Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Small Office Security

Featured Replies

Това е финала на превода, други промени няма да има. Наличен е от 14 h.

Друг вариант е да чакате оригиналния превод, ако се появи някъде.

Поправени са менютата в самите прозорци. Програмата е много добра.

Насладете се !!!

Публикувано изображение

• Отговори 198
  • Прегледи 26k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Това е финала на превода, други промени няма да има. Наличен е от 14 h.

Друг вариант е да чакате оригиналния превод, ако се появи някъде.

Поправени са менютата в самите прозорци. Програмата е много добра.

Насладете се !!!

Публикувано изображение

Добавена е връзката към превода в началото на темата. От мене :ph34r:

Nikssi забелязах, че Kaspersky Small Office Security прие записаните настройки от Kaspersky PURE - значи имат напълно еднакви модули с една единствена разлика - имената.

Като си настроиш Уеб политиката се прехвъля на Родителския контрол. Същото е и за Режим презентация и Игрови профил. Така Kaspersky Small Office Security си го направих

за домашно(лично) ползване Само трябва да му сменя името на Kaspersky Large Home Security.

Публикувано изображение

• Автор

Nikssi забелязах, че Kaspersky Small Office Security прие записаните настройки от Kaspersky PURE - значи имат напълно еднакви модули с една единствена разлика - имената.

Като си настроиш Уеб политиката се прехвъля на Родителския контрол. Същото е и за Режим презентация и Игрови профил. Така Kaspersky Small Office Security си го направих

за домашно(лично) ползване Само трябва да му сменя името на Kaspersky Large Home Security.

Уеб политиката си е родителски контрол,само че не става в бизнес продукт да има такова име :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Погледни тук може би си пропуснал нещо или ......

Публикувано изображение

Това е финала на превода, други промени няма да има.

Поздравления и от мен за превода един въпрос има ли начин деинсталация на БГ превода без да се оплескат нещата по Р.
Благодаря предварително

Редактирано от MIIGLENE (преглед на промените)

Това не е пропуск, някъде го бях споменал по-нагоре, просто Мениджъра на пароли не се поддава на превод. Относно Деинсталирането на Българския най чисто става като си запишеш настройките във файл(*.cfg) и пусниш инсталатора да поправи програмата.:cool:

Аз пък направо и смених името. Тази бизнес версия ми звучеше много офисно за домашно ползване.

Много се кефя:super:

Публикувано изображение

Редактирано от Miroslav Kirilov (преглед на промените)

Това не е пропуск, някъде го бях споменал по-нагоре, просто Мениджъра на пароли не се поддава на превод. Относно Деинсталирането на Българския най чисто става като си запишеш настройките във файл(*.cfg) и пусниш инсталатора да поправи програмата.:cool:

Благодаря ти за отговора ясто значи оставам така със превода ПРЪЦ ФРЪЦ блаодяра ти още веднъж само успехи

Аз пък направо и смених името. Тази бизнес версия ми звучеше много офисно за домашно ползване.

Много се кефя:cool:

Публикувано изображение

Б Р А В О С :super: да си призная и мен ме дразнеше тФФа Small Office

Как го направи ще споделиш ли http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Благодаря Предварително

Благодаря ти за отговора ясто значи оставам така със превода ПРЪЦ ФРЪЦ блаодяра ти още веднъж само успехи

Кажи ми какво е ПРЪЦ ФРЪЦ , можеш да си върнеш Руския и без да пускаш инсталатора? :super:

Кажи ми какво е ПРЪЦ ФРЪЦ , можеш да си върнеш Руския и без да пускаш инсталатора? :super:

Ами ПРЪЦ ФРЪЦ е шега :cool:

а как мога да си върна руския http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Това е файла от пост #16

Миро нека каже обаче,този ли да ползваме или не.

