Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Small Office Security

Featured Replies

• Автор

Привет на всички ви имам един проблем дето не намирам обяснение

ползвам програмата много съм доволен обаче някой може ли да сподели някво мнение защо при мен се получава това :cool:

Публикувано изображение

като натисна върху бутона не ми излиза нищо за да си направя даден вид промяна друго всичко си е суперско може и да не е проблем ще се радвям някой да сподели

Благодаря предварително на всички ви включили се във дискусията :whist:

Свали рег файла,спри самозащитата и го стартирай с двоен клик. Потвърди и после натисни Shift+F5 и си отново на руски.

Проблема идва от превода,на чисто инсталиране с руска локализация бутона работи - при инсталиране на БГ бутона НЕ е активен!!!

Това е. Приятна вечер на всички.

пп.Качвам клипа както и рег файла.

http://www22.zippyshare.com/v/59732100/file.html

пп. Моля МОДЕРАТОРИТЕ да коригират шапката и да се премахне този превод,докато не се оправи. Благодаря за разбирането.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 198
  • Прегледи 26k
  • Създадено
  • Последен отговор

пп. Моля МОДЕРАТОРИТЕ да коригират шапката и да се премахне този превод,докато не се оправи. Благодаря за разбирането.

Станаха прекалено много инсталатори и от там идва проблема. Освен това много от потребителите си мислят, че щом се инсталира друг интерфейс се разваля програмата. Ще дам линк от превода, който не се инсталира, а се ползва като графичен облик. Тази опция се намира в: общи настройки / изглед - и винаги може да се отмаркира. Ето го и линка: Download :)

Редактирано от Miroslav Kirilov (преглед на промените)

• Автор

Станаха прекалено много инсталатори и от там идва проблема. Освен това много от потребителите си мислят, че щом се инсталира друг интерфейс се разваля програмата. Ще дам линк от превода, който не се инсталира, а се ползва като графичен облик. Тази опция се намира в: общи настройки / изглед - и винаги може да се отмаркира. Ето го и линка: Download :ph34r:

Публикувано изображение

• Автор

;)

Кириле,сънуваш братле. Бълнуваш. ;)

Eто, но би трябвало предния линк също да действа !!!

Благодаря. Първият линк не го отварям дори да вляза в профила си.

Публикувано изображение

http://dl.dropbox.co...2337/BGSkin.rar Няма значение, важен е резултата. Това е скина взет от последния ми инсталатор, не съм му правил нищо. При мен всичко си действаше. Сега не ми се инсталира KSOS да пробвам. Но, ако излезе нещо фрапиращо пишете, щом се наложи ще го инсталирам.
  • Автор

http://dl.dropbox.co...2337/BGSkin.rar Няма значение, важен е резултата. Това е скина взет от последния ми инсталатор, не съм му правил нищо. При мен всичко си действаше. Сега не ми се инсталира KSOS да пробвам. Но, ако излезе нещо фрапиращо пишете, щом се наложи ще го инсталирам.

Ей сега няма проблем със свалянето. Нинджите сигурно ги няма :D

Сложих скина и на бърз каданс не забелязах нищо нередно. Ако има нещо ще пиша.

Сложих скина и на бърз каданс не забелязах нищо нередно. Ако има нещо ще пиша.

По-добре не търси, че нямам лиценз :D

Със скина, менютата на блокираните интернет страници, няма да са преведени. Инсталатора го имаше някъде в темата - пишеше "цък". Всеки сам си решава, какво да ползва. :idea:

При мен не се вижда нищо. :) Burkoff може би си искал да видим

:bye1: Съжалявам явно само аз не съм виждал нищо, защото youtube ми е в списъка със забранени уеб адреси, на защитата от банери.

При мен не се вижда нищо. :no-no: Burkoff може би си искал да видим

:bye1: Съжалявам явно само аз не съм виждал нищо, защото youtube ми е в списъка със забранени уеб адреси, на защитата от банери.

Защитата от банери на кашперски или капутски, както обичам да назовавам не ми харесва/допада.

Виж добавката ABP е друга бира. :wink12:

Това АВР предполагам е някакъв антирекламен модул, който аз нямам.(Ползвам КАВ6WKS) Но сложа ли адрес в черния списък за банери, дори програмите не могат да се обновят. :)

Публикувано изображение

• Автор

Защитата от банери на кашперски или капутски, както обичам да назовавам не ми харесва/допада.

Виж добавката ABP е друга бира. :D

Ами това си го може без адон. Един от най добрите антибанери е този на Касперски,може би само кравата http://www.admuncher.com е по ефективна.

