Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Small Office Security

Featured Replies

• Автор

И при скан ли няма засичане при теб ?

П.П. Филма не е лош :ph34r:

Няма никакъв проблем - все още си качва,при сканиране и отваряне Касперски мълчи.

Можеш да преинсталираш торент клиента,според мене проблема има връзка с този прословут уеб контрол ;)

Някой който ползва програмата да пробва. И мерси за филмчето,дано си струва свалянето :D

• Отговори 198
  • Прегледи 26k
  • Създадено
  • Последен отговор
:ph34r: Стара версия на торент клиента ползваш,при мен е 3.0.Преинсталирах го новата версия е 3.1,да видм какво ще се случи.
  • Автор

:(

Стара версия на торент клиента ползваш,при мен е 3.0.Преинсталирах го новата версия е 3.1,да видм какво ще се случи.

Да ползвам по стара версия,ако може и още по стара - нея ще сложа. Тройката не ми харесва !

• 4 седмици по-късно...

Отново съм с тези засичания:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Изтрих всичко в папката освен филма и субтитрите,и отново вижда скрити заплахи.Показах скритите папки и файлове от опциите за папките,освен филма и субтитрите нищо друго няма-и пак ги засича.

Преместих всичко в нова папка и изтрих старата-край с засичанията.

Следващия път освен да архивирам засичащата се празна папка и да им е изпратя :) (шегата на страна)

Преинсталирах µTorrent-а,rar-а също и пак е така.Не на всичко свалено имам засичанията,последният път беше от поста ми по горе.При nikssi последния път проблем нямаше,не е болка за умиране по скоро е дразнещо :) Някой ако има идея моля да сподели.

• Автор

Я дай линковете към филма и тия субове,че ме мързи тоя път да ги издирвам :D Аз винаги разхивирам субовете в папката и после трия архива,не разбирам защо го оставяш така?

Я дай линковете към филма и тия субове,че ме мързи тоя път да ги издирвам :D

Аз винаги разхивирам субовете в папката и после трия архива,не разбирам защо го оставяш така?

И по двата начина ги сканирах,виж репорта.Второто засичане е след няколко минути без rar архива :)

П.п. Да не би проблема да ми е в архива,след първото засичане на арихва казва,че е пропуснат от потребителя.И след това без значение,че съм изтрил архива да го засича отново.

Редактирано от ferio (преглед на промените)

• Автор

И по двата начина ги сканирах,виж репорта.Второто засичане е след няколко минути без rar архива :)

П.п. Да не би проблема да ми е в архива,след първото засичане на арихва казва,че е пропуснат от потребителя.И след това без значение,че съм изтрил архива да го засича отново.

Ами аз пак нямам никакви индикации за нещо зловредно от KES8

Сложих файловете така в папката - макар,че само суба ми трябва

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Тази сутрин Каспа ми напомни за себе се с горните засичания отново.Този път обаче преместих "вирусчето" в карантината след което поиска и рестарт.

Ядосах се и чакам резултати :)

Публикувано изображение

Здравствуйте,

Это сообщение сформировано автоматической системой приёма писем. Сообщение содержит информацию о том, какие вердикты на файлы (если таковые есть в письме) выносит антивирус с последними обновлениями. Письмо будет передано на рассмотрение вирусному аналитику.

Файлы в процессе обработки.

С уважением, Лаборатория Касперского

Edit: Това е отговора предполагам,преди малко изскочи:

Публикувано изображение

Редактирано от ferio (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Градски ще има ли скоро KSOS на базата на KIS 2012 и въобще смятат ли да я разработват тази програма?

• Автор

Градски ще има ли скоро KSOS на базата на KIS 2012 и въобще смятат ли да я разработват тази програма?

Правят си някакъв вътрешен тест в KL. Може да чакаме и до края на март :D

Абе Николайчо, снощи реших на виртуалка (на мястото на КИС2012) да пробвам това животно, което до момента изобщо не бях слагал. На финала, като се натисне бутона финиш, за край на инсталацията, отгоре пише, че е възможно да се чака продължително време, докато програмата се стартира...Е колко да чакам бе? Половин час чаках....и не ще да се стартира...така си стои в зациклено положение с натиснат бутан "край"? К'во прайм?

Редактирано от бай Михо (преглед на промените)

• Автор

Абе Николайчо, снощи реших на виртуалка (на мястото на КИС2012) да пробвам това животно, което до момента изобщо не бях слагал. На финала, като се натисне бутона финиш, за край на инсталацията, отгоре пише, че е възможно да се чака продължително време, докато програмата се стартира...Е колко да чакам бе? Половин час чаках....и не ще да се стартира...така си стои в зациклено положение с натиснат бутан "край"?

К'во прайм?

На виртуалка и на реален компютър такъв проблем не съм наблюдавал.

Каква е виртуалката и каква операционна система ?

Публикувано изображение

• Автор

Virtial Box и XP SP3. Отредена RAM за виртуалката- 1 гига

Не се поддържа и не се препоръчва ползването под Virtial Box и това важи за всички продукти на Касперски Лаб.

Ето под VMware Workstation

http://youtu.be/Qj_b8mCkJUs

Не се поддържа и не се препоръчва ползването под Virtial Box и това важи за всички продукти на Касперски Лаб

Е как!? КИС 2012 как вървеше?
  • Автор

Е как!? КИС 2012 как вървеше?

Не винаги работи коректно,затова и не се използва дори при бета тестване. Проблема е в драйверите на виртуалбокса.