Привет :super: nikssi

Не :cool: оставам така както е със БГ Превода

Привет nikssi според мен трябва да има начин със Деинсталиране а не повторно наслагване на ЕЗИКА или със клавиатерна комбинация както е при версиите на KAV&KIS2011 ако не става оставям го така

Тук няма никакво наслагване, ти имаш и трите езика BG RU EN. От тук нататък ти решаваш от кой да си чете програмата.

Тук няма никакво наслагване, ти имаш и трите езика BG RU EN. От тук нататък ти решаваш от кой да си чете програмата.

Оставям го със БГ превода само искъм това да си сменя Small Office ако може всъщност и дане би да забави производителноста на програмата Благодаря предварително и на двама ви :wors:

Оставям го със БГ превода само искъм това да си сменя Small Office ако може всъщност и дане би да забави производителноста на програмата Благодаря предварително и на двама ви :wors:

Няма да я забави, но искам да те предупредя, че връщането на името става само поправяне с Деинсталатора. Ако все още искаш кажи как да ти го пратя, не искам да го пускам тук да не ме обвинят в прелюбодеяниние с такъв известен продукт. Правил съм и някой други изгъзици, например с това зелено:

Публикувано изображение

Някой знае ли, защо на KSOS е използвана по старата версия на Password Manager от тази на PURE? За мен по-старата версия е по-добра, но едва ли е за това :speak:

Някой знае ли, защо на KSOS е използвана по старата версия на Password Manager от тази на PURE?

За мен по-старата версия е по-добра, но едва ли е за това ;)

А може ли да кажеш точно коя версия са сложили?

Да не е от първите които не поддържат Google Chrome

А може ли да кажеш точно коя версия са сложили?

Да не е от първите които не поддържат Google Chrome

На PURE e 164, а не са съвместими базите с версия 5. На KSOS е 151 и ми приема базите от версия 5.

Публикувано изображение

• 3 месеца по-късно...

Привет на всички ви имам един проблем дето не намирам обяснение

ползвам програмата много съм доволен обаче някой може ли да сподели някво мнение защо при мен се получава това :scared:

Публикувано изображение

като натисна върху бутона не ми излиза нищо за да си направя даден вид промяна друго всичко си е суперско може и да не е проблем ще се радвям някой да сподели

Благодаря предварително на всички ви включили се във дискусията :)

Привет на всички ви имам един проблем дето не намирам обяснение

ползвам програмата много съм доволен обаче някой може ли да сподели някво мнение защо при мен се получава това :scared:

като натисна върху бутона не ми излиза нищо за да си направя даден вид промяна друго всичко си е суперско може и да не е проблем ще се радвям някой да сподели

Благодаря предварително на всички ви включили се във дискусията :)

Освен да е от превода друго не се сещам .

На английски пак ли е така ?

Пробва ли да поправиш инсталацията?

не съм опитал нищо защото не знам от кво може да е обяче в момента съм стартирал едни процеси които след няколко часа ще привършат и ще рестартирам и ще видя пак но странното е че всичко друго си работи тествах със вируси гадинки със други програми работи

Освен да е от превода друго не се сещам .

На английски пак ли е така ?

Значи полдвам руска локализация със бг превод обаче не обърнах внимание що правих преинсталация и вече като завърших всичко започнах

да правя тук там промени и забелязах

Значи полдвам руска локализация със бг превод обаче не обърнах внимание що правих преинсталация и вече като завърших всичко започнах

да правя тук там промени и забелязах

А на руски пак ли няма там опции ?

Правиш един бърз Repair както те посъветва колегата и ще се оправи ако не стане пиши пак ...

А на руски пак ли няма там опции ?

не знам що инсталирах и като стигнах до съответната стъпка ха странно не излиза бутона

E D I T

Пак същата работа

не знам що инсталирах и като стигнах до съответната стъпка ха странно не излиза бутона

E D I T

Пак същата работа

Ако не стане с Repair тогава сваляш това http://support.kaspersky.com/downloads/utils/kavremover.exe

Деинсталираш под Safe Mode почистваш регистрите и пак инсталираш . И не слагай превода - според мен е от него !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.