Ами това си го може без адон. Един от най добрите антибанери е този на Касперски,може би само кравата http://www.admuncher.com е по ефективна.

Абсолютно съм съгласен, най-вече от личен опит - антибанера на Касперски е много добър и методичен, почти не пропуска. Другото му предимство е, че не зависи от браузъра, примерно при Опера, където ABP още го няма като поддръжка, ако и да има някакви други варианти (всичките съм ги ползвал и си имат къде повече, къде по-малко кусури), Касперски върши страхотна работа. Между другоto, понеже с Firefox го ползвам заедно с ABP, чисти и банери, пропуснати от ABP.

Редактирано от zerotox (преглед на промените)

Един от най добрите антибанери е този на Касперски,.

Ммм , и с какво по-точно превъзхожда добавката Adblock Plus на Mozilla ? !

Ммм , и с какво по-точно превъзхожда добавката Adblock Plus на Mozilla ? !

С реклама и повече кинти.

....p.s.AdBlock + е добавкa и за Google Chrome ,и за IE 9(tracking protection)...упс ...и за Оpera.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

С реклама и повече кинти.

....p.s.AdBlock + е добавкa и за Google Chrome ,и за IE 9(tracking protection)

По мои наблюдения добавката на Mozilla и Google Chrome върши по-добра работа. Касперския блокатор на банери оставя бели полета.

По мои наблюдения добавката на Mozilla и Google Chrome върши по-добра работа. Касперския блокатор на банери оставя бели полета.

Рекламата е най-силният коз за нещо и нали сме стадо...

За Опера не е - ако различаваш оригиналния разработчик на тази добавка. Ако си с Опера, отиди на сайта му - http://adblockplus.org/en/ и изписва следното:" It appears that your browser is not supported by Adblock Plus. Please install the latest Firefox browser first." С други думи - Вашият браузър не се поддържа от Adblock Plus, моля инсталирайте си последната версия на Firefox. Както казах, понеже ползвам Опера, за нея има други подобни приставки,но са далеч от оригиналня Adblock Plus, който засега поддържа само Firefox и Google Chrome.

За Опера не е - ако различаваш оригиналния разработчик на тази добавка. Ако си с Опера, отиди на сайта му - http://adblockplus.org/en/ и изписва следното:" It appears that your browser is not supported by Adblock Plus. Please install the latest Firefox browser first." С други думи - Вашият браузър не се поддържа от Adblock Plus, моля инсталирайте си последната версия на Firefox. Както казах, понеже ползвам Опера, за нея има други подобни приставки,но са далеч от оригиналня Adblock Plus, който засега поддържа само Firefox и Google Chrome.

Нищо де..аз не ползвам опера,но знам че има там и за нея за рекламките.

Аз не абсолютизирам анти банера на Касперски, просто споделих личния си опит с него. За мен се е доказал като много добър, за разлика от т.нар. му URL advisor.

Kaspersky не е инструмент за блокиране на реклами. Това е антивирусна програма с която получавате и този инструмент. Така че това не трябва да ви вълнува. Усмихнете се! :offtopic_s:

За тези, които не използват Kaspersky, винаги може да използват безплатни инструменти за блокиране на реклами, флашове, изображения и др.:

Google Chrome - Adblock Plus for Google Chrome

Internet Explorer - Simple Adblock

Firefox - Adblock Plus Firefox

Opera - AdBlock for Opera

Kaspersky не е инструмент за блокиране на реклами. Това е антивирусна програма с която получавате и този инструмент. Така че това не трябва да ви вълнува. Усмихнете се! :offtopic_s:

За тези, които не използват Kaspersky, винаги може да използват безплатни инструменти за блокиране на реклами, флашове, изображения и др.:

Google Chrome - Adblock Plus for Google Chrome

Internet Explorer - Simple Adblock

Firefox - Adblock Plus Firefox

Opera - AdBlock for Opera

Simple Adblock е платена програма.Безплатната не върши почти нищо.Блокира само 200 adds на ден което е нищо.по-добрият вариант e Tacking protection list или някои hosts.

Simple Adblock е платена програма.Безплатната не върши почти нищо.Блокира само 200 adds на ден което е нищо.по-добрият вариант e Tacking protection list или някои hosts.

Може би не е тази темата, но като стана въпрос Adblock Pro сякаш е по-добрия вариант, а и не е кой знае колко трудно да се регистрира

безплатно. :computer2:

Който има нужда намира най-добрия за себе си вариант. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.