Публикувано изображение

Може сини екрани да те последват,може и да зацикли при сканиране и изобщо неработи коректно под VB

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Отдавна се знае ,че продуктите на Kaspersky Lab не работят под VB ,така както на нас ни се иска ! Това е дъвкано, дъвкано, плюто ..ама .....нали

Може сини екрани да те последват,може и да зацикли при сканиране и изобщо неработи коректно под VB

Добре....ще се откажа! Другата виртуалка ми е тежка...

Редактирано от бай Михо (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

On March 15, 2012 Kaspersky Lab announces release of the patch for Password Manager from Kaspersky Small Office Security 2.

Fixed bugs:

* Issues with Mozilla Firefox 11 and Mozilla Thunderbird 11 support.

* Issues with Google Chrome 18 support.

* Fixed Skype support up to version 5.8.

* And other fixes.

How to install the patch:

Please read this topic: http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208284590

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Това никога не е махано! :wink12:

След два три месеца не зная как ще съм с времето. Лятото ми е много натоварено, но ще видим.

В него отстранени ли са бъговете? Преди време имаше и един скин за KSOS, та за това се обърках.

След два три месеца навярно ще има публична бета,а финала предполагам ще е есента. Пуснаха PURE2 на базата на 2012,пробвах го работи добре но KSOS v3 все ощеникъде го няма,а е готов със сигурност. Явно са решили да го тестват с W8 и тогава да го пуснат.

Това което ме дразни в KSOS 2 са бъга при отваряне на отчета за активност на програмите,има едно леко 2 секундно запъване,като местиш прозореца надолу. Също така и правилата на програмите не са по групи,тези за Майкрософ,Касперски и т.н а всяко отделно и ако искаш да те пита за някое приложение при връзка с интернет,трябва да си играеш много с правилата.Иначе при мене стартира бързо - на момента отваря при старт,дори преди да е заредила безжичната връзка.

Глей с превода Нортона който ползвам кво става. Баси,почва да ме дразни :mad:

Публикувано изображение

В него отстранени ли са бъговете? Преди време имаше и един скин за KSOS, та за това се обърках.

Мисля, че още тогава бях казал, че бъга не беше в последния превод. Просто постоянно ги променяхме и явно в рапида си дал линк на по-стар превод, затова го махнаха от шапката. Линка за Скина и той все още си е активен.

Разликата е, че с инсталатора ще се вижда "Сканиране за опасности" , а със скина "Сканиране за уязвимости" Няма фрапиращи или важни разлики. Със скина, менютата за блокирани интернет страници, няма как да са преведени.

Редактирано от Miroslav Kirilov (преглед на промените)

• Автор

Мисля, че още тогава бях казал, че бъга не беше в последния превод. Просто постоянно ги променяхме и явно в рапида си дал линк на по-стар превод, затова го махнаха от шапката. Линка за Скина и той все още си е активен.

Разликата е, че с инсталатора ще се вижда "Сканиране за опасности" , а със скина "Сканиране за уязвимости" Няма фрапиращи или важни разлики. Със скина, менютата за блокирани интернет страници, няма как да са преведени.

Те на рапида ми драснаха всички файлове :( Скина го открих в една папка,сега инсталирах превода на виртуалката но не виждам засега нещо непреведено или пък неактивно. В папката със скина единствено видях една снимка непреведена - родителски контрол,но това не е болка за умирачка и без това не се ползва от колегите.

Искам още един път да ти благодаря за превода , чудесна работа си свършил,много труд си хвърлил. Благодаря :wors:

Те на рапида ми драснаха всички файлове :( Скина го открих в една папка,сега инсталирах превода на виртуалката но не виждам засега нещо непреведено или пък неактивно. В папката със скина единствено видях една снимка непреведена - родителски контрол,но това не е болка за умирачка и без това не се ползва от колегите.

Искам още един път да ти благодаря за превода , чудесна работа си свършил,много труд си хвърлил. Благодаря :wors:

Ако искаш пробвай сегашния Скин не помня дали съм го променял, тази разлика идва от това, че веднъж беше Уеб контрол (за офис потребители), после го направих Родителски контрол (за домашно ползване) и накрая нещо универсално Интернет контрол. Явно някъде съм пропуснал да го сменя.

• Автор

Ако искаш пробвай сегашния Скин не помня дали съм го променял, тази разлика идва от това, че веднъж беше Уеб контрол (за офис потребители), после го направих Родителски контрол (за домашно ползване) и накрая нещо универсално Интернет контрол. Явно някъде съм пропуснал да го сменя.

С инсталатора показва Интернет контрол. И си добавил активация с ключов файл :wink12:

Има ли нещо което да не бачка,някой бутон например,защото не намерих нищо засега. Менеджъра за пароли не е преведен ама така е по-добре иначе,като го обновиш ще стават гафове.

С инсталатора показва Интернет контрол. И си добавил активация с ключов файл :wink12:

Има ли нещо което да не бачка,някой бутон например,защото не намерих нищо засега. Менеджъра за пароли не е преведен ама така е по-добре иначе,като го обновиш ще стават гафове.

Aктивацията с ключов файл си е от самото начало, когато го добавихме.

За други дефекти незнам, никой не се е оплакал, ако въобще някой е ползвал превода.

Относно Менеджъра за пароли не вярвам да стават гафове, просто не знам с какво да отворя езиковия файл. Ако можеш питай поддръжката какво е нужно - KPM последно, като проверявах я имаше на 15 езика. :speak:

Редактирано от Miroslav Kirilov (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.