по-горе г-н "комплексара" е използвал превода на PURE,но той припокрива едва 70% от KSOS,затова и шота му е едностранен от пост 4!

При първа възможност и завършен на 100% лично ще ти предоставя превода на ЛС и на @uecss,също!

Момчета, не съм писъл за някой "онзи" нито съм наричал някой "комплексар" или "интригант" и т.н. Щом винаги подхождате така с рогцата, аз се оттеглям. Момент, до като не съм тръгнал да отговоря и на тоя всезнайко,който много добре смята проценти.Защо не сложиш превода на PURE на KSOS и да го снимаш (Пиши с доказателства) Можеш да се правишш компетентен, само където ти минават измишльотините. Не знаех, че една не ти стига, пращам ти още една за колекцията!

post-294601-0-42198000-1298588910_thumb.

• Автор

Момчета, не съм писъл за някой "онзи" нито съм наричал някой "комплексар"

или "интригант" и т.н. Щом винаги подхождате така с рогцата, аз се оттеглям.

Коментарите ти нямат връзка с темата ако обичаш моля премести си ги тука - Български преводи на програми

Български преводи на програми

Ако сте превели езиковият файл на някоя програма тук е мястото да се похвалите и да споделите линк към него.

Тука се обсъжда програмата не неофициалният и превод.

пп. Ще те успокоя,че си първият който е направил превод. Така,че си с едни гърди пред конкурентите. Хората се сърдят на мене,че не им давам превода,аз такъв нямам,не правя и нека се сърдят на този който го има и не желае да го споделя с тях. Може би трябва SMS да се прати :zipper:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Който иска да пробва но не желая упреци! :whist:

Цък

Благодаря ти !
  • Автор

Който иска да пробва но не желая упреци! :P

Цък

Защо да има упреци? Чудесна работа. Благодарности от мене :whist:

Единствено общата папка на Безопастна среда не е преведена - стана с рег файла който прикачвам. Ако искаш го ползвай

Тествано е на Windows XP SP3(x86)

Ето и клипа - http://www9.zippyshare.com/v/10479601/file.html

Благодаря !!! Много се радвам, че си успял да преодолееш ... !!! Ще го пробвам след малко на собственна отговорност. Отново БЛАГОДАРЯ !

nikssi Благодаря ти за reg.файла, но както вече казах обичам простите неща. Може да не му е тука мястото, обаче за мен тая версия е претоварена. Ползвам KAV6WKS от 2г. заедно с Child Defender без Administration Kit и с изключена проактивна защита и съм много доволен. Какво му трябва на човек, който е за толкова малко тук? Благодаря Ви за отзивите!

Редактирано от Miroslav Kirilov (преглед на промените)

Какво му трябва на човек,

който е за толкова малко тук?

Нищо !

До като се занимавах с програмата ми направи впечатление, че когато се създава "правило за изключиние" бутоните OK и Отказ при натискане изчезват. Функцията работи но се задейства с Enter. Може проблема да е при мен.

post-294601-0-70428800-1298793523_thumb.

• Автор

До като се занимавах с програмата ми направи впечатление, че когато

се създава "правило за изключиние" бутоните OK и Отказ при натискане

изчезват. Функцията работи но се задейства с Enter. Може проблема да

е при мен.

При мене е същото

Губи се и текста до опции,както и с главното меню - Заплахи и изключения колко и какви правила има.